Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
pa ko rek'o da je sexipilna i ko je rekao da nije vulgarna?jednako prljavo djelujei ne mjesajte jeftinu vulgarnost sa seksipilom plz
![]()

ja sam rekla da je zgodna, to i slep vidi

nisam se izjasnjavala o drugom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko rek'o da je sexipilna i ko je rekao da nije vulgarna?jednako prljavo djelujei ne mjesajte jeftinu vulgarnost sa seksipilom plz
![]()

zato se muskarci koji misle da je jedino duzina i prostituka bitna, redovno medjusobno mamlaju![]()
obrati ti na : ona Zna...može svaka da ga mamla ali retke znaju da ga gutaju kako valja muškarcu

u debljini, pameti, raspoloženju, karakteru...po tome se razlikuju
inače j'ebem obe boje
nemam pojma..isto mi bilo sa svakom bojom..vole oni kad ih sprzzi struja..dzabe boja kose![]()

Kako li ste od boje kose stigli do orala, da mi je znati...
Nego, šta mislite, ko bolje kuva, plavuše ili crnke?
mene mama nije uchila, a pochela sam da kuvam, mesim i pravim kolache u 4om razredu osnovne..mozzda i ranije..

jeste..dok su druge devojchice imale simpatije i dechake, ja sam pravila kiflice sa sirom
jeste..dok su druge devojchice imale simpatije i dechake, ja sam pravila kiflice sa sirom

a sad dok te odrasle devojčice mese kiflice, ti kačiš guzice![]()

?oće neko da kaže kako je neka forumašica plavuša možda lepša od Light?

jako retko zenama sa ovih podneblja legne plava...ali ono bas da legne...dok sad stalno srecem ruskinjice...oblik lica, gradja, ten...ne bi covek ni u ludilu mogao da ih zamisli ko crnke
boja kose nije bitna, samo pod uslovom da je žena lepa...al stvarno...![]()