Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нису криве јадне животиње. Далеко већу опасност представљају људи, они много више гризу.
Животиње које су напуштене, одбачене, не заштићене у сваком погледу, одлично реагују с'обзиром да немају рационалну свест као човек, коме је Бог подарио разум али га он и поред тога не користи, него наноси зла.

hvala ti, kolega, na ovoj metafizičkoj perspektivi

ali šta sa kerovima koji kidišu na ljude?

Najcrnje i najgluplje je sto bas oni koji se navodno bore za prava zivotinja, rade sve ono sto je kontraproduktivno. Zakoni su tako napisani da ne postoji granica izmedju nuzne odbrane od psa koji napada i zlostavljanja zivotinje, koja nije napala. Time sto neprekidno krive ujedene/izujedane ljude, bez razumevanja za tu drugu stranu, bez razumevanja znacenja biti napadnut i izujedan, biti mozda sa dozivotnim fizickim posledicama, u nekim slucajevima, i sa strahom koji se tesko iskorenjuje, samo navlace bes ljudi na sebe i pre svega pse. I onda se cude i proglasavaju za monstrume ljud koji tajno ostavljaju otrov sa ciljem da poubijaju pse......a pitanje je kako covek kome su zakonom vezane ruke da reaguje ako njega, njegovo dete, nekog prolaznika napadnu psi? Ispasce na kraju da covek ne sme da reaguje, vec da treba da pusti da on ili neko drugi bude izujedan. :confused:
Sve sto rade rade da bi nesto dokazivali, da bi oni pokazali drugima, a ne da bi zastitili zivotinje, jer kao sto rekoh to sto rade je kontraproduktivno.

edit I toliko se pozivaju na Animal Police i rad u inostranstvu, a u pojedinim epizodama su cak i oni tamo, ti veliki borci za prava zivotinja, eutanazirali zdrave pse, koji nisu mogli da se pripitome i koji su procnjeni kao agresivni. Pripitomljavanje je islo dotle da je pas morao da ostane miran ne samo u prisustvu drugih pasa i ljudi, vec i onda kada mu covek uzima hranu ispred nosa, maltene iz usta.

Poslednja izmena:
hvala ti, kolega, na ovoj metafizičkoj perspektivi

ali šta sa kerovima koji kidišu na ljude?

Не видим проблем у томе. Већи су проблем људи који кидишу на керове и остале животиње. Ако човек може да ухвати кера и да му одсече све четири шапе, или да га веже за ауто и вуче километар, такав ум је много опаснији по друштво него побеснели керови :rtfm:
И такви умови заслужују мучење на исти начин :rtfm:
А за јадне керове, криве су не организоване комуналне службе, али не да их убијају, него да их успављују, хватају, и стављају у азил за псе.

Poslednja izmena:
Не видим проблем у томе. Већи су проблем људи који кидишу на керове и остале животиње.

govori se o psima lutalicama, ne o strahu od ljudi.

све четири шапе... вуче километар... такви умови заслужују мучење...

aha.

А за јадне керове, криве су не организоване комуналне службе, али не да их убијају, него да их успављују, хватају, и стављају у азил за псе.

ne da ih ubijaju nego uspavljuju?

govori se o psima lutalicama, ne o strahu od ljudi.

aha.

ne da ih ubijaju nego uspavljuju?

Зар за то нигде ниси чуо или видео??? Рецимо у западним земљама, где ови наши трче по задатке? Како се иначе прилази по потреби животињи у резервату, или животињи која побегне из зооврта? Тако што у њих испале ''метак'' са јаким успављујућим средством.

Хахахаха...јес вала. :hahaha:
Колега немој ме и ти зајебавати, надао сам се да знаш на шта мислим.

Aaaa oprosti dragi kolega nisam shvatio da si bio ironichan. :)

E super, taman sam se smorio rek'o koliko je ovih bolenika j b t... :lol:

Samo vi udarite psa,sleduje 6 meseci corke!:whistling:
Ko god kaze "kerovi",taj obozava pse.:roll:
Problem pasa lutalica je izazvao samo covek.Nisu zivotinje krive :besna:

Hahaha vazi... pa choveka kada udarish to nije krivichno delo nego prekrashaj a kao za psa mardelj? :hahaha:

'Oce to ponekad'.

Зар за то нигде ниси чуо или видео??? Рецимо у западним земљама, где ови наши трче по задатке? Како се иначе прилази по потреби животињи у резервату, или животињи која побегне из зооврта? Тако што у њих испале ''метак'' са јаким успављујућим средством.

sta pricas bre? uspavljuju se tigrovi i medvedi, psima se nabije omca oko vrata i strpaju ih u kamion.

sto se tice azila, koji to azil moze da primi tridesetak hiljada pasa lutalica iz beograda, recimo? na zapadu se psi drze desetak dana, neke uzmu, neke nadju vlasnici, ostali se svi uspavljuju.

ali bez budjenja.

sta pricas bre? uspavljuju se tigrovi i medvedi, psima se nabije omca oko vrata i strpaju ih u kamion.

sto se tice azila, koji to azil moze da primi tridesetak hiljada pasa lutalica iz beograda, recimo? na zapadu se psi drze desetak dana, neke uzmu, neke nadju vlasnici, ostali se svi uspavljuju.

ali bez budjenja.

Свашта! Па јел то ексклузивно право да се користи приликом ''хватања'' дивљих животиња. То је хуманији начин, него да им набацују омчу, или да их убијају. Такве методе савладавања, могу се и на људима применити. А ја не могу да схватим људе који би убијали немоћне животиње.

Свашта! Па јел то ексклузивно право да се користи приликом ''хватања'' дивљих животиња. То је хуманији начин, него да им набацују омчу, или да их убијају. Такве методе савладавања, могу се и на људима применити. А ја не могу да схватим људе који би убијали немоћне животиње.

neće niko da se zajebava sa nepotrebnim i skupim puškama i strelicama kad ih sa omčom na štapu smotaš za ciglo dve sekunde. video sam ih jednom na delu, gotovo dok si rekao keks.

WL-ANIMALCONTROL1dj.jpg

humanost prema psima, kakva glupost.

neće niko da se zajebava sa nepotrebnim i skupim puškama i strelicama kad ih sa omčom na štapu smotaš za ciglo dve sekunde. video sam ih jednom na delu, gotovo dok si rekao keks.

WL-ANIMALCONTROL1dj.jpg

humanost prema psima, kakva glupost.

БОГ ТИ ДАО РАЗУМ :pop:
Животиња је Божје створење, и у односу на човека беспомоћна. Мучење животиња је грех. А ко нема љубави и милости за невину животињу, не може бити добар ни за људе. Пси осећају сваку човекову емоцију, и према томе и реагују.

A ovu borkinju koja ih hrani treba umlatiti. Ebt, puna Srbija gladne dece, dece po sirotištima, pomozite njima, a ne skupljajte džukele oko zgrada da niko osim vas "dobrotvora" ne sme da prodje kroz "njihovu teritoriju".

Da li ti pomazes decu iz sirotista ili pricas samo principijelno? :think:
Kakve to veze ima? Ja sam juce videla jednog zlatnog retrivera, zivi kostur sa slomljenom nogom. Kupila sam kg salame za pse i nahranila ga. Kad god vidim gladno kuce, nahranim ga. Nikad nisam imala problema sa njima, cak su uvek trckarali za mnom.
Zao mi je zbog tog deteta i zene, ali problem treba resavati na drugi nacin.

Ne treba je umlatiti nego poslati na lečenje, dijagnoza je hordašenje. To nije ljubav prema psima nego strah od odbacivanja koje je verovatno doživela od ljudi. A što se tiče nastavka, baš bih volela da vidim da je neko od dušebrižnika koji se pozivaju na gladnu decu po Srbiji kao argument protiv brige o psima lično nahranio barem jedno gladno dete iz tih socijalno ugroženih kategorija.

I mene interesuje, oni to samo deklarativno... :(

БОГ ТИ ДАО РАЗУМ :pop:
Животиња је Божје створење, и у односу на човека беспомоћна. Мучење животиња је грех. А ко нема љубави и милости за невину животињу, не може бити добар ни за људе. Пси осећају сваку човекову емоцију, и према томе и реагују.

Bog ne postoji a on razuma vec ima dovoljno. :)

Da li ti pomazes decu iz sirotista ili pricas samo principijelno? :think:
Kakve to veze ima? Ja sam juce videla jednog zlatnog retrivera, zivi kostur sa slomljenom nogom. Kupila sam kg salame za pse i nahranila ga. Kad god vidim gladno kuce, nahranim ga. Nikad nisam imala problema sa njima, cak su uvek trckarali za mnom.
Zao mi je zbog tog deteta i zene, ali problem treba resavati na drugi nacin.

...a gladnu decu? Koliko si njih do sada nahranila?

Zasto niko ne pise o coporima pobesnelih ljudi?

Hahahaha pishe josh kako nego neki vide samo ono shto zele da vide... :roll:

Ta deca imaju roditelje i siru familiju i oni su duzni da se za njih brinu, ukljucujuci i drzavu.
A koga si ti, 'leba ti, nahranio!!? :think:

Tachno sam znao... :lol:

Ajde da se brinemo o psima a decu neka hrane drugi njih ko je*e... :roll:

Za to cemo da nadjemo opravdanje. :roll:

Pa par puta neke kerove, malo vishe puta neke ciganchitje (mislim ako su za taj novac kupili hranu) ... par puta i neshto preko akcija mada i to malo jada ko zna gde je otishlo... i tako... mada o5 svejedno i da nisam nikada nikoga o5 je to mnogo vishe fer nego pse da hranim a za decu da me nije briga. :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back