gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Кад не волиш ''мачке'' онда и даље виси на форуму по цео дан.Cek da probam logiku - mozda zato sto nisam baksuz i ne smrdim na macke![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад не волиш ''мачке'' онда и даље виси на форуму по цео дан.Cek da probam logiku - mozda zato sto nisam baksuz i ne smrdim na macke![]()
Mene je ugrizao ker zimus .U stvari više me je izgrebao nego što me je ujeo,ali opet se bio pojavio otok.Najteže mi je palo što sam morao da se cimam po domu zdravlja zbog seruma i AT zaštite. Doktor mi je rekao da sam u zadnjih mesec dana bio 20-ti koji je došao zbog ugriza i da se nenormalno povećao broj napada. Što je najtužnije svi su se dešavali maltene na istom mestu verovatno od istog čopora,međutim niko se nije potrudio da ih ukloni odatle. Evo ih još uvek se šetkaju po kraju,ista ekipa dodžova
P.S. Ker me je ujeo iz čista mira dok sam prolazio pored njega a onda je zbrisao.Meni je prilično izgledalo smešno i nadrealno, praktično nisam ni osetio da mi je dohvatio nogu,mislio sam samo da me je ćapio za farmerke. Tek par sati kasnije kada sam osetio da me zateže koža,video sam ogrebotinu,masnicu i otok i onda sam otišao kod lekara. U pitanju je bio manji ker srećom, valjda se dokazivao pred ekipom ili šta već
Ostatak čopora nije se mešao...srećom![]()
Кад не волиш ''мачке'' онда и даље виси на форуму по цео дан.

Србија грца под овом поданичком владом.
Ова влада не може да реши ни проблем паса луталица.
Чему ли се так надају њени гласачи?
ВОСТАНИ СЕРБИЈЕ!!

Izujedao je čopor pasa dok je spasavala dete
G. Avalić | 08. 09. 2010. - 20:00h | Foto: U pomoć napadnutoj ženi prva je pritrčala komšinica koja obično hrani lutalice ispred zgrade i koja je pse i oterala.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/206340/Izujedao-je-copor-pasa-dok-je-spasavala-dete
Izujedao je čopor pasa dok je spasavala dete
G. Avalić | 08. 09. 2010. - 20:00h | Foto: D. Milenković | Komentara: 9
Beograd - Čopor pasa lutalica izujedao je danas usred dana Ljubicu M. (59) u Ulici Nede Spasojević na Bežanijskoj kosi, dok je od pomahnitalih životinja spasavala dvoipogodišnjeg dečaka kog je čuvala. Ljubica je zadobila ujede po nogama i zadnjici.
Ljubica je u 14 sati izvela sina njenih prijatelja u park iza zgrade i pustila ga na travu da se igra, kada je primetila čopor od šest, sedam lutalica kako kreću prema detetu. Uplašena, skočila je prema dečaku i sekund pre nego što su mu lutalice prišle, zgrabila ga u naručje.
- Kučići su odjednom pojurili prema nama i dete se jako uplašilo. Uhvatila sam ga, pomislila sam da ćemo uspeti da im pobegnemo, ali nismo. Napali su me i počeli da me ujedaju - kaže Ljubica još uvek vidno potresena.
Dok su psi skakali na nju, Ljubica nije ispuštala dete, štiteći ga od razbesnelih pasa.
- Mislila sam da nećemo da se izvučemo, da neće prestati da me ujedaju, nikada nisam doživela nešto slično. Bilo je strašno - priča Ljubica. Kaže da je počela da zapomaže i da su na njene krike mnoge komšije izašle iz stanova. Vreme je bilo od presudnog značaja. U pomoć napadnutoj ženi prva je pritrčala komšinica koja obično hrani lutalice ispred zgrade i koja je pse i oterala.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/206340/Izujedao-je-copor-pasa-dok-je-spasavala-dete
A ovu borkinju koja ih hrani treba umlatiti. Ebt, puna Srbija gladne dece, dece po sirotištima, pomozite njima, a ne skupljajte džukele oko zgrada da niko osim vas "dobrotvora" ne sme da prodje kroz "njihovu teritoriju".
Paz molim te, ta sto ju je navodno spasila je i navukla pse ispred zgrade hraneci ih.Nju bi trebalo kazniti. Da ih nije hranila ne bi se formirao copor. I naravo da je uspela da ih rastera, psi drugacije posmatraju onoga ko ih hrani.

Ne treba je umlatiti nego poslati na lečenje, dijagnoza je hordašenje. To nije ljubav prema psima nego strah od odbacivanja koje je verovatno doživela od ljudi. A što se tiče nastavka, baš bih volela da vidim da je neko od dušebrižnika koji se pozivaju na gladnu decu po Srbiji kao argument protiv brige o psima lično nahranio barem jedno gladno dete iz tih socijalno ugroženih kategorija.
ma psi se nikad ne formiraju u čopore. opšte je poznato da nisu drštvene životinje.Nekada su taj problem rešavali lovci, i čini mi se da bi trebalo opet.
kao i kod svih zakletih pravobranitelja životinja, uostalom
ma psi se nikad ne formiraju u čopore. opšte je poznato da nisu drštvene životinje..
Jeste, da joj više nikada na pamet ne padne da spasava ljude.A ovu borkinju koja ih hrani treba umlatiti.

To bi značilo da lovci pucaju u naseljenim mestima, što bi bilo direktno ugrožavanje bezbednosti građana.
Ja bolje da ne komentarisem, pre mesec i po dana u Mirijevu su me izujedale ulicne dzukele koje je hranio covek koga ne mozes ubediti da prestane da hrani pomahnitale i lude pse...Toliko sam kivna na sve ljude koji se "sazale" na dzukele i navade ih da dolaze na neko mesto radi hrane a ne razmisljaju da li ce ti psi napasti nekoga i mozda ga cak i trajno onesposobiti za zivot....Ti ljudi, kojima je zao lutalica i koji se sazale na njih, trebalo bi iste te pse da prime kod sebe u kucu/stan pa neka oni budu direktno odgovorni za njih...Da ne pricamo o tome kako sinteri ne rade svoj posao kako treba...Mogu ovako da nabrajam do sutra ali sve u svemu:drzava mora sto pre da uradi nesto po pitanju lutalica i da ih sto pre skloni s ulice. U suprotnom bice sve vise slucajeva napada kao i otrovanih, ubijenih, i ranjavanih pasa po naseljenim mestima...
I molim lepo, kakvo je to insistiranje da se psi uvode u kucu ili stan, insistiras na tome da se siroti ljudi, koji ih hrane po ulicama, opterecuju time gde ce ih ostaviti kada idu na more, da se opterecuju njihovim setnjama, ma da se opterecuju u svakom pogledu. Pih, kakav si ti to covek, bez razumevanja.

Ja bolje da ne komentarisem, pre mesec i po dana u Mirijevu su me izujedale ulicne dzukele koje je hranio covek koga ne mozes ubediti da prestane da hrani pomahnitale i lude pse...Toliko sam kivna na sve ljude koji se "sazale" na dzukele i navade ih da dolaze na neko mesto radi hrane a ne razmisljaju da li ce ti psi napasti nekoga i mozda ga cak i trajno onesposobiti za zivot....Ti ljudi, kojima je zao lutalica i koji se sazale na njih, trebalo bi iste te pse da prime kod sebe u kucu/stan pa neka oni budu direktno odgovorni za njih...Da ne pricamo o tome kako sinteri ne rade svoj posao kako treba...Mogu ovako da nabrajam do sutra ali sve u svemu:drzava mora sto pre da uradi nesto po pitanju lutalica i da ih sto pre skloni s ulice. U suprotnom bice sve vise slucajeva napada kao i otrovanih, ubijenih, i ranjavanih pasa po naseljenim mestima...
Evo i saveta shta raditi ako vas napadne pas ili psi... prvo i osnovno ne bojte se kakva god situacija bila, nauchite da potisnete strah jer psi isti osecaju pa ih to tera da kidishu josh vishe. Kao drugo, ako u blizi imate neki tvrd predmet (najbolje kamen) gadjajte ih istim. Ako nemate, simulirajte podizanje kamena sa zemlje i gadjanje, to pali u velikoj vecini sluchajeva. Eto...![]()
Sada ce Caliburn da ti objasni kako si ti u stvari pedofil, a psi su ucinili dobro delo sto su te izujedali.