- Poruka
- 50.703
Сад размишљам о теми Ћелавци су бољи у кревету!Treba da probas. Malo se potrudis i zamislis da je plavusa i onda bude okej.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад размишљам о теми Ћелавци су бољи у кревету!Treba da probas. Malo se potrudis i zamislis da je plavusa i onda bude okej.
Може. И ћелав сам и ружан као кер.Сад размишљам о теми Ћелавци су бољи у кревету!
Ако ме ко хоће послушати,треба да те проба.Може. И ћелав сам и ружан као кер.![]()
Znam ali imaju preveliki odsjaj od glave pa zaslepljuje, moras naocare za sunce stalno da nosisИ кад боље размислим, јесу бољи. Бар по мом искуству.
Бољи су ружнији од лепих..
Хммм хммм
Нека ти верују на реч, па наши смо.Ако ме ко хоће пислушати,треба да те проба.![]()
Зависи,ако је иза онда нема одсјајаZnam ali imaju preveliki odsjaj od glave pa zaslepljuje, moras naocare za sunce stalno da nosis
Ево.Нека ти верују на реч, па наши смо.:
Pa jel cete, boze me prosti, i na ulici da idete u tom polozaju?Зависи,ако је иза онда нема одсјаја![]()
Imam plavusana. Je l‘ se to racuna?Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Pa samo ako je promenio polImam plavusana. Je l‘ se to racuna?![]()
Па ваљда ходамо једно крај другог?Pa jel cete, boze me prosti, i na ulici da idete u tom polozaju?
Znaci, ne racuna se.Pa samo ako je promenio pol
Osisaj se i ti do glave i onda se potire ta zaslepljenostПа ваљда ходамо једно крај другог?
А што и да не, женска корак испред?
Znaci, ne racuna se.![]()
Fak jeaСад размишљам о теми Ћелавци су бољи у кревету!
Pa ako ti je prvi i jedini, i ne bas.Imam plavusana. Je l‘ se to racuna?![]()
Ипак више сам за нормалне и интелигентне.Луде су најбоље, небитна је коса.
Nesto mi govori da nisi plavusaЛуде су најбоље, небитна је коса.
ЈесамNesto mi govori da nisi plavusa
Onda si luda, mislim, htela si da se pohvalis svojom vestinom