ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Pa da sam ja na vlasti,a poslove dobiju moji brat i sestra,ti bi to smatrao regularnim?E moj mišo.Bolje je da se opet sam upucaš i dezertiraš,nego što pišeš ovkve gluposti
Da li je to negde zakonom zabranjeno da nečiji brat i sestra bave nekim poslom?

Pre nego što pokušao biti pametan, pokušaj da shvatiš da ima neko od koga si intelektualno inferiorniji!

Mi ne proizvodimo limun i ne znam šta očekuješ , da mi diktiramo cenu limuna ... narandže sam zapamtila cenu 140 rsd , maxi mislim da ima onu mrežicu za 146... limun pokušavam se setiti, ali čini mi se u piljari da je 229

Pre neki dan sam se zeznula pa nisam kupila organic pola kg za 150 rsd obično mi istruli kada ga imam više , ali ovaj veliki jesam kupovala zadnjih par dana i našla sam mu foru.. dan dva na suncu na terasi i zaista bude odličan nakon toga .

ne proizvodimo limun,ali zato proizvodimo zejtin,31.marta litar dijamanta 119 din,danas 138 din :lol:

"Vi" ste oni koje ti ovde podrzavas,
kad budes ovde nepristrasno pisala i radila svoj posao kako treba-nepristrasno,
onda cu ti se obracati sa ti, kao jedinki,
a do tad mozete da budete samo "vi", skupina i brigada odbrane dosmanlijskih lopova.

Kao što si ti nepristrasan?
Tj "vi"?

Ti tj Vi kojima smeta kada neko spomene zakon, pravosudni sistem ili institucije?

Koji kao opareni skačete čim neko ovde spomene odgovaranje pred zakonima?

Burazerska ekonomija može da fukcioniše u privatnom sektoru, u Javom nisam sigurna, jer su u pitanju uglavom nestručni kadrovi koji su se samo dokopali položaja radi sticanja ličnih koristi.
Takodje je vrlo upečatljivo da su jako blisku saradnju ostvarile kompanije čiji su CEO brat premijerkin i Kisićkin.

I onda će ovde neko da dodje da palamudi kako je sistem idealan dok botuje za siću sa kojom ne može da ode ni u banju na 7 dana uz vaučer.

Nemojte mnogo da se sekirate za javni sektor iz 2 razloga:
1. razlog - tako je svuda u svetu, recimo demokratska Amerika, ou yeaa
2. razlog - sekuracija može nepovoljno da utiče na odlazeću lepotu ubrzanjem odlaženja :pms:

To je tek paradoks nad paradoksima!

I izjava ministarke pravosuđa:

"Ni na koji način nisam povezana sa firmom u kojoj radi Bojan Kisić, niti sam u mogućnosti da utičem na poslovanje jedne multinacionalne kompanije koja posluje širom sveta. Vlada i ministarstva imaju stroge procedure kada je u pitanju poslovanje i zaključivanje ugovora sa različitim firmama, koje podrazumevaju rano prepoznavanje eventualnog sukoba interesa", rekla je Kuburović.

Radi se o bezočnom bezobrazluku usiljenih ljudi koji nisu uspeli da se nose dostojanstveno sa vlastodržačkim pozicijama i u svojim izjavama stvarnost šteluju kako im trenutno odgovara.

Opet nema Dr.Kisić na KZŠ? Već gotova blistava karijera? :)
Danas ni Kona nema, valjda da bude manje sumnjivo...:D

Njihove sam nastupe prestao da pratim još na samom početku. I to malo što jesam pokušavam da zaboravim.

Ali Bakarec se ponovo javno raspao. Zamena teza u argumentaciji režimskih ljudi je toliko česta da ne preostaje ništa drugo nego da se zaključi kako nemaju šta smisleno da kažu a da to iole ozbiljno potkrepljuje njihove tvrdnje. Panični pokušaji negiranja bilo kakve odgovornosti.

Bakarec optužio Đilasa za smrt najstarijih Nišlija!
Odbornik Srpske napredne stranke u Skuštini, Nebojša Bakarec, gostujući na televiziji "Happy" optužio je predsednika Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa za smrt korisnika Gerontološkog centra u Nišu.

O čemu lupaš? Obrazloži, a ne onako kako ti padne na pamet uzdajući se kako neko ne poznaje neki zakon, a ne poznaješ ih ni ti pa bi da glumiš pamet.
Znaš li ti koliko puta više akademskih građana ih ne podržava?
Da li je onaj čipsi glumac akademski?
ajde coveku sa mozgom daj nam spisaka akademoka i intelektualaca koji podrzavaju sns :hahaha:
nisu 5 umetnika ili dr nauka mogli da skupe :lol:

a ja cu ti dati 10 puta veci broj koji se javno deklarisu protiv bahatih primitivaca i lazova koji falsifikuju diplome

ne ljutis e sto ti se obracam kao coveku sa mozgom?
ja to da ti imponuje da se otvoris i porazis nas svojom elokvencijom i semiotikom da ostanemo zapanjeni.

Kao što si ti nepristrasan?
Tj "vi"?

Ti tj Vi kojima smeta kada neko spomene zakon, pravosudni sistem ili institucije?

Koji kao opareni skačete čim neko ovde spomene odgovaranje pred zakonima?

Draga pośtovana,

vi se na ovoj temi ponašate kao da krećemo u osvajanje Eldorada gde će posle pobadanja zastavica da kreiramo državu pa ko je jači taj nek mrači.

E vidite, mi uopśte ne kreiramo novu državu nego da vadimo fleke gde može a da se pritom ne useremo još više

Draga pośtovana,

vi se na ovoj temi ponašate kao da krećemo u osvajanje Eldorada gde će posle pobadanja zastavica da kreiramo državu pa ko je jači taj nek mrači.

E vidite, mi uopśte ne kreiramo novu državu nego da vadimo fleke gde može a da se pritom ne useremo još više

Pretpostavljam da se na ovoj temi svako ponaša onako kakav je i u stvarnom životu.

Neko piše pametno i smisleno, pa možeš nešto i zaključiti iz njegovih postova, a neko ko nema ni jedan argument lupa gluposti kao da mu je glava pijačarska šerpa.
Pa se pronađi u kojoj si grupi.

Poslednja izmena:
ajde coveku sa mozgom daj nam spisaka akademoka i intelektualaca koji podrzavaju sns :hahaha:

a ja cu ti dati 10 puta veci broj koji se javno deklarisu protiv bahatih primitivaca i lazova koji falsifikuju diplome

ja to da ti imponuje da se otvoris i porazis nas svojom elokvencijom i semiotikom da ostanemo zapanjeni.

Mića Jovanović: Đilasovi ljudi imaju diplome Megatrenda!

283265_mica-jovanovic-mica-megatrend-dragan-djilas-ljiljana_ls.jpg

Mića Megatrend & Ljiljana Djitler

https://www.kurir.rs/vesti/politika/698557/mica-jovanovic-dilasovi-ljudi-imaju-diplome-megatrenda

Da li je to negde zakonom zabranjeno da nečiji brat i sestra bave nekim poslom?

Nigde ali u zakonu o sukobu interesa piše ovo:

Funkcioner ne sme biti ni u kakvom odnosu zavisnosti prema licima koja bi mogla uticati na njegovu nepristrasnost u obavljanju javne funkcije, niti koristiti javnu funkciju za sticanje bilo kakve koristi ili pogodnosti za sebe ili povezano lice.

Povezanim licem, prema ovom zakonu, smatra se bračni ili vanbračni drug funkcionera, krvni srodnik funkcionera u pravoj liniji, u pobočnoj liniji zaključno sa drugim stepenom srodstva, usvojilac i usvojenik, tazbinski srodnik zaključno sa prvim stepenom srodstva i svako drugo pravno ili fizičko lice koje se, prema drugim osnovama i okolnostima, može opravdano smatrati interesno povezanim s funkcionerom.

Funkcioneru je zabranjeno da javnu funkciju koristi da bi uticanjem na odluku zakonodavne, izvršne ili sudske vlasti ostvario korist sebi ili drugom, stekao neko pravo ili pogodnost, zaključio pravni posao ili na bilo koji način interesno pogodovao sebi ili drugom.

Funkcioneru je zabranjeno i da: 1) stekne novo ili ostvari postojeće pravo za sebe ili drugog, ako time krši jednakost građana pred zakonom, 2) zloupotrebi posebna prava koja mu pripadaju radi vršenja javne funkcije, 3) primi, traži ili prihvati neku vrednost ili uslugu radi glasanja o bilo čemu ili radi uticanja na odluku nekog organa, tela ili pojedinca, 4) obeća zaposlenje ili neko drugo pravo u zamenu za poklon, obećanje poklona ili neku drugu korist ili pogodnost, 5) utiče na dobijanje poslova ili javnih nabavki,

Draga pośtovana,

Ovi naši drugari oni bi uvek sve nanovo .... čim im se ne dopada daj sruši sve pa kao iz početka

Rođaci , nećemo mi zato što vaše gazde kažu da svakih 20 godina krećemo iz početka ...

Najvise botova su penzioneri koje plase da ce im uzeti penziju ako Vucic izgubi

То је, донекле, и схватљиво. Јадно би било да су ботови млади људи који се, уместо да се уздају у своју младост, снагу, памет и образовање, уздају у неку странку, мито и корупцију, непотизам и у хлеб преко погаче. Генерално говорећи.

ne proizvodimo limun,ali zato proizvodimo zejtin,31.marta litar dijamanta 119 din,danas 138 din :lol:

Pa da, do sada "mama kupovala" pa se ti sa 40 iznenadio u prodavnici pośto žena ne sme napolje...
Taj od 110 bio na akciji, Premia
Vital je Vital pa koliko god da kośta
Omegol je po meni bacanje para ako ne držiš fensi dijetu, mislim džaba jedna porcija zdravog ako kupuješ gramažu naspram kvaliteta

Razgovarati s tobom je kao sa detetom koje se siri jer je dobilo po goozici.

Podrzavam sve koji lupaju i bakljaju. Razvijanje pacijeg mozga je obaveza civilizacije prema zaostalim plemenima kako drugacije da steknu samopouzdanje i razviju svest nego u coporu za koji drugi misli.
Super, kad razviješ pačji mozak javi se.

Podrzavam sve koji lupaju i bakljaju. Razvijanje pacijeg mozga je obaveza civilizacije prema zaostalim plemenima kako drugacije da steknu samopouzdanje i razviju svest nego u coporu za koji drugi misli.
CNN i SkyNews su prave američke istine sa profi voditeljima i svime śto morate da znate

Nigde ali u zakonu o sukobu interesa piše ovo:

Funkcioner ne sme biti ni u kakvom odnosu zavisnosti prema licima koja bi mogla uticati na njegovu nepristrasnost u obavljanju javne funkcije, niti koristiti javnu funkciju za sticanje bilo kakve koristi ili pogodnosti za sebe ili povezano lice.

Povezanim licem, prema ovom zakonu, smatra se bračni ili vanbračni drug funkcionera, krvni srodnik funkcionera u pravoj liniji, u pobočnoj liniji zaključno sa drugim stepenom srodstva, usvojilac i usvojenik, tazbinski srodnik zaključno sa prvim stepenom srodstva i svako drugo pravno ili fizičko lice koje se, prema drugim osnovama i okolnostima, može opravdano smatrati interesno povezanim s funkcionerom.

Funkcioneru je zabranjeno da javnu funkciju koristi da bi uticanjem na odluku zakonodavne, izvršne ili sudske vlasti ostvario korist sebi ili drugom, stekao neko pravo ili pogodnost, zaključio pravni posao ili na bilo koji način interesno pogodovao sebi ili drugom.

Funkcioneru je zabranjeno i da: 1) stekne novo ili ostvari postojeće pravo za sebe ili drugog, ako time krši jednakost građana pred zakonom, 2) zloupotrebi posebna prava koja mu pripadaju radi vršenja javne funkcije, 3) primi, traži ili prihvati neku vrednost ili uslugu radi glasanja o bilo čemu ili radi uticanja na odluku nekog organa, tela ili pojedinca, 4) obeća zaposlenje ili neko drugo pravo u zamenu za poklon, obećanje poklona ili neku drugu korist ili pogodnost, 5) utiče na dobijanje poslova ili javnih nabavki,
I kako ti to povezuješ, leba ti?
Kako je to neki funkcioner uticao na neke poslove ili bio povezan sa odlukama o tim poslovima, potpisao da nekom nn licu da neki posao?

Radi se o bezočnom bezobrazluku usiljenih ljudi koji nisu uspeli da se nose dostojanstveno sa vlastodržačkim pozicijama i u svojim izjavama stvarnost šteluju kako im trenutno odgovara.

Njihove sam nastupe prestao da pratim još na samom početku. I to malo što jesam pokušavam da zaboravim.

Ali Bakarec se ponovo javno raspao. Zamena teza u argumentaciji režimskih ljudi je toliko česta da ne preostaje ništa drugo nego da se zaključi kako nemaju šta smisleno da kažu a da to iole ozbiljno potkrepljuje njihove tvrdnje. Panični pokušaji negiranja bilo kakve odgovornosti.

Meni je u oči palo, ne znam da li si imao priliku da čuješ jednog starijeg gospodina juče, koji komentariše predsednika, a to se može primeniti na većinu funkcionera vladajuće stranke, koji kaže "šta da očekujem od njega koji za svojih 50 godina nema ni jedan jedini dan radnog staža niti je ikada igde radio!"

To je valjda odlika svih režimskih funkcionera, što nikada nisu radili bilo u kojoj struci a dokopali se funkcija kojima nisu dorasli.
Vrlo su svesni činjenice da nemaju ni neko radno iskustvo da bi kasnije mogli bilo gde da rade, neće dozvoliti sebi da ostanu debelo neobezbedjeni.

Nebojša Bakarec se načisto raspao, čovek koji je bio donator kože detetu koje je izgorelo u požaru je dozvolio sebi da se načisto degradira svojim nastupima.
Neverovatno je koliko ih ovaj sistem uvuče na dno, kao vrtlog.

Back