- Poruka
- 68.864
Što gej stop? Ja sam ti gej.Šifra: ne pišem š nikada ! Gay stop![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što gej stop? Ja sam ti gej.Šifra: ne pišem š nikada ! Gay stop![]()
Gej je okejŠto gej stop? Ja sam ti gej.
ToutliGej je okej
Ma kucni savet je u fazonu: ako si zaposlen, ako ste u braku i ima "ono nesto" onda moze plavusa.Сачекаћу став кућног савета птф-а па ћу онда да се изјасним. Надалеко и нашироко.
Јел? Е, онда овако. Плавушама треба правити децу, остале само моутхфулл. Може бат плаг (није усб) али није нужно.Ma kucni savet je u fazonu: ako si zaposlen, ako ste u braku i ima "ono nesto" onda moze plavusa.
Treba ploditi plavuse da..Јел? Е, онда овако. Плавушама треба правити децу, остале само моутхфулл. Може бат плаг (није усб) али није нужно.
Што си ме звао овде?Treba ploditi plavuse da..
Hihi joj kuku u sta me uvlacis a juce sam popio napade za sovinizam hihih
Treba ploditi plavuse da..
Hihi joj kuku u sta me uvlacis a juce sam popio napade za sovinizam hihih
Pa ono da se duris, otkud znam.Што си ме звао овде?
Нисам никад спавала са плавушом.
Сунцокрети, поља жита, цела прича. Тебе напали, најдуховитијег лика овде. Бласфемија.Da se ja pitam, treba da postoji jedno veliko velikou polje sa plavusama. Kao maslacci. I tamo zalazak sunca i pogledas a ono prolazi kroz zuto, pa crveno pa narandzasto i udjes u polje i zapleses. Mmmm
I pogledas okolo, a ono polje plavusa. Joooj
P eto pa vidi. Dojle je doslo. Dusmani.Сунцокрети, поља жита, цела прича. Тебе напали, најдуховитијег лика овде. Бласфемија.
To se ne vazi. Mogu i ja da stavim skotski kilt i pustim brke al sam i dalje MitjoЈа сам се неколико година фарбала у плаво, па нисам била особито боља у том периоду хммм
Crvenokose su boljeIstina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Па нисам спавала ни са црнком.Da kazes kako su crnke bolje od plavusa i kako nemamo
Pa sta cekas, godine prolaze... nervoznim korakom...Па нисам спавала ни са црнком.
Treba da probas. Malo se potrudis i zamislis da je plavusa i onda bude okej.Па нисам спавала ни са црнком.