Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bash si duhovita, onda tebi i tvojima želim da vas ugrize bolestan krpelj kao mog komšiju koji se jedva izvukao ;)

Posto mislim da mogu da sagledam i na nevidjeno kakva se osoba nalazi iza nicka, necu mnogo komentarisati :neutral:. Niko ti ne moze pomoci ako to sam ne ucinis.

Znam da ujed krpelja moze da bude vrlo nezgodan i opasan, ali mi je drago za svakog (i coveka i zivotinju) ko uspe iz toga da se izvuce sto bolje i sto jednostavnije, sa sto manje posledica.

ne znam nista osim da su posledice ocigledne
sta moze da radi i kako moze da zivi bez 4 noge?
ne moze nista
zasto? zato sto se neki psihopata izivljavao nad slabijim od sebe
i nikom nista
a lunjare zalaju,odmah su proglasene agresivnim i odmah svi pozivaju na lich
a vidi kakvi ljudi setaju oko nas(ne samo ovi sto ovo rade zivotinjama,nego svi...pogledaj kakvih samo tema ima ovde....prvo treba takve ljude srediti..)

Ma to garant neki klinci uradili. Jedan covek to nije mogao da uradi sam vec bar dvoje je bilo potrebno za tako nesto. Tako da sumnjam na klince a s obzirom da se zna kakve poremecene generacije odrastaju u ovoj "demokratskoj zutoj " Srbiji to me i ne iznenadjuje.

Bash si duhovita, onda tebi i tvojima želim da vas ugrize bolestan krpelj kao mog komšiju koji se jedva izvukao ;)

buva i krpelj nisu isto :lol:
a ti se onda zavuci u sobu i nemoj da izlazis u toku leta
izbegavaj travu i shume....i ako nekim slucajem prolazis ulicom u kojoj je drvored,idi kolovozom,posto na drvecu ima krpelja pa moze neki zarazeni da ti padne na tebe i da ti se zakaci

izbegavaj travu i shume....i ako nekim slucajem prolazis ulicom u kojoj je drvored,idi kolovozom,posto na drvecu ima krpelja pa moze neki zarazeni da ti padne na tebe i da ti se zakaci

Nisu isto a ti ne čitaš sa razumevanjem ;)
Mislim, šta očekivati od mačkoljubaca prepunih buva i krpelja :mrgreen:
Da ne napominjem smrad mačje mokraće koji se širi stanom i ulazi u sve pore garderobe prekrivene dlakama :cool:

Mislis ako padne zarazeni krpelj... ili sa terase, na pr, padne osoba koja na sebi ima zarazenog krpelja, u tom padu naleti na nekog krpeljofobicara i zakaci se noktima, zubima, ekstremitetima... za istog, bez namere da otpadne tako lako :think: ?Ako je ovo drugo, zelim podlozi za ublazavanje pada da mu padne bar nesto zgodno, da bude lakse za preboleti :lol:.

**** Đilas kao i obično... I ove mačkurine sve treba da utamane... Samo skaču buve na noge :(

pa ****...drugo ništa ni ne zna.da se uradilo išta od toga što sere sigurno ne bi bilo kako je.a što se buva tiče,nemoj da se plašiš....osete one 'de je dobro meso.;)
a šta više,mislim da je i logičnija i jeftinija opcija da se bace na tamanjenje istih

Nisu isto a ti ne čitaš sa razumevanjem ;)
Mislim, šta očekivati od mačkoljubaca prepunih buva i krpelja :mrgreen:
Da ne napominjem smrad mačje mokraće koji se širi stanom i ulazi u sve pore garderobe prekrivene dlakama :cool:

Pa vidi, mi mackoljubci smo lovatori, pa nam se moze da za nase mace kupujemo raznorazne preparate koji stite i njih i nas od buva i krpelja. Sto se smrada tice, mogao bi da napomenes smrad ljudi cim se nadju u ogranicenom prostoru u vecem broju - to tako smrdi, da bi ja radije u svinjcu bila nego u recimo prepunom busu GSP-a. Anytime.
A za mace, opet posto smo puni ko brod, kupimo lepo zatvoren wc i dezodorans u prahu koji mirise na lavandu, prekrasno, ceo stan ti mirisi. :)

Sve bi ja vas mačkoljupce sabio u istu buvaru, niste za stanove :per:

Ebi ga, ne pitas se ti, vec (opet) debljina novcanika :lol: A nas je deblji, pa i mi i ljubimci nam zivimo u velikim, lepim stanovima. Drop dead.

Znači narod treba da uzme pištolj u ruke i sam rešava stvari jer ovo postaje jako opasno, ovakve stvari kada dožive mala deca, ostaju im traume za ceo život! Problemi u govoru, ponašanju...
Mora nekako da se reaguje

Ne, u ruke uzeti kantice pa izneti hleba i vode, mi kad smo gladni postajemo nervozni, zasto ne bi i zivotinje. Najlakse je ubiti, da li svaki problem u zivotu resimo tako sto cemo uzeti pistolj u ruke????

Opet da ponovim, stanovi vam smrde kao lavlji kavez u zoloshkom vrtu al vi uzivate u tome, lovatori :mrgreen:

I veze nemas kako izgleda i mirise stan mackoljubaca koji vode racuna o higijeni i prisutnom broju zivotinja :lol:. Onima koji ne paze stan vonja jezivo, ali se na pogresne adrese obracas. Ti se ovde nece javiti za diskusiju :D. Kao sto, ne treba zaboraviti, neodrzavan stan i bez zivotinja ne odise miomirisom :D.

I veze nemas kako izgleda i mirise stan mackoljubaca koji vode racuna o higijeni i prisutnom broju zivotinja :lol:. Onima koji ne paze stan vonja jezivo, ali se na pogresne adrese obracas. Ti se ovde nece javiti za diskusiju :D. Kao sto, ne treba zaboraviti, neodrzavan stan i bez zivotinja ne odise miomirisom :D.

Jel mozesh ti da se stisnesh i prnesh u istom trenu kazi ti meni :think:

Па крпељи се могу покупити на отвореном простору у трави, какве ово везе има ?
Крпељ кад се упије тешко се скида како код човека тако и код животиња, опасност настаје ако је крпељ заразан, нисам до сад чуо да је крпељ прешао са животиње на човека значи најчешће се покупи на отвореном простору и најбоље га је нескидати ако се не зна јер постоји могућност да се тело крпеља уклони али да глава остане у телу човека или животиње.

Bolestan krpelj? Iskreno prvi put cujem da kad krpelj ujede ima razlike to sto je bio bolestan ili zdrav. Sta kad te ujede kako rece bolestan onda se jedva izvuces? A kad te ujede zdrav? Da znam da obratim paznju, na te bolesne... jel to treba krv da mu izvadimo da proverimo jel bolestan? Stvarno nemam pojma laik sam za krpelje

Ne znam sta da ti kazem, obrati se nekom specijalisti za pomoć, recimo nekog dresera buva :mrgreen:

Poslednja izmena:
Eto ja obrisah ono moje o krpeljima jer sam tek posle videla da su neki drugi vec pojasnili. Pa bi znao odgovor, a bas me interesovalo da cujem kako si ti otkrio da bolestan krpelj napravi velike tegobe? Tako da necu vise o krpeljima.... ali mi nisi odgovorio da li svaki problem resavas sa pistoljem? Sta kada te iznervira komsija koji glasno pusta muziku a nece da prestane iako si ti to od njega zahtevao? Ne znam da li imas dece, pa kad malo bebce place sta tada uradis, kada ti neko iz porodice kuka da je bolestan i da mu treba pomoc ili kad te decica sa ulice znas ona prljava, vaskava, i neuredna, vuku za rukav... bojis li se tada da te ne napadne neka bolest? Da li tada uzimas pistolj ili trazis adekvatan nacin da pomognes i resis problem?

Opet da ponovim, stanovi vam smrde kao lavlji kavez u zoloshkom vrtu al vi uzivate u tome, lovatori :mrgreen:

To je zato što smo kao lavovi, a ne miševi. :bye:
lav-pivo_300305-2.jpg

Ne znam da li imas dece, pa kad malo bebce place sta tada uradis, kada ti neko iz porodice kuka da je bolestan i da mu treba pomoc ili kad te decica sa ulice znas ona prljava, vaskava, i neuredna, vuku za rukav... bojis li se tada da te ne napadne neka bolest? Da li tada uzimas pistolj ili trazis adekvatan nacin da pomognes i resis problem?

Nikad se ne zna šta prosjačići mogu da prenesu, najbolje politi benzinom i zapaliti... radi dezinfekcije - to je otprilike misaoni proces osobe kojoj se obraćaš. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back