ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Mislim da je ovo lupanje u lonce i serpe,potpuno pogresno protumaceno. Od vajkada,u nasoj zemlji srbiji,kada je dugotrajna susa,seljaci se okupe,naprave
litiju ispred ide seoski Paroh,lupaju u lonce,serpe,duvaju u trube i na taj,naravno primitivan nacin,prizivaju kisne oblake,da puste kisu,da letina ne propadne.
Susa je ove godine velika.sve se biljke savile,sparusile...ko penis posle orgazma,kada se onako opusti,spadne olabavi,da ge zalosvo i pogledati.!

Mića Jovanović: Đilasovi ljudi imaju diplome Megatrenda!

283265_mica-jovanovic-mica-megatrend-dragan-djilas-ljiljana_ls.jpg

Mića Megatrend & Ljiljana Djitler

https://www.kurir.rs/vesti/politika/698557/mica-jovanovic-dilasovi-ljudi-imaju-diplome-megatrenda

To je problem,kupovale su se diplome i pre devedestih pretezno na kosovu.....politicari..biznismeni....crnogorci masovno...pa onda krenula Kosovksa Mitrovica i isturena odeljenja po Srbiji,Kragujevac....sega-mega privatni fakulteti....
Svi su oni za zatvor.

Pretpostavljam da se na ovoj temi svako ponaša onako kakav je i u stvarnom životu.

Neko piše pametno i smisleno, pa možeš nešto i zaključiti iz njegovih postova, a neko ko nema ni jedan argument lupa gluposti kao da mu je glava pijačarska šerpa.
Pa se pronađi u kojoj i grupi.
pijačarski śerpar nisam :bye:
To smo do sada valjda zaključili

kupujem dijamant pretezno i onda znam koja je cena..sutra cu da slikam :lol:

Verujem ja tebi, ali mislim da je i pre bio preko 130 rsd . Da li imaš fotografiju pre 31-03? O toj ceni raspravljamo a ne o sadašnjoj

Sećam sam htela da štedim pa da umesto Omegol uzmem obično i da sam uzela Dijamant zato što je bio najskuplji
I da pre neki dan sam na akciji sem Omegol uzela Dijamnat bio je 120 rsd , to sam baš zapamtila cenu , a sad sam proverila koje sam kupila

Mislim da je ovo lupanje u lonce i serpe,potpuno pogresno protumaceno. Od vajkada,u nasoj zemlji srbiji,kada je dugotrajna susa,seljaci se okupe,naprave
litiju ispred ide seoski Paroh,lupaju u lonce,serpe,duvaju u trube i na taj,naravno primitivan nacin,prizivaju kisne oblake,da puste kisu,da letina ne propadne.
Susa je ove godine velika.sve se biljke savile,sparusile...ko penis posle orgazma,kada se onako opusti,spadne olabavi,da ge zalosvo i pogledati.!
tvoj verovatno padne
neciji stoji kao kamen

Evo prizvali kišu

Neka korist i od tih zamlata

Pa da, do sada "mama kupovala" pa se ti sa 40 iznenadio u prodavnici pośto žena ne sme napolje...
Taj od 110 bio na akciji, Premia
Vital je Vital pa koliko god da kośta
Omegol je po meni bacanje para ako ne držiš fensi dijetu, mislim džaba jedna porcija zdravog ako kupuješ gramažu naspram kvaliteta
sam sebi kupujem..a ti drzi fensi dijetu

To je problem,kupovale su se diplome i pre devedestih pretezno na kosovu.....politicari..biznismeni....crnogorci masovno...pa onda krenula Kosovksa Mitrovica i isturena odeljenja po Srbiji,Kragujevac....sega-mega privatni fakulteti....
Svi su oni za zatvor.

Kasmo kod zejtina
Hteli ste "društvo uspešnih" umesto "društva jednakih"
Tvrdili ste da je bolje umesto kuvanog jela i pio fonda da vam privatnik da "sve na ruke pa ti odluči"
Tako vam bez prijave "na probno" privatnik da komplet 35.000 pa ti kuvaj, uplaćuj penziju i onaj stan što ti se odbija od plate.

E zato si dobio da MAXI nabavi zejtin po istoj ceni a da ga prodaje po različitim od objekta do objekta - ti im plaćaš i zakupnu razliku.
U "druśtvu jednakih" svejedno dal si kupio zejtin u Knez Mihailovoj (sad je tu zeppter śerpe) ili u Boleču - cena ista i fiksna!

Ne mogu ni da zamislim kako je imati paciji mozak.....pogledas se u ogledalo....u jednoj ruci serpa u drugoj varjaca, a znas da nikad nisi kuvao....naravno, zalizes frizuru i sebi kazes " idiote"....
i onda poledas rulju koja skace po krovovima i peva kakafonicno srpsku lili marlen i vatrom pokusava da nadjaca tvoju serpu, a ti sa ljubavlju pogledas u serpu i kazes. joj ...serpice moja jel vis sta su debili...

Meni je u oči palo, ne znam da li si imao priliku da čuješ jednog starijeg gospodina juče, koji komentariše predsednika, a to se može primeniti na većinu funkcionera vladajuće stranke, koji kaže "šta da očekujem od njega koji za svojih 50 godina nema ni jedan jedini dan radnog staža niti je ikada igde radio!"
To je valjda odlika svih režimskih funkcionera, što nikada nisu radili bilo u kojoj struci a dokopali se funkcija kojima nisu dorasli.
Vrlo su svesni činjenice da nemaju ni neko radno iskustvo da bi kasnije mogli bilo gde da rade, neće dozvoliti sebi da ostanu debelo neobezbedjeni.

Cela ta vlada je pažljivo uzgajan zavičajni klan koji čine lica sa malo znanja i integriteta i nimalo radnog iskustva što ih svrstava u političke predstavnike kapitala a ne naroda.

Kao obavezno izborno pravilo uveo bih da noilac liste, kandidat za mandatara mora da predstavi svoj tim od kog namerava da formira vladu ukoliko dobije izbore.

Nebojša Bakarec se načisto raspao, čovek koji je bio donator kože detetu koje je izgorelo u požaru je dozvolio sebi da se načisto degradira svojim nastupima.
Neverovatno je koliko ih ovaj sistem uvuče na dno, kao vrtlog.

Da, degradirajuće je davati izjave koje se kose sa elementarnim razumom. A on je spao na argumentaciju Ace Lukasa.

I kako ti to povezuješ, leba ti?
Kako je to neki funkcioner uticao na neke poslove ili bio povezan sa odlukama o tim poslovima, potpisao da nekom nn licu da neki posao?
covece sa mozgom: ovak :lol:
okrene fon ali to je za film, obicno ide u 4 oka, kazi onom tvom da pravimo tender za to i to... nek da ponudu na toliko i toliko... i tako se zavrsi.

Kasmo kod zejtina
Tvrdili ste da je bolje umesto kuvanog jela i pio fonda da vam privatnik da "sve na ruke pa ti odluči"
Tako vam bez prijave "na probno" privatnik da komplet 35.000 pa ti kuvaj, uplaćuj penziju i onaj stan što ti se odbija od plate.

E zato si dobio da MAXI nabavi zejtin po istoj ceni a da ga prodaje po različitim od objekta do objekta - ti im plaćaš i zakupnu razliku.
U "druśtvu jednakih" svejedno dal si kupio zejtin u Knez Mihailovoj (sad je tu zeppter śerpe) ili u Boleču - cena ista i fiksna!
kada je u Srbiji bilo drustvo jednakih????
mesas babe i zabe ....prvo zasto inspekcija ne pozatvara te privatnike jer drze ne prijavljenje radnike?
kad inspekcija dodje uhvati radnika,gazda sledeci dan prijavi radnika pokaze da je prijavio,vec sledeceg dana odjavio tog istog radnika...
Ko je zaposlio tog inspektora ? ja ili neko iz stranke..plus primi mito da ne prijavljuje....
Nisam lupao serpe devedesetih,ne lupam ni sada...zao mi je cepter posudja....ali sam protiv lopova svih boja...
Tebe razumem radis za 30000 hiljada i sendvic....pa moras to da radis...a devedeset posto radnika nema topli obrok i regres...a vi svako leto u grcku na more o trosak drzave :mrgreen:

Kasmo kod zejtina

Eto, DS napravi "druśtvo uspešnih" a niko da odgovori jel ovo to śto je zamišljao?

covece sa mozgom: ovak :lol:
okrene fon ali to je za film, obicno ide u 4 oka, kazi onom tvom da pravimo tender za to i to... nek da ponudu na toliko i toliko... i tako se zavrsi.
Pokušaj na pijac da odeš s tom pričom!
Ponesi smajliće pa vidi šta će da ti kaže baba koja prodaje jaja.
Nije svako čovekolik dorastao da se bavi temama pa nemoj da se uzbuđuješ previše!
Samo si čovekolik

kada je u Srbiji bilo drustvo jednakih????
mesas babe i zabe ....prvo zasto inspekcija ne pozatvara te privatnike jer drze ne prijavljenje radnike?
kad inspekcija dodje uhvati radnika,gazda sledeci dan prijavi radnika pokaze da je prijavio,vec sledeceg dana odjavio tog istog radnika...
Ko je zaposlio tog inspektora ? ja ili neko iz stranke..plus primi mito da ne prijavljuje....
Nisam lupao serpe devedesetih,ne lupam ni sada...ali sam protiv lopova svih boja...
Tebe razumem radis za 30000 hiljada i sendvic....pa moras to da radis...a devedeset posto radnika nema topli obrok i regres...a vi svako leto u grcku na more o trosak drzave :mrgreen:
To sa inspekcijom i odjavom radnika je DS maslo - oni su zbog toga izmislili "ugovor na 1 mesec" da "zapamtiš gazdu śto si ga prijavio zbog utaje državi"
Prijavljivanjem radnika na 1 mesec izbegava kaznu i "otklanja nepravilnosti"

Imao si sistem gde su postojale statusne razlike ali nisu bile nešto značajne
PLATA do 1970-te:
1. Direktorska = 1.5 śefovska = 3 radničke
Posle su direktori dobijali do 5x veću

Danas?
Kolika je radnička bez obzira na smisao, kompleksnost i suštinu posla?
Kolika je "direktorska"?
1:100:000

Pokušaj na pijac da odeš s tom pričom!
Ponesi smajliće pa vidi šta će da ti kaže baba koja prodaje jaja.
Nije svako čovekolik dorastao da se bavi temama pa nemoj da se uzbuđuješ previše!
Samo si čovekolik
ti si covek sa mozgom zato si valjda toliko ozlojedjen :lol:
nijedan tender u srbiji od zutih do danas gde je bilo imalo vise love nije regularan i to nisu izmislili ovi majmuni to su prekopirali od zutih lopova
a bas je tako
okrenes fon drugara i pitas uvek ako zelis negde da konkurises sa elaboratom i izvodljivoscu da li da se drkas i spremas materijale a on ti samo kaze batali gubis vreme.

namestaju konkurse za dodelu sredstava za kulturu od 5.000 evra za yebeni dokumentarni film a nece milionske tendere :lol:
vidi se da si covek s mozgom... samo nastavi

Back