Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Сматрам озбиљно болесним оне људе који се не солидаришу са нападнутим људима, већ константно причају некакве небулозе о генералној кривици човека у односу на псе. То је таква невиђена будалаштина да немам речи да опишем.
Ако је неко крив што је избацио пса на улицу, тај има име и презиме и тај спада у те тзв. љубитеље, јер они који су равнодушни према псима или не воле псе неће их никада ни узимати.
Спадам у људе који су схватили, да псима није место у стану и у центру града, те пса ни не покушавам да држим, па самим тим никада пса нисам ни избацила на улицу, као и 99% људи. Кад ходам улицом нећу да се осврћем да ли за мном иде један или чопор паса без надзора и какве су њихове намере, нити ме занима да "студирам" псећу психологију, па да знам како да се поставим у датом моменту. Ако би ме којим случајем напали, бранила бих се свим расположивим средствима и ногама и рукама и свим што би ми се нашло при руци.
Хиљаде људи су изуједали пси, растргли на хиљаде мачака, а ови патолошки случајеви тзв. заштитници паса им не верују....Тешка болештина
Svaka ti je zlatna...ali stvarno. Već mi je muka od toga da se pravdam bolesnicima zašto mislim da su čopori pasa po ulicama opasni. Nije mi dobro kad pomislim na situaciju od pre dve godine kad su mi ujeli dete. Dete koje celog života raste sa psima, koje ih se ne plaši, koje ih obožava. I sad bi trebalo da razmišljam o tome da li je ona napravila neki pogrešan korak, neki nagli pokret...nešto što je njih izazvalo, da tumačim, kako ti lepo kažeš, pseću psihologiju. Ma mrš svi zajedno vi mrzitelji ljudi, razmislite o tome šta se vama desilo u životu kad više volite džukele lutalice nego ljude.