Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Сматрам озбиљно болесним оне људе који се не солидаришу са нападнутим људима, већ константно причају некакве небулозе о генералној кривици човека у односу на псе. То је таква невиђена будалаштина да немам речи да опишем.
Ако је неко крив што је избацио пса на улицу, тај има име и презиме и тај спада у те тзв. љубитеље, јер они који су равнодушни према псима или не воле псе неће их никада ни узимати.
Спадам у људе који су схватили, да псима није место у стану и у центру града, те пса ни не покушавам да држим, па самим тим никада пса нисам ни избацила на улицу, као и 99% људи. Кад ходам улицом нећу да се осврћем да ли за мном иде један или чопор паса без надзора и какве су њихове намере, нити ме занима да "студирам" псећу психологију, па да знам како да се поставим у датом моменту. Ако би ме којим случајем напали, бранила бих се свим расположивим средствима и ногама и рукама и свим што би ми се нашло при руци.
Хиљаде људи су изуједали пси, растргли на хиљаде мачака, а ови патолошки случајеви тзв. заштитници паса им не верују....Тешка болештина

Сматрам озбиљно болесним оне људе који се не солидаришу са нападнутим људима, већ константно причају некакве небулозе о генералној кривици човека у односу на псе. То је таква невиђена будалаштина да немам речи да опишем.
Ако је неко крив што је избацио пса на улицу, тај има име и презиме и тај спада у те тзв. љубитеље, јер они који су равнодушни према псима или не воле псе неће их никада ни узимати.
Спадам у људе који су схватили, да псима није место у стану и у центру града, те пса ни не покушавам да држим, па самим тим никада пса нисам ни избацила на улицу, као и 99% људи. Кад ходам улицом нећу да се осврћем да ли за мном иде један или чопор паса без надзора и какве су њихове намере, нити ме занима да "студирам" псећу психологију, па да знам како да се поставим у датом моменту. Ако би ме којим случајем напали, бранила бих се свим расположивим средствима и ногама и рукама и свим што би ми се нашло при руци.
Хиљаде људи су изуједали пси, растргли на хиљаде мачака, а ови патолошки случајеви тзв. заштитници паса им не верују....Тешка болештина

:worth:

E ovaj post da se urami!

Najcrnje i najgluplje je sto bas oni koji se navodno bore za prava zivotinja, rade sve ono sto je kontraproduktivno. Zakoni su tako napisani da ne postoji granica izmedju nuzne odbrane od psa koji napada i zlostavljanja zivotinje, koja nije napala. Time sto neprekidno krive ujedene/izujedane ljude, bez razumevanja za tu drugu stranu, bez razumevanja znacenja biti napadnut i izujedan, biti mozda sa dozivotnim fizickim posledicama, u nekim slucajevima, i sa strahom koji se tesko iskorenjuje, samo navlace bes ljudi na sebe i pre svega pse. I onda se cude i proglasavaju za monstrume ljud koji tajno ostavljaju otrov sa ciljem da poubijaju pse......a pitanje je kako covek kome su zakonom vezane ruke da reaguje ako njega, njegovo dete, nekog prolaznika napadnu psi? Ispasce na kraju da covek ne sme da reaguje, vec da treba da pusti da on ili neko drugi bude izujedan. :confused:
Sve sto rade rade da bi nesto dokazivali, da bi oni pokazali drugima, a ne da bi zastitili zivotinje, jer kao sto rekoh to sto rade je kontraproduktivno.

edit I toliko se pozivaju na Animal Police i rad u inostranstvu, a u pojedinim epizodama su cak i oni tamo, ti veliki borci za prava zivotinja, eutanazirali zdrave pse, koji nisu mogli da se pripitome i koji su procnjeni kao agresivni. Pripitomljavanje je islo dotle da je pas morao da ostane miran ne samo u prisustvu drugih pasa i ljudi, vec i onda kada mu covek uzima hranu ispred nosa, maltene iz usta.

Тачно.

Tachno sam znao... :lol:

Ajde da se brinemo o psima a decu neka hrane drugi njih ko je*e... :roll:

Za to cemo da nadjemo opravdanje. :roll:

Pa par puta neke kerove, malo vishe puta neke ciganchitje (mislim ako su za taj novac kupili hranu) ... par puta i neshto preko akcija mada i to malo jada ko zna gde je otishlo... i tako... mada o5 svejedno i da nisam nikada nikoga o5 je to mnogo vishe fer nego pse da hranim a za decu da me nije briga. :rtfm:

To sam i ja ucinila, pa se ne hvalim.
Dajem Cigancicima, ucestvujem u akcijama sakupljanja novca za decu i odrasle kojima je potrebna skupa operacija u inostranstvu.
Imam i decu u siroj familiji, pa i njima dajem, kupujem poklone, vodim ih na klopu...
Mislim, to se sve podrazumeva...

Dajem Cigancicima, ucestvujem u akcijama sakupljanja novca za decu i odrasle kojima je potrebna skupa operacija u inostranstvu.
Imam i decu u siroj familiji, pa i njima dajem, kupujem poklone, vodim ih na klopu...

ti daješ :D

biće pre da tebi daju roditelji, o meceno kučeći

Pa svaka chast onda ali shto si onda u prethodnom postu rekla neshto sasvim drugo? :confused:

P.S. ... ni ja se ne hvalim nego si me pitala... da ti nisam odgovorio bilo bi "aha, eto!" a ovako se hvalim... :rotf:

Inache ja kad' sam rek'o da upravo ovako treba da se reshava napad pasa, ona enchanted mi rekla da pozivam na nasilje... :roll:

Dokle ide ta bolest c c c... :neutral:

... i josh neki posle negodovali, ako to nije u redu. :roll:

Bash me zanima kakvu bi prichu prichali da se ovo njima desi... :rtfm:

Ево како шведска полиција решава проблем. :cool:

То за ове који се позивају на Запад... :mrgreen:

bilo bi odlično, još kad bi neko snimio sit bi se ismejao

Hahahaha nije lepo smejati se tudjoj nesreci ali u tom sluchaju morao bih i ja malo... :mrgreen:

Ево како шведска полиција решава проблем. :cool:

То за ове који се позивају на Запад... :mrgreen:

Pa ovaj Cer je mislim sada na strani pre rekao na zapadu nema shanse da ubiju psa... :hahaha:

Oni su do jaja humani i to. :mrgreen:

Pa svaka chast onda ali shto si onda u prethodnom postu rekla neshto sasvim drugo? :confused:

P.S. ... ni ja se ne hvalim nego si me pitala... da ti nisam odgovorio bilo bi "aha, eto!" a ovako se hvalim... :rotf:

Otprilike mislim da deca ipak imaju nekog ko se o njima brine, a zivotinje su potpuno bespomocne. Zao mi je kad vidim zedno i gladno kuce, kazem ti juce sam videla zlatnog retrivera, koji je bio zivi kostur.

Poslednja izmena:
Otprilike mislim da deca ipak maju nekog ko se o njima brine, a zivotinje su potpuno bespomocne. Zao mi je kad vidim zedno i gladno kuce, kazem ti juce sam videla zlatnog retrivera, koji je bio zivi kostur.

Dosta njih i nema, i njima je pomoc daleko potrebnija. Da mogu, menjao bi zivot svih pasa na svetu za zivot jednog deteta. :rtfm: Mislim samo poredjenje je bezveze al' ko mi kriv shto sam uopshte pokrenuo tu prichu... :confused:

... a shto se zlatong retrivera tiche to je bio nechiji pas pa ga je taj neko izbacio na uilicu... e on ili ona je trebalo da brine o njemu na prvom mestu kad' ga je vec uzimao/la....

Dosta njih i nema, i njima je pomoc daleko potrebnija. Da mogu, menjao bi zivot svih pasa na svetu za zivot jednog deteta. :rtfm: Mislim samo poredjenje je bezveze al' ko mi kriv shto sam uopshte pokrenuo tu prichu... :confused:
... a shto se zlatong retrivera tiche to je bio nechiji pas pa ga je taj neko izbacio na uilicu... e on ili ona je trebalo da brine o njemu na prvom mestu kad' ga je vec uzimao/la....

Slazem se, ali pitam se da li bi ti bio u stanju da se odreknes npr. godisnjeg odmora, da li bi kupio skromniji automobil umesto skupljeg, a ostatak dao gladnoj deci ili smatras da to treba neko drugi da ucini, recimo drzava? :think:

Slazem se, ali pitam se da li bi ti bio u stanju da se odreknes npr. godisnjeg odmora, da li bi kupio skromniji automobil umesto skupljeg, a ostatak dao gladnoj deci ili smatras da to treba neko drugi da ucini, recimo drzava? :think:

Za decu naravno bih ali za pse vec ne.

Je*iga, ipak samtram da je ljudski zivot bitniji od pseceg.

... a ovde koliko vidim je i mnogo onoih koji misle obrnuto... :confused:

Jesi siguran da ne bi otisao na odmor u Egipat ili Grcku, nego se brckao u lavoru, a novac dao u humanitarne svrhe? Smes da se zakunes ili govoris hipoteticki?

Pa kada bi dao direktno tom detetu kome treba da, smem da se zakunem.

Ovako preko humanitarnih akcija vishe ne jer se to pokrade sve ionako.

E da shto se onoga tiche iz proshlog posta naravno ne sporim da ima i nekih ljudi koji su mnogo gori od zivotinja... ali to su retki sluchajevi tako da kada sam rekao zivot choveka vredniji je od zivota psa mislio sam na veliku vecinu ljdui a ne na bash sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back