Plati kartu ili marš iz Beograda

Kao ja npr. Imam kartu plaćenu tj markicu i ulazi kontrola i traži karte. Grupicu roma zaobilazi i dođe do mene i ja kažem, 'pokazaću kad pokažu i oni. možda imam kartu a možda i nemam. pa vi vidite'.

A jel tako radis i kada te policija legitimise.Prvo im kazes da legitimisu neke Rome, neke ulicne prodavce,, beskucnike, a oni naravno moraju da rade
kako ti kazes?

"Vrlo su nam značajni sjajni studenti kao taj gospodin koji ima 31 godinu i studira, ali mogli bi da izdržimo njegov gubitak i da se on vrati u Berane i tamo da se vozi besplatno. U Beogradu će se oni koji dođu voziti uz plaćenu kartu. Šta bi mu se desilo u Parizu, Berlinu ili bilo gde kada bi dao pasoš i rekao 'pošaljite mi kaznu na Berane'. Mislim da bi proveo neko vreme u zatvoru, a onda bi se uz pomoć države vratio u Berane", rekao je Đilas.

Да сам тај Ђилас није лопина која се бесплатно вози на грбачи народа, рекао бих да је у праву.

Da li bi placao da je neko drugi gradonacelnik. ? Pazi ako koristis neku uslugu ,npr.el. struju normalno to placas.,neko kopa ugalj da to proizvede.

uopste se ne radi o tome da li placati ili ne nego pod kojim uslovima.... kakav im je sistem naplate jeftinije je voziti se taxijem...i pustite tu pricu london, pariz njujork... benzin nam je skuplji nego u luksemburgu a kakav je njihov standard i kakav je njihov benzin....samo smisljaju nacine kako da nas opljackaju

Da li bi placao da je neko drugi gradonacelnik. ? Pazi ako koristis neku uslugu ,npr.el. struju normalno to placas.,neko kopa ugalj da to proizvede.
Lopovima necu nista da placam jer oni meni nista ne daju vec samo uzimaju,a kamo srece da od struje novac ide onom jadnicku sto kopa ugalj,on jedva ima garsonjeru a loprurdine u eps-u imaju vile avione i kamione pune love,nije niko zaradio taj novac kao ja koji radi za dnevnicu od 20 evra vec je opljackao i pokrao gde god se moglo.

Lopovima necu nista da placam jer oni meni nista ne daju vec samo uzimaju,a kamo srece da od struje novac ide onom jadnicku sto kopa ugalj,on jedva ima garsonjeru a loprurdine u eps-u imaju vile avione i kamione pune love,nije niko zaradio taj novac kao ja koji radi za dnevnicu od 20 evra vec je opljackao i pokrao gde god se moglo.

E pa vidis tvoja dnevnica je nekome satnica u nekoj normalnoj zemlji. Sami smo krivi ,sto pogresno biramo

Back