10 000 postova?
To samo moze postichi neko ko nema zivot,posao,drushtvo,mozda zivi sa roditeljima i udara cijeli dan
postove.
To samo moze postichi neko ko nema zivot,posao,drushtvo,mozda zivi sa roditeljima i udara cijeli dan
postove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10 000 postova?
postove.
Elita foruma se bira od Royal Krstarica Committee(RKC)i tu se biraju posebni plemići.
U plemstvo se trenutno ubraja velik broj moderatora,administratora i neki članovi...
![]()
Ko zatraži da se učlani reviewovaćemo njegovo forumsko stablo i videti da li zaslužuje...Ako hoćete svojim radom to da postignete potrebno je 10 000 postova,a da se ni u jednom niste opasno izblamirali.
Npr.gospodin JFront sa njegovom temom i Pray the lord nikada neće moći da bude član plemstva,sem ako se ne dokaže da su mu pretci bili rojalci i to na visokim pozicijama.
Hvala za info idem sad da spamujem ćaletu na profilTi si semi-nobility,forumska majka ti nije nobile,imaš 43%nobility krvi.
Otac ti je ugledni Wolf of Honor(December 13 2006-June 14 2009),koji je za ženu uzeo Mara92(July 22 2006-March 3 2008).
Otac Wolf of Honora,zvao se Caurage Wolf(December 5 2004-June 1 2007),a za ženu je uzeo Super Mary(February 5 2005-August 19 2009),koja potiče od viteza Supermana(July 20 2002-September 7 2006).
Otac Caurage Wolf bio je jedan od najdugovečnijih članova foruma Beowulf(December 30 1999-November 26 2008),doživevši skoro 9 godina forumaštva.Beowulf je imao ženu po imenu Caurage Petra(September 13 1999-August 21 2003)s kojom je imao troje dece,od kojih je treće Caurage Wolf,tvoj otac.
Mara92 nije imala prilično uglednu porodicu.GoodBoy89(September 28 2002-December 16 2007)bio je njen otac,čija žena je bila BLoona(November 6 2003-September 1 2009).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najdugovečniji član koji je ikada živeo je WiseWell(May 21 1999-December 13 2008),a najdugovečniji živi korisnik je MartinOldOne(September 1 1999-????).
Supercenturician se postaje kada se napuni 7.godina forumaštva(WARNING:Takvi brzo umiru)
10 000 postova?
postove.
10 000 postova?
postove.
Svesna sam da je ovo zajebancija i provokacija, aliiiiiii
Nemam pojma da li ću ikada stići da ukuckam 10 000 postova, nije mi ni namera, mislim na brojke, ja kuckam kad mi dođe, kad ne mogu da spavam ili kad mi je jednostavno dosadno, ali ima likova, malopre primetih jednu damu koja se učlanila u Januaru ove godine a već skuckala skoro 2000 postova, bogo moj ako ona nije plemstvo ovog foruma, nemam pojma ko bi to mogao biti. Kucka li kucka, obično bez smisla a i bez povoda, ali kucka, na zdravlje joj bilo. Ne se mešam u njene poslove, ja volim da lajem, a pomalo i da trajem, ali bih volela da vi gospodine lepo meni kažete nešto o mom porodičnom stablu, zdravo me zanimaju neke sitnice, na pr. zašto nikako da ubodem sedmicu na loto-u (jes' da uplaćujem svake prestupne godine, ali ipak uplaćujem), zašto se moji sinovi još uvek nisu poženili a već im je odavno vreme, mislim, boli me uvo dal' će da se žene ili ne, no bih da odmorim šporet i nekoj drugoj ludači prepustim zanimacije u kuhinji, dalje, zanima me ama baš, kada će moj matori konačno shvatiti da Zvonko Bogdan iako je skoro njegovih godina ipak nije ON, baška ćela, baška stomačić, mislim, čika Zvone ume da me podigne pola metra od zemlje, nemam pojma zašto, a matori baš insistira, pa mi eto dajte i na to nesuvislo pitanje neki pametan odgovor.
Do groba zahvalna itd.....
Necka24 kcer viteza VictorTheTemplar(01.10.2004.-24.08.2009.)i LoveMyHeart(17.01.2004.-05.06.2007.).VictorTheTemplar je bio sin običnog radnika u fabrici,ali je decembra 2004.postao vojnik i krenuo u par ratova na Bliskom istoku.On je januara 2006.dobio titulu narednika,a marta 2006.je unapređen u poručnika.5.Septembra 2006.VictorTheTemplar ušao je u oficire,postavši kapetan armije.LoveMyHeart je pokušala da se učlani u društvo lepih dama marta 2004.,ali su je odbili,međutim primljena je aprila 2005.,nakon još tri pokušaja da se učlani.Decembra 2005.postala je pozorišna glumica i u karijeri je glumila u 3 filma.Poginula u saobraćajnoj nesreći,zato što je taksista bio pijan.
VictorTheTemplar se penzionisao 24.januara 2009.sa činom majora.
Ti si iz riterske,viteške porodice,ali će te primiti u društvo lepih dama.Videćemo,možda i u pozorište.![]()
Meni ce trebati jos godinu dana da nabijem tih 10k postova,poshto nisam spamer![]()
auuu...![]()
![]()