ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Ali tvrdnja da imamo najrazvijenije institucije za borbu protiv korupcije treba sve da zabrinjava naročito ako potiče od ministarke pravosuđa.

To je tek paradoks nad paradoksima!

I izjava ministarke pravosuđa:

"Ni na koji način nisam povezana sa firmom u kojoj radi Bojan Kisić, niti sam u mogućnosti da utičem na poslovanje jedne multinacionalne kompanije koja posluje širom sveta. Vlada i ministarstva imaju stroge procedure kada je u pitanju poslovanje i zaključivanje ugovora sa različitim firmama, koje podrazumevaju rano prepoznavanje eventualnog sukoba interesa", rekla je Kuburović.

Opet nema Dr.Kisić na KZŠ? Već gotova blistava karijera? :)
Danas ni Kona nema, valjda da bude manje sumnjivo...:D

Nema brojki.Samo vaša panika je zanimljiva.Mnogo vas iritira šerpa.Upljuvaste se na ovoj temi dokazujući jedni drugima kako niko ne stoji iza šerpi i kako je to minorna opasnost.Ali ipak,strah nikako da izađe iz kostiju.Uvukao se duboko.I ne,nećeš se navići... :per:

Meni ni iz džepa ni u džep ko god da je na vlasti

Generalno ove sada podržavam zato što mislm da nam je bolje sa opcijom koja dolazi nego da budemo nemačka kolonija

Ne piše mi se sada iz kojih sve razloga i ako vidim bar sitnu naznaku da nas neko izvlači iz tih čeljusti , podržavam . Ne zato što ne volim Nemačku , njena mi je kultura bliža, ali mnogo su toksični za nas i previše

Zato izađem i pogledam da vidim koliko je realno da ima budala koje će da šerpuju da ostanemo to što smo do sada ... i sem manipulativnih puštanja snimaka buke ne vidim da ima puno sveta ...

Da mi neko do ovih što podržavaju šerpanje otvoreno kaže : Mi smo nemačka kolonija i to biti nećemo više, ovi na vlasti bi po meni mogli sutra da odlete .

Stojce pa tebi ima da legne ne 100 nego 1000e

Pa si posvece :D

Pogledajte prilog 691391

Misliš da je dovoljno uverljivo kao dokaz ako se učlanim u vodeću i najomiljeniju stranku u Srbiji?
Pazi, razmišljao sam...
Ako ovo odnesem u stranku prilikom učlanjivanja može se desi da natrčim na grupu prebeglih DS laktaroša ili SRS preletača.
Oni će zazirati od osobe sa "čistim dosijeom"
Daće mi lepak i kantu da lepim plakate dok će oni da stružu kožicu po internetu...

Najbolje ja ovo da pošaljem Vučiću i preveslam lokalni opštinski odbor.
Tako su oni preskakali Vučića i dogovarali se sa Tomom.
Išli logikom "Vučić je mlad, Toma je najglavniji pa sa njim da dogovorim"
Toma se naobećavao svima i svi bili zadovoljni, nisu baš slušali kada ih je Vučić opominjao da ga ne preskaču, nastavili oni dalje po starom a Toma uredno obećava svima šta god mu tražili samo da prodju izbori....

...prošli izbori, Toma da ostavku i na stranku i na obećanja, Vučić dodje na čelo i kaže:"jel sam vam rekao da me ne preskačete" (a oni obore pogled u patos i mulj mulj mulj ko neoliberalne demokrate kad se izvali šta su zapravo muljali na CNN vestima)

Poslednja izmena:
ako je konacno cnn mogao da fingira izvestaj kristijane amanpur o desavanju u sarajevu pored toliko kamera, onda mogu malo i da glume cutologe :lol:
inace miso jel znas da je muz kristijane amanpur vlasnik cnna... znas sigurno...mozak si ti, sve znas :lol:

Čekaj sada smo ih zbunili. :D

Slažeš li se ti sa mnom, da svi koji su za nešto krivi ili su nešto nelegalno stekli koristeći povlašćene položaje i pozicije u ovoj državi kroz privatne biznise, treba da odgovaraju pred zakonom? :)
Jel te na to podseća? Na postojanje zakona?

Smatraš li to dovoljno kvalitetnim manirom i motivom diskutanata na ovoj temi?

Ili veruješ da se to nikada neće destiti pa i dalje posmatraš sve oko sebe sa sve većom zabavljenošću? :)
S tim da vi dudete ti koji ce odlucivati ko je kriv i ko je krao, i da mu vi sudite,
vi cete da budete kadija koji i tuzi i sudi,
samo bojim se da taj film vise necete gledati, vi-ne,
to ste vec jednom uradili zajedno sa vasim prijateljima iz Haga i NATO-a
u ovoj drzavi se odavno zna ko su lopovi, tto su tvoji sefovi

Meni ni iz džepa ni u džep ko god da je na vlasti

Generalno ove sada podržavam zato što mislm da nam je bolje sa opcijom koja dolazi nego da budemo nemačka kolonija

.

za utehu, za to ne brini...nikada necemo biti kolonija nemacke, mirno spavaj
zato sto smo kolonija nekih mnogo zaebanijih od nemaca i to ne od sinoc ili preksinoc
zato sam i 2006 ovde agitovao da se svi molimo da srbija postane kazablanka... jer to je jedino sto moze da nas sacuva ma koji moron bio upravnik protektorata...

Koje poteze?Šta to vide DJ ŽEks,DJ Vučičević i DJ Nataša Rostova,a ostali ne vide :lol:

Nisi ti ništa bolji a od DJ Žeks . DJ Vučićević ...samo oni dobijaju prostor u medijima a ti na Krstarici

To važi i za ove što su se obradovali tvojoj replici

Intelektualno ste vi svi ista liga , a i po izražaju ...

Hteo sam da glasam za Sns one godine kada mi se Tadic smucio ali nisam..mozda je bolje tako jer ne bih mogao danas da vidim sebe u nekom sns autobusu gde udje neko ko se najeo paprikasa i da bi ispao kulturniji naprednjak suzdrzi se da ispusti goluba pa kimpenzuje tako sto sve ispusti na nos...

Misli da je zajebo sve..

S tim da vi dudete ti koji ce odlucivati ko je kriv i ko je krao, i da mu vi sudite,
vi cete da budete kadija koji i tuzi i sudi,
samo bojim se da taj film vise necete gledati, vi-ne,
to ste vec jednom uradili zajedno sa vasim prijateljima iz Haga i NATO-a
u ovoj drzavi se odavno zna ko su lopovi, tto su tvoji sefovi

Ko to mi?
Ja nisam ni tužilaštvo ni sudstvo.

Jel ti to želiš da kažeš da se zalažeš sa stranačko sudstvo i pravosudni sistem?

znas sta.. os misljenje..ebe mi se sta ce biti dal ce manijak da vlada jos 20 godina ili 2 fdana... ljudi su pokazali da ne prolazi vise... to je poenta. a ko je glup da je razume zao mi je.
vera u sopstevni narod je nesto najbolje sto moze da ima svaki predstavnik tog naroda
Ma ne to nego sam napisao repliku za ono śto si rekao da je zbog demokratskijeg rečnika par njih banovano a ti ostao? :D

Morali da brišu... :D
Ispade važniji TI nego Vučić i Djilas ili Boško i Nogo od Vešala

za utehu, za to ne brini...nikada necemo biti kolonija nemacke, mirno spavaj
zato sto smo kolonija nekih mnogo zaebanijih od nemaca i to ne od sinoc ili preksinoc
zato sam i 2006 ovde agitovao da se svi molimo da srbija postane kazablanka... jer to je jedino sto moze da nas sacuva ma koji moron bio upravnik protektorata...

Mi to jesmo

Zato što je to predviđeno i Zakonom o zaštiti konkurencije.

Zar misliš da tek tako poslovi sa državim i javnim institucijama treba da se ugovaraju na burazerskoj osnovi?

Šta misliš zbog čega se toliko stručnih i akademskih građana u Srbiji buni protiv režima?
nije problem burazerska ekonomija ako su to ljudi koji znaju posao
ovo nema veze sa time
to jen klan sekta ona njagora koja ce da uradi sve i da proda roditelje samo radi sopstvene koristi
zato se i uzimaju kompromitovani ljudi da rade da bi bili ucenejeni...kao kon

Nisi ti ništa bolji a od DJ Žeks . DJ Vučićević ...samo oni dobijaju prostor u medijima a ti na Krstarici

To važi i za ove što su se obradovali tvojoj replici

Intelektualno ste vi svi ista liga , a i po izražaju ...

Nataša, pusti tu svoju prostu retoriku, ti si se predstavljala da si iznad toga.

Koje je tvoje mišljenje o nameštanju tenderskih ugovora firmama čiji je CEO suprug ministarke pravosudja u Javnim preduzećima iz oblasti zdravstva, u kojima se pojavljuje brat Dr.Kisić?

Poslednja izmena:
Ma ne to nego sam napisao repliku za ono śto si rekao da je zbog demokratskijeg rečnika par njih banovano a ti ostao? :D

Morali da brišu... :D
Ispade važniji TI nego Vučić i Djilas ili Boško i Nogo od Vešala
aj ne kenjaj... znas da sam ja uvek korektan sa svakim na ovom forumu dokle god ne pocne vredjanje preskakanje igrice izvan krste i da ne nabrajam... i ni sa jednom korisnikom nisam nikad imao problema osim sa onom dvojicom ldpovaca koji su dosli kod dzeja u kafe na obracun sa stanglama :lol:
ima ta epizoda u meine knjizi malko parafrazirana ... :lol:

pametno pitanje kolega
zasto bi iko rusio podanika koga je postavio i koji radi posao u miru bez buke sa stilom i mudroscu koju nisu imali mnogi poznatiji politicari.
sve se resva na tom nivou.. kao u mafiji...odluka se donese da copa ima da traje dok je ziv i tacka
odluka se donese da je djika poceo mnogo da talasa, posalju mu opomenu on je ne razume ili nece...i...ende..i to mpotgvrde nemacki n+balisticari sa kenedijevom teorijom da nije bilo treceg metka :hahaha:
milosevicu..kao dan jasno, dodje prvi dodje drugi dodje treci i kaze volini ako ne odstupis beograd ce biti parking za davadana.. i on nema sta da radi jer njegovi okolo ce da ga izdaju.. kao sto ga je mali majmun izdao kao najgore djubre i avanzovao u ministra :lol:
Pa kolega, ne znam dal si svestan svojih reci,
ali ti si nam upravo potvrdio da je odluka "sa nekog nivoa" donesena da se dobosari izvedu na ulicu da bi rusili nekog ko talasa,
zasto si se do sad toliko upinjao da nam dokazes kako se desio narod i kako Vucic narodu ne valja jer je izdajica kojeg podrzava zapad.

aj ne kenjaj... znas da sam ja uvek korektan sa svakim na ovom forumu dokle god ne pocne vredjanje preskakanje igrice izvan krste i da ne nabrajam... i ni sa jednom korinsikom nisam nikad imao problema osim sa onom dvojicom ldpovaca koji su dosli kod dzeja u kafe na obracun sa stanglama :lol:
ima ta epizoda u knjizi malko parafrazirana koju sam napisao ... :lol:
Śta ne kenjaj?
Budi tu sad ću da ponovim... :lol:
Pa bar da pročitaš pre nego śto opet obrišu demokratski hitno :rotf:

Zato što je to predviđeno i Zakonom o zaštiti konkurencije.

Zar misliš da tek tako poslovi sa državim i javnim institucijama treba da se ugovaraju na burazerskoj osnovi?

Šta misliš zbog čega se toliko stručnih i akademskih građana u Srbiji buni protiv režima?
O čemu lupaš? Obrazloži, a ne onako kako ti padne na pamet uzdajući se kako neko ne poznaje neki zakon, a ne poznaješ ih ni ti pa bi da glumiš pamet.
Znaš li ti koliko puta više akademskih građana ih ne podržava?
Da li je onaj čipsi glumac akademski?

nije problem burazerska ekonomija ako su to ljudi koji znaju posao
ovo nema veze sa time
to jen klan sekta ona njagora koja ce da uradi sve i da proda roditelje samo radi sopstvene koristi
zato se i uzimaju kompromitovani ljudi da rade da bi bili ucenejeni...kao kon

Burazerska ekonomija može da fukcioniše u privatnom sektoru, u Javom nisam sigurna, jer su u pitanju uglavom nestručni kadrovi koji su se samo dokopali položaja radi sticanja ličnih koristi.
Takodje je vrlo upečatljivo da su jako blisku saradnju ostvarile kompanije čiji su CEO brat premijerkin i Kisićkin.

I onda će ovde neko da dodje da palamudi kako je sistem idealan dok botuje za siću sa kojom ne može da ode ni u banju na 7 dana uz vaučer.

Ko to mi?
Ja nisam ni tužilaštvo ni sudstvo.

Jel ti to želiš da kažeš da se zalažeš sa stranačko sudstvo i pravosudni sistem?
"Vi" ste oni koje ti ovde podrzavas,
kad budes ovde nepristrasno pisala i radila svoj posao kako treba-nepristrasno,
onda cu ti se obracati sa ti, kao jedinki,
a do tad mozete da budete samo "vi", skupina i brigada odbrane dosmanlijskih lopova.

Back