- Poruka
- 9.445
Сматрам озбиљно болесним оне људе који се не солидаришу са нападнутим људима, већ константно причају некакве небулозе о генералној кривици човека у односу на псе. То је таква невиђена будалаштина да немам речи да опишем.
Ако је неко крив што је избацио пса на улицу, тај има име и презиме и тај спада у те тзв. љубитеље, јер они који су равнодушни према псима или не воле псе неће их никада ни узимати.
Спадам у људе који су схватили, да псима није место у стану и у центру града, те пса ни не покушавам да држим, па самим тим никада пса нисам ни избацила на улицу, као и 99% људи. Кад ходам улицом нећу да се осврћем да ли за мном иде један или чопор паса без надзора и какве су њихове намере, нити ме занима да "студирам" псећу психологију, па да знам како да се поставим у датом моменту. Ако би ме којим случајем напали, бранила бих се свим расположивим средствима и ногама и рукама и свим што би ми се нашло при руци.
Хиљаде људи су изуједали пси, растргли на хиљаде мачака, а ови патолошки случајеви тзв. заштитници паса им не верују....Тешка болештина