ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Verujem - I believe
Nastia

Po mom dubokom uverenju - I believe
Boris Tadić

I believe
Barak Obama, harvard, član kluba Hilari Clinton preko kog upao za predsednika

Verujem da...
Na slobodnoj premisi donosimo egzaktne zaključke
Do yaya fora :D

Po mom dubokom uverenju ovo je odraz umnih sposobnosti vaših funkcionera a samim tim i vas kao njihovih glasača.

Ne znate ni gde živite ni šta pričate
Brukate nas kao naciju i državu, pred celim svetom.

nisam bas nesto siguran ko lupa po serpama i duva u one ku.....neznam kako se zove, aj da ih nazovemo rogove. ako se budes proserav.ao zvacu @ lesandara
zovi ga.... dok jos bude imao zube da moze da prica ili ruke da moze da kucka..
a ako se identifikujes sa njim onda si zaista tezi retard od drugih gde se po retrdiranim postovima izdvajas

Smajlić, naravno!
Smisleno nešto- neee...

Шта смислено рећи неком ко брани неодбрањиво? Мора да си добио штошта од СНС чим 'ниси чуо' за сукоб интереса.

Slažeš li se ti sa mnom
Не можеш да постављаш питања, док не одговараш на она, постављена теби.
Рекох ти; не обраћај ми се, док не одговориш на јуче постављена питања.

Шта смислено рећи неком ко брани неодбрањиво? Мора да си добио штошта од СНС чим 'ниси чуо' за сукоб интереса.
Mota da si dobio. Vama se sve u životu svodi da se nešto dobija, a ne da se zarađuje. Mentalni sklop lezilebovića je nepromenljiv.

Podrzavaju Vucica...
Svi su u privrednoj komori
vlahovic je imao licno obezbedjenje onih zemunskih ubica
samo on
pamtim scenu na terazijama ispred tadasnje privredne komore kao iz meksika gde dolaze deset dzipova i izlaze krimosi sa heklerima i prave spalir da bi on prosao u sred bela dana... i taj danas sedi na slobodi , on je unistio vise srbije nego sto se vucic trudi.

djikino nasledje kome se ovaj ******i divi.

vlahovic je imao licno obezbedjenje onih zemunskih ubica
samo on
pamtim scenu na terazijama ispred tadasnje privredne komore kao iz meksika gde dolaze deset dzipova i izlaze krimosi sa heklerima i prave spalir da bi on prosao u sred bela dana... i taj danas sedi na slobodi , on je ubnistio vise srbije nego sto se vucic trudi.

djikino nasledje kome se ovaj ******i divi.
supruga mu nikad nije odgovarala śto je džipom pregazila pešaka

Mani se praznih priča Rolo.
Одавно јесам, то је твој "забран"... :lol:
Чудан си ти сват...
Понекад показујеш известан ниво луцидности, а онда потонеш у ту жуту површност, која се може објаснити само менталном лењошћу и размаженошћу...:think:

Kad je neko u trećoj deceniji života može da se povede za slatkorečivostima, može i na rodjusu da izvodi striptiz pred ženskama
Ali kad je neko u petoj ili śestoj deceniji života...ne bi trebalo da skida gaće pa sve da mu maśu parama iz Madjarske :bye:
pa prvi si poceo pricu o meni licno a ne o mojim politickim preferncijalima kao ja o tvojim... nadji ijedan post gde pisem protiv srbije i srpstva pa cu ga pojesti... od prvoga dana se gadim olosa bilo kojoj stranci da pripada...

a to sto pises o meni i sto farbas jaja iako je prosao uskrs znaj da moja mozes da farbas ceo dan jer su ko kamen :hahaha:

Back