Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

Bilo i biće,svuda i uvek.Čovek je kvarljiva roba.I ti si čovek.
caci su kvarljivi, a i roba ako se prodajete radite za 🥪 ili kazu dnevnice za pionirski park
Ta deca u kampu takođe imaju pravo na život
ko im je branio i da uce, a sada i, brani da zive?
a niti su djaci, stidenti, niti su im zivoti ugrozeni

vi, caci

ja ni u svojoj

kad su caci, nemas pojma

ljudi se uplasili gradjanskog rata, a tebi zabava?

Више погине мексиканаца у рату картела за годину дана него овде у свим ратовима за 35 година. И ту смо голи рац. И сад треба да се забринем око борбе за државну касу?

Bio sam tamo kada su momci demolirali traktore. Pokušali smo da ih urazumimo da to ne rade, ali ništa od toga, bajkeri su već bili većinom otišli, ostalo samo nas par. Rekao bih da su bili navijači, mladi i neiživljeni klinci uglavnom.
cekaj, a jel su ti traktori posluzili necemu, da li su ista blokiralki, ili je svrha bila upravo ovo?

Друштво Без криминала и без корупције није решење ? :think:
je utopija. podvala naivnoj deci.

svaki kriminal je posledica ljudske prirode.

sticanje je prirodna posledica brige o vlastitom biću. želje da se na lakši način dodje do vrednosti važne za život.

a kriminal je u tome kad se to radi na štetu drugih. a toga će biti dok je sveta i veka.
Па ти овде неко ниси нормалан.
ne glupiraj se.

Више погине мексиканаца у рату картела за годину дана него овде у свим ратовима за 35 година. И ту смо голи рац. И сад треба да се забринем око борбе за државну касу?
tek je manjina bila zabrinuta za kasu, dok rezim nije korupcijom ubio onih 15, pa je vecina ustala, do danas imamo - ustanak, jer biju i gaze ko ima plemenite ideale; a ko krade taj i laze, pa imamo i info rat...
Radašin778:
za zivotinje neke kazemo plemenita roda, a kamoli necemo za coveka? ali vi zagovarate korupciju, [engleski] tj. pokvarenost [srpski prevod reci korupcija], i to pocev od vrhovnog cacija, i vucete celo drustvo na dno kace gde vi zivite
Иди и не греши.
vise, rece Hristos

Screenshot_20250315_094606_Chrome.jpg

💋💋💋😭😭😭

Naravno da je AV sa BiA.
a ne. isti tim režisere koji upravljaju Zelenskim. monstrumi sinhronišu više timova koji sami medju sobom nisu povezani. stoga niko ne ume odgovoriti na pitanje: ko stoji iza ovoga?

av ima problem što nije dorastao protivniku u manipulisanju.

režiseri imaju problem što ne poznaju srpsku dušu. da je vodja revolucije tudjin očigledno je po tome što ideja upotrebe tragedije s nastrešnicom i zloupotreba naše dece nije mogla nastati u srpskoj glavi.

videćemo danas.

Poslednja izmena:
tek je manjina bila zabrinuta za kasu, dok rezim nije korupcijom ubio onih 15, pa je vecina ustala, do danas imamo - ustanak, jer biju i gaze ko ima plemenite ideale; a ko krade taj i laze, pa imamo i info rat...

za zivotinje neke kazemo plemenita roda, a kamoli necemo za coveka? ali vi zagovarate korupciju, [engleski] tj. pokvarenost [srpski prevod reci korupcija], i to pocev od vrhovnog cacija, i vucete celo drustvo na dno kace gde vi zivite

vise, rece Hristos
Reci da se šališ.
Oduvek je tako bilo.I biće,jer su ljudi alavi na pare.Niko to ne može da promeni jer smo jednostavno takvi,generalno je takav sistem u svetu,imaš bezbroj primera,to je jednostavno model poslovanja,model življenja.Nismo mi to izmislili,ne može se to iskoreniti.

E vidiš,to sam se i ja pitao za one što tumaraju našim drumovima.
imaju indekse, znamo da su zaista studenti, imaju i plenume cak na faksovima, a vasi caci imaju tetovaze samo
sta znaci ovo vase?
covek je pokvaren, kvarna roba, i zato smo svi caci?
1742028631749.png

to tvrde vucic i vucevic, jos ce i bedzeve da prave, a sta ti kazes na to njihovo?

Premijer u ostavci podelio fotografiju sa porukom – „I ja sam ćaci“

au ybt, pa vama stvarno stavljaju neku drogu u te 🥪 🥪 kada sa vama ne moze ni da se razmene par pitanja i odgovora

cekaj, a jel su ti traktori posluzili necemu, da li su ista blokiralki, ili je svrha bila upravo ovo?
Traktori su dovezeni da bi ih vuciceva banda razbijala, nista traktori ne mogu da blokiraju.

imaju indekse, znamo da su zaista studenti, imaju i plenume cak na faksovima, a vasi caci imaju tetovaze samo
sta znaci ovo vase?

covek je pokvaren, kvarna roba, i zato smo svi caci?
Pogledajte prilog 1697836
Znači ako imaju indekse oni su svete krave i bezgrešni su i mogu da rade šta žele i još treba da im se klanjamo?Počeli su lepo,ja sam mislio da su im namere plemenite,posle su počeli da političare i da uslovljavaju,a posle toga su čak postali i bezobrazni i nisu prihvatili pruženu ruku i ogolili su svoju osnovnu nameru-žele da dožu na vlast bez izbora.Plenum?Šta je plenum?Državna institucija?

Милитантни елеменат.

'Навијач' ...нема везе кога чега .... дилер растурач ...нема везе чега ....

Момци ?

:(

Они су већ напола ако не и скроз регрутовани за 'вођу '

Уразумити ? Неиживљени ?

Опет и опет стара прича ...

Толеранцијом било које групе навијача овај протест само ће бити мета 'оних других '
navijaci bespogovorno slusaju svoje vodje...to im je nesto kao imidz, kult i samodokazivanje...ne treba biti tolerancije za njih

Znači ako imaju indekse oni su svete krave i bezgrešni su i mogu da rade šta žele i još treba da im se klanjamo?Počeli su lepo,ja sam mislio da su im namere plemenite,posle su počeli da političare i da uslovljavaju,a posle toga su čak postali i bezobrazni i nisu prihvatili pruženu ruku i ogolili su svoju osnovnu nameru-žele da dožu na vlast bez izbora.Plenum?Šta je plenum?Državna institucija?
sta su to Lojalisti...izmisljotina za plasenje naroda, neka placena grupa ili teroristicka organizacija za ocuvanje rezima

Znači ako imaju indekse oni su svete krave
vidis i krave su negde svete, ne jedu se, a vas ce narod sada pojesti, ustala je cela srbija, a ne samo studenti koje biste vi da zamenite sa cacijima, i ceo narod!
lepo te pitam sta vam znaci I JA SAM CACI, da svi budete/budemo kvarljiva roba kako ti sam rece?

O kom čoveku pričaš?I odakle pišeš?Ta deca u kampu takođe imaju pravo na život,kao i ovi što su nasilni i bahati,što uništavaju traktore i gađaju kamenicama policiju i neistomišljenike.Zar ne?
Upravo to i ta deca imaju pravo na život, zato se i plašim da će čovek koji sebe smatra predsednikom da ih svesno iskoristi da bi opravdao svoje postupke. Inače, ta deca su uništavala traktore noćas al to je jako malo bitno sada.

Auuu...Mani me tebe bezgrešnog.Zagovarate poštovanje zakona i rad institucija dok istovremeno kršite zakon i blokirate institucije i ometate građane.Recite lepo da želite vlast bez izbora i kraj razgovora,budite pošteni.

Не желе власт ...желе да се свима исто суди

482327

vidis i krave su negde svete, ne jedu se, a vas ce narod sada pojesti, ustala je cela srbija, a ne samo studenti koje biste vi da zamenite sa cacijima, i ceo narod!
lepo te pitam sta vam znaci I JA SAM CACI, da svi budete/budemo kvarljiva roba kako ti sam rece?
Vidi,studenti su samo to,nisu završili to za šta se školuju da bi bili neko i nešto.Još uvek su samo učenici.I nije ustala cela Srbija,ima nas dosta,odnosno,većinu na apsolutno ne zanima šta maštate u svojim glavama jer smo zaposleni,radimo,trudimo se da zaradimo,da funkcionišemo,da živimo.I onda se pojavi par stotina,ili par hiljada bahatih i besposlenih mladih(i nešto starijih) koji su kao nezadovoljni radom nekih institucija i šetaju se kao da su sa uma sišli po ulicama istovremeno nervirajući svet oko sebe koji se navikao na miran život.I pokušavaju da izazovu nerede,što smo videli sinoć u Pionirskom parku.I ti meni držiš slovo o nečemu i pitaš me o nekim cacima(jel se tako to kaže?) ?!Šta je CACI?Šifra za nešto kao bacanje bidermajera onda?

sta su to Lojalisti...izmisljotina za plasenje naroda, neka placena grupa ili teroristicka organizacija za ocuvanje rezima

На жалост Лојалисткиње/сти су врло брло реални и многобројне/и

Самтрају себе 'реалним сектором' ... Онима које све 'на сто стављају'..'нерадницима'

Имају заједнички именитељ са АВом јер и АВ нам свима 'на сто ставља'

Замислите рецимо крокодила који је удавио слонче.... Хијене и други лешинари су лојални крокодилу ..Слонче је ионако мртво

Лојалсткиње и лојалисти су тих 1 000 000

којима осталих 5 000 000 'смета' ... омета им пос'о ..са шлеперима .. пластеницима ....

Back