Baraba jedna, povuci ga za uvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe, uvek sam voleo da proučavam ljude koji na isti nivo spuštaju ljudski i životinjski život a tamane mrtvo meso sa ražnja svakom prilikom sto me navodi na pomisao prisustva kanibalizma![]()
Nego el znash ti kako su u doba kuge sterilisali? Jedino to moze da sredi situaciju u vašim domovima poprskanu mokraćama i balama. Evo sad je bilo na vestima da se reshava problem lutalica![]()
Samo mi opet krivo sto niko ne lovi ove raspale mačke koje se šugave vuku po haustorima i skaču na glavu kad se sidje u podrum po neshto![]()
Jel mozesh ti da se stisnesh i prnesh u istom trenu kazi ti meni![]()
Ebt, mario, pa na tebe sve skače
I kerovi i buve i krpelji i mačke za vrat....![]()
mnogo si ti bezobrazan znas?
tako mozes da pricas i da se sprdas sa nekim tvojim pajtosima,jel ti jasno?
da se smiris ti malo,sram te bilo
mnogo si ti bezobrazan znas?
tako mozes da pricas i da se sprdas sa nekim tvojim pajtosima,jel ti jasno?
da se smiris ti malo,sram te bilo
Sta pričaš bre ti? Opet si ustala na levu nogu a mačka zashorala papuche![]()
Aj sta vam je, danas ne može čovek da se našali sa moderatorom a da ga ovaj ne banuje...
Eee potpuno je bilo drukčije kada sam se ja učlanio na krstu 2004 godine, ti si bila josh mala![]()
rekoh ti,tako idi i sali se sa svojim pajtosima
mene zaobidji
ja nit sam tvoja drugarica nit nesto drugo
i malo pazi kako komuniciras sa ljudima
ja se sa tobom uopste ne slazem oko nekih stvari,pa opet ne vredjam....
Tuzno je to sto se desilo, i ne mogu ni da zamislim koji su strah pretrpele, ali da ima vise nas koji istinski brinemo za zivotinje ovakvih stvari ne bi bilo. Psi su prepusteni ulici bez hrane i vakcine protiv besnila tj adekvatne nege.
I sta je resenje?
Iskreno zao mi ih je ali mi zalije da me neki ugrize.
Najopasniji su napusteni psi.
Prosle godine me napalo 6-7 pasa usred Tasmajdana !!!
Sagnem se ja kobojagi da dovatim kamen (uvek dosad je palilo) kobojagi ih gadjam -NISTA.
Tek onda vidim medju lutalicama 2-3 psa sa ogrlicama, oni ih predvode i ne jebavaju foru sa kamenom.
Jedva sam se izvuko, sva sreca da se to desilo na ulazu u park, pa sam se vratio i nastavio ulicom.
Sretnem uniformisane kerove -stoje iza drveta i cekaju srbendiju koja lakomisleno prolazi kroz crveno i pozalim im se.
"Neeeemozemo im nista. Ranije zatvorimo kraj (obezbedimo) i onda lovci to pobiju,sad BB nam hebe kevu."
Otad propagiram kamenovanje i likvidaciju.
.
Tuzno je to sto se desilo, i ne mogu ni da zamislim koji su strah pretrpele, ali da ima vise nas koji istinski brinemo za zivotinje ovakvih stvari ne bi bilo. Psi su prepusteni ulici bez hrane i vakcine protiv besnila tj adekvatne nege.