Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
a ja...????el spadam u plemstvo......????![]()
Sin si ekstremnog desnicara Goebels2006 (26.06.2006.-07.10.2009.) i njegove zene UnneBlant(30.12.2005.-15.11.2009.). Goebels2006 je radio na čuvenom genocidu iz 2006. u kom je ubijeno više od 19 000 ljudi. On je 06.12.2006. oženio UnneBlant, kćer nemačke slikarke i japanskog karatiste. 18.juna 2007. Goebels2006 je uhapšen,a 21.juna dokazano je da je to on. Nakon praktičnih priprema, isporučen je međunarodnom sudu za ljudska prava u Hagu, a uhapšen je blizu Barija, u Italiji, gde se skrivao od decembra 2006. Stigao je u tribunal 3.jula. UnneBlant je uhapšena tokom pretresa kuće 22.juna i poslata je na lokalni sud gde joj je suđenje počelo 7.septembra 2007. Kod Goebelsa je to išlo malo teže. Prodao je imanje u Bariju, koje je kupio u decembru 2006. i koje je koštalo 150 000 američkih dolara. Uz to, uzeo je sav novac sa računa svoje žene, što ona nije znala i napravio odbrambeni tim advokata. Kada je shvatio da su sudije to provalile i da počinju sa ofanzivom uz neke od najjačih tužilaca u svetu, krenuo je sa odlaganjem suđenja. U međuvremenu, 3.februara 2008. stigla je i presuda za UnneBlant, a to su 2 godine zatvora. 27.marta suđenje Goebelsu je počelo i on je 25.maja priznao krivicu. 29.maja 2008.on je osuđen na dve doživotne robije i 48 godina u zatvoru za zločin protiv čovečnosti po svim tačkama optužnice. 9.februara 2009. UnneBlant je oslobođena iz pritvorske jedinice, a zatim je objavila i da je trudna. 7.oktobra 2009. Goebels2006 je umro u 63.godini u svojoj ćeliji. 7 dana ranije, 30.septembra, njegova žena mu je javila da je trudna. Bio je nervozan i ljut što mu to nije ranije rekla. Rekao je da dete nazove Angel of the hell, odnosno "Anđeo pakla", kako su njega zvali jedno vreme. Uskoro je umro. Kada si ti rođen 11.novembra, tvoja majka je imala 65 godina, pa je zabeležena kao jedna od najstarijih žena koje su zatrudnele. Kao odgovor na to, umrla je 15.novembra od posledica porođaja, a trebala je da bude puštena iz bolnice upravo tog datuma.
Najsmešnije stvari u celoj priči su što je ona rekla pogrešno ime "Anđeo smrti"- "Angel of death", umesto onog koje je muž hteo (greška je bila slučajna)
Drugo je to što je tokom registracije na forum pogrešno spelovao Goebels, izostavivši drugo b.

...nekako mi deluje da sam ja iz tvoje familije , neki bočni ogranak, vanbračna linija...nepriznati daleki rođak bez ikakvih prava na nasledstvo, ime itd itd...
, ...fala vi Mr RP