ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Ali Angela bi napravila posao Đitleru, mogli bismo da preprodamo sve respiratore koje smo nabavili i celokupnu proizvodnju zaštitne opreme plasiramo u Njemaćkoj.

Koliko smo to nabavili respiratora, zna li se, 700 ili 4000?

Ovako samo ne znamo koliko je Srbija uopšte respiratora nabavila, ni po kojoj ceni ni na kraju, koliko nas je koštala nabavka zaštitne opreme s obzirom da minstar Mali još nije izneo ovaj podatak, iako je javnosti rekao da će podatak dati na uvid.

Od kada je broj respiratora u nekoj zemlji vojna tajna?

Nama je nametnuta takva privreda od stranih mentora a za proviziju onima koji su bolje od svih videli SVOJU šansu za lake pare.
A mrtvi ladni kažu da im "do Srbije"

Знате ли шта су ''Рује'рекла када су их 'опозиционарски'питали

'зашто су преистали да је цена 25% скупља него на запане муштерије'...

'ПА НИСМО МИ ПРЕДЛОЖИЛИ ЦЕНУ ... ВИСТЕ ПРЕЖОЖИЛИ .. А МИ СМО САМО ПРИХВАТИЛИ '

ахахахаххахахаха ... ето колико је Српска траговачка памет велика

када су питани 'ЗАШТО НЕ РЕВЕДИРАТЕ СПОРАЗУМ'

а они руси кажу 'ПА НИКО НЕ ПРЕДЛАЖЕ СА ВАШЕ СТРАНЕ .. '

ахахаххахаха ...

Znači ne znaš ni da postaviš pitanje
ne, ti ne znas da procitas napisano

elem, odgovirices mi kako je sada bolje kada imamo manje plate u EUR i vece cene namirnica, komunalija itd...ne zasto su cene vece?

pitam jedno, vi pletete nesto sasvim drugo :malav:
da, ali nemoguće da pola odeljenja ne zna śta vi pitate :mrgreen:
To vi nama dajete slabe ocene jer nam roditelji ne rade u opśtini nego u MAXI-ju :lol:

Koliko smo to nabavili respiratora, zna li se, 700 ili 4000?

Ovako samo ne znamo koliko je Srbija uopšte respiratora nabavila, ni po kojoj ceni ni na kraju, koliko nas je koštala nabavka zaštitne opreme s obzirom da minstar Mali još nije izneo ovaj podatak, iako je javnosti rekao da će podatak dati na uvid.

Od kada je broj respiratora u nekoj zemlji vojna tajna?

Šta bilo ko od nas ima da lupa glavu ko toga ?

Da li tebe vlast pita koliko si nabavila hleba za vikend ?

Ахахаххаха... патриотска власт и још патријотскија опозиционарска опозиција

Ахахаххахахха

Алај бриде уШи од толиких трговкиња и трговаца патриотизмома

Само цена расте расте расте .. лебарализам и невињљиве руке тржишт аса истока и са запада .. не сна се

која лева је деснија

Mislim da nisam bila jasna pa si izvukao pogrešne zaključke ... svaka vlast mora da radi kompromise ... oni često nisu patriotski ... čak i da dođe neko na vlast i kaže: ja neću uraditi ni jedan štetan i nepatriotski kompromis , moraće

ne, ti ne znas da procitas napisano

elem, odgovirices mi kako je sada bolje kada imamo manje plate u EUR i vece cene namirnica, komunalija itd...ne zasto su cene vece?

To ti je u domenu nominalne i realne vrednosti

Učiteljice a da vi niste kupili diplomu ?

Mislim da nisam bila jasna pa si izvukao pogrešne zaključke ... svaka vlast mora da radi kompromise ... oni često nisu patriotski ... čak i da dođe neko na vlast i kaže: ja neću uraditi ni jedan štetan i nepatriotski kompromis , moraće

Аахахаххаха

И све компромиси да власти буде боље.....

Надничаркама и надничарима пелене ... а скупштинаркама и скупштинарима рукавице латекс пластични боксови асепсол ...

Разбелажале су се и разбежали посланичкеплсланици ... а надничаке и надничари .....све плаћају

Компромис нема шта .....

Šta bilo ko od nas ima da lupa glavu ko toga ?

Da li tebe vlast pita koliko si nabavila hleba za vikend ?

Mnogo ti je glup ovaj odgovor za nekoga ko se predstavlja kao ekspert za finasije.

To bi bilo sasvim logično pitanje da je vlast nabavila respiratore iz svog džepa, što složićeš se sa mnom, nije slučaj.
Jel tako?

Malo si obrnula teze, budžet nije privatno dobro kao što je moj novčanik.
Vlast je kao i svaka državna institucija u zakonskoj obavezi da iznosi takve podatke s obirom da su to državne pare.
Za njihovu zloupotrebu i nenamensko trošenje se ide u zatvor. :)

Prosto je neverovatan nivo glupih argumenata kojim se vi korsitite, prevazilazite sami sebe iz dana u dan.

znaci, ovo je odgovor na konkretno pitanje kako je sada bolje? :lol:

Боље је компромисно .... компромис по компромис .. компромитовано и корумпирано .. само нек је корпоративно ... корпофагно

Mnogo ti je glup ovaj odgovor za nekoga ko se predstavlja kao ekspert za finasije.

To bi bilo sasvim logično pitanje da je vlast nabavila respiratore iz svog džepa, što složićeš se sa mnom, nije slučaj.
Jel tako?

Malo si obrnula teze, budžet nije privatno dobro kao što je moj novčanik.
Vlast je kao i svaka državna institucija u zakonskoj obavezi da iznosi takve podatke s obirom da su to državne pare.
Za njihovu zloupotrebu i nenamensko trošenje se ide u zatvor. :)

Prosto je neverovatan nivo glupih argumenata kojim se vi korsitite, prevazilazite sami sebe iz dana u dan.

Vlast nije vlast da nabavlja iz svog džepa ... već da upravlja državnom imovinom

Shodno tome trebali bi da imamo poverenje i oni u nas i mi u njih , ali i da svako radi svoje poslove

Ja ne znam koliko nama treba respiratora , jer što bi oni kupili 5000 a nama treba 1000 ... prema tome u ono u šta se ne razumem ne komentarišem

Vlast nije vlast da nabavlja iz svog džepa ... već da upravlja državnom imovinom

Shodno tome trebali bi da imamo poverenje i oni u nas i mi u njih , ali i da svako radi svoje poslove

Ja ne znam koliko nama treba respiratora , jer što bi oni kupili 5000 a nama treba 1000 ... prema tome u ono u šta se ne razumem ne komentarišem

Свака власт се довиј акако да управљањем државном ЈАВНОМ имовином доведе до повећања ЛИЧНЕ имовине

АХАХАХХХАХАХАХХАА

Свака власт се довиј акако да управљањем државном ЈАВНОМ имовином доведе до повећања ЛИЧНЕ имовине

АХАХАХХХАХАХАХХАА

Ne mora da znači ... to je ta jedna mantra puštena za narode Ist Evrope .. da bi se izgubilo poverenje i da bi se lakše manipulisalo i vlastima i narodom

Smešno je što još uvek neki proturaju takve teze

hohohohohohohoho
Ipak se neko trudi da pamet ovde ne stanije , i to baš mnogo

Ja sam osudio Djilasovo privredjivanje sa naknadnom dokumentacijom :D
To ni na Yale-u nemaju za semestar :D
proki, kad si ti postao naprdnjak? sta su ti obecali? stalan posao na budJetu gde ces da ladis mooda? slagali su te veruj mi, ostaces praznih saka...

Back