Plati kartu ili marš iz Beograda

Ma...cak ni oni koji placaju nemaju nikakva prava...Oni prolaze jos gore.

Iskreno, mislim da građanima najteže pada cena karte i da su cene pristupačnije šverc bi bio mnogo manji.

Ok, nije puno ako ideš od tačke A do tačke B ali ako presedaš odlazak i dolazak te košta kao da si kupio dnevnu kartu za londonski metro.
Bila je oko 3 funte 2010. godine.

Meni se često desi da mi je citybus isplativiji od GSPa.

Treba da ih vidiš kod mene kad me ubeđuju da moje mačke(koje pojedinima užasno smetaju) puše ko Turci(zbog enormnog broja pikavaca), samoinicijativno čiste uši(takođe, zbog enormnog broja frljnutih štapića za uši), drogiraju se čipsom, smokijem, snikers i milka čokoladama, lakiraju nokte kao filmske dive(zbog količine vate sa skinutim lakom, jopet frljnutim odozgo i ogromnom količinom ofarbane i uredno iščetkane kose)i sve to meni u prizemlje, sa malenom cvetnom bašticom, al' ja sam najveće zlo u komšiluku(nisam sigurna dal' zbog baštice u kojoj se sva deca iz komšiluka igraju il' zbog ozloglašenih mačaka, koje samovoljno čiste uši štqapićšima dok grickaju snikers)

A ko te tero da ides u palanku?

Isto ocekujem i od drugih. Daleko sam ja od toga da me neko vredja samo zato sto sam zaposlen i radim, a pogotovo za nesto sto nisam ni rekao.

Sva frka je nastala jer sam napisao da treba da se plati karta. Nisam ni komentarisao da li je Bus Plus OK niti da li se krade u GSP-u ili iz budzeta grada.
I dalje tvrdim da treba da se plati sve sto se trosi, a za kradje postoji drugi mehanizam.

A sto se tice inteligencije, moram reci da nisam impresioniran statistikom po forumu, a i obrazovanje nije nikakva garancija iste, pogotovo danas u Srbiji. Zao mi je sto je tako, ali...

Izvini (i ti i drugi), ovo nema veze s tobom i definitivno prekidam diskusiju u ovom smeru. Nadam se samo da je shvaceno na pravi nacin ono sto sam hteo da istaknem. Ja sam tu potpuno nebitan i uzeo sam sebe kao primer da ne pisem o drugima ili uopsteno, ali kada koristim "ja" svako moze da stavi sebe na to mesto, nadao sam se da je to jasno, ali izgleda da nije.

znaci tebi su ovi koji se svercuju krivi sto nemas jos vecu platu od te kojom se hvalis....vrlo inteligentno razmisljanje

Da li smem da razmisljam da bus plus i nije losa ideja. Lako se dopunjava ,ne cekas u redu za markicu,brzo se odkucas ,ne treba kondukter.Jedini problem ne znas koliko ti je ostalo kredita ili zaboravis jer brzo prodje informacija na onom malom monitoru . Mislim da je ovo kao sistem naplate karata sasvim solidno ali cena jedne voznje ne bi smela da bude veca od pola evra. To je neki evropski prosek ,mislim.

Da li smem da razmisljam da bus plus i nije losa ideja. Lako se dopunjava ,ne cekas u redu za markicu,brzo se odkucas ,ne treba kondukter.Jedini problem ne znas koliko ti je ostalo kredita ili zaboravis jer brzo prodje informacija na onom malom monitoru . Mislim da je ovo kao sistem naplate karata sasvim solidno ali cena jedne voznje ne bi smela da bude veca od pola evra. To je neki evropski prosek ,mislim.
Има ту још што шта...да не плаћаш додатни картон за допуну,то је додатно зезање,малтретирање и отимачина,да БУС ПЛУС буде део ГСП-а а не да нас неко пљачка а не ради ништа и има још тога.

Има ту још што шта...да не плаћаш додатни картон за допуну,то је додатно зезање,малтретирање и отимачина,да БУС ПЛУС буде део ГСП-а а не да нас неко пљачка а не ради ништа и има још тога.

a kad će da uvedu STRUJA PLUS, PIJACA PLUS, GROBLJE PLUS?

Uvek sam sve placao i bilo bi me sramota da me uhvate bez karte. Mislim da sa mojim srpskim mentalitetom nesto nije u redu.

Jeza me uhvati kad pomislim da Ružica (sa svekrvom iz senke), Vlahović Jr. (malo mu tata ima) i Djilasova (koja nema za taxi) uzimaju procenat GSP-u
Valjda im deda ostavio ili uradili toliko za državu pa da im se nekako refundira?

treba da uvedu dnevne karte po ceni 1 karte i niko se ne bi svercovao...zna li neko koliko dugo ce ta privatna firma deliti profit sa gsp-om, isplatila je te svoje automate davno

Naprotiv treba ukinuti Gradsko saobraćajno preduzeće. Ono je preduzeće nekoliko porodica, mama, tata, brat, sestra, ujak, teča, tetka iz mikšića... Probaj da se zaposliš tamo bez debele veze... Gubitaši do bola...

Bilo je nade za prevoz u Beogradu, kad su uveli privatnike, ali to nije odgovaralo familijama... Zasto je ukinuta linija 24 L ? Ma čovek nekom nije hteo, ili mogao, da plati reket... Bila je prepuna putnika...

:sad2:

Back