goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Crvene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

boja kose nije bitna, samo pod uslovom da je žena lepa...al stvarno...![]()

o, pa ne mislim ja da lijepa crnka predje u plavu boju, pored ugljen crnih obrva... ili da se njezna plavusica prefarba u crno, pa da izgleda kao utvara... vec da ce se naci malo ko, ko ce odbiti lijepu zenu, zato sto joj kosa nije zeljene boje kose
u tom smislu je nebitna

Plava jako lepo lezi Slovenkama... Ako bi da globalizujemo...
Kod nas, jako je malo plavusa koje znaju to da nose...
Mada, ne smatram to narocito vaznim... Mnogo mi je vaznije sta ima u glavi, nego na glavi...
Kako se nosi plava boja?
sta vam ovo znaci?
.Kako se nosi plava boja?
sta vam ovo znaci?
pa, to znaci d aplavusa jako lako moze da sklizne u napadno..plava boja kosa zahteva suptilniju sminku, garderobu, cak i ponasanje, jer su mnogi skloni da plavusu okarakterisu , pa, na ne bas pohvalan nacin, samo zato sto je plava...plavo, da bi se nosilao dobro, zahteva decentnost...sad sam sasvim ozbiljna..ja sam se potpuno drugacije oblacila, sminkala i ponasala ako plava, crvenokosa, i smedja, iako sam sve to bila ja...kao plava dvostruko vise racuna vodim o tome sta oblacim, sta govorim, kako se sminkam..Kako se nosi plava boja?
sta vam ovo znaci?

pa, to znaci d aplavusa jako lako moze da sklizne u napadno..plava boja kosa zahteva suptilniju sminku, garderobu, cak i ponasanje, jer su mnogi skloni da plavusu okarakterisu , pa, na ne bas pohvalan nacin, samo zato sto je plava...plavo, da bi se nosilao dobro, zahteva decentnost...sad sam sasvim ozbiljna..ja sam se potpuno drugacije oblacila, sminkala i ponasala ako plava, crvenokosa, i smedja, iako sam sve to bila ja...kao plava dvostruko vise racuna vodim o tome sta oblacim, sta govorim, kako se sminkam..
?pa, to znaci d aplavusa jako lako moze da sklizne u napadno..plava boja kosa zahteva suptilniju sminku, garderobu, cak i ponasanje, jer su mnogi skloni da plavusu okarakterisu , pa, na ne bas pohvalan nacin, samo zato sto je plava...plavo, da bi se nosilao dobro, zahteva decentnost...sad sam sasvim ozbiljna..ja sam se potpuno drugacije oblacila, sminkala i ponasala ako plava, crvenokosa, i smedja, iako sam sve to bila ja...kao plava dvostruko vise racuna vodim o tome sta oblacim, sta govorim, kako se sminkam..

pa, dajel to znači da si sad manje pametna pa zato?
pa, neA ye8esh se k'o dve crnke?![]()

Da... za Safari se potpuno slažem![]()

)