Plavuse su najbolje u krevetu

U moje vrijeme su kod nas se zene cesto ponasale kao da im je zlatna tj dovoljno je da rasirim noge i suma medju nogama ,zapusteno, dovoljno je samo da ima picu. Govorim o generacijama 50+. Cast izuzetcima :D
Moram ovo da kažem pa neka bude shvaćeno kako god :žene su ranije umele malo više da cene sebe, da se više bave izborom partnera..nije kritika ničijeg načina života, već samo jedno viđenje nas 50+ ;) za šume i ne znam baš, ali mislim da si nailazio na pošumljene :D

Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse. 🫠

1000_F_211546917_IhMssS66mEubPYWRk50lVH2RGyjH3iSC.jpg
Crnke.ljepša je duga crna kosa.

Kraj priče.

A sex i boja kose?

Ma jok. Osim sto me crnka privlači. Plavušu sam samo jednu....
Ostalo crnke, brinete pa i crvenokose

Moram ovo da kažem pa neka bude shvaćeno kako god :žene su ranije umele malo više da cene sebe, da se više bave izborom partnera..nije kritika ničijeg načina života, već samo jedno viđenje nas 50+ ;) za šume i ne znam baš, ali mislim da si nailazio na pošumljene :D
Stereotipi, predrasude, zloba....
A velika doza dosade...:)

Po Bosni je bio posumljenih tj koliko hoces u to vrijeme,osisati sumu ili obrijati nema teorije, mislim da je i u Srbiji slicno :D . Nisu se vise cijenile nego je izbor bio daleko manji , nadjes dobrog muza, rodis djecu , odes na more i to je to.

Back