Uvek sam sve placao i bilo bi me sramota da me uhvate bez karte. Mislim da sa mojim srpskim mentalitetom nesto nije u redu.
Krajnje je vreme da odeš na pregled, jer i sam uviđaš da sa tobom nešto nije u redu, a da odemo zajedno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek sam sve placao i bilo bi me sramota da me uhvate bez karte. Mislim da sa mojim srpskim mentalitetom nesto nije u redu.
A pare iz budžeta,tih 100 miliona evra utrošiti na izgradnju i održavanje biciklističkih staza i trotoara.Sve podeliti privatnicima, nista ne subvencionisati, i toliko.
Kao ja npr. Imam kartu plaćenu tj markicu i ulazi kontrola i traži karte. Grupicu roma zaobilazi i dođe do mene i ja kažem, 'pokazaću kad pokažu i oni. možda imam kartu a možda i nemam. pa vi vidite'.
A pare iz budžeta,tih 100 miliona evra utrošiti na izgradnju i održavanje biciklističkih staza i trotoara.
treba da uvedu dnevne karte po ceni 1 karte i niko se ne bi svercovao...zna li neko koliko dugo ce ta privatna firma deliti profit sa gsp-om, isplatila je te svoje automate davno
Ниси у току !Sve podeliti privatnicima, nista ne subvencionisati, i toliko.

Ниси у току !
ПЉАЧКАШКИ плен се већ дуго година дели кроз тзв. "приватне превознике".
"Vrlo su nam značajni sjajni studenti kao taj gospodin koji ima 31 godinu i studira, ali mogli bi da izdržimo njegov gubitak i da se on vrati u Berane i tamo da se vozi besplatno. U Beogradu će se oni koji dođu voziti uz plaćenu kartu. Šta bi mu se desilo u Parizu, Berlinu ili bilo gde kada bi dao pasoš i rekao 'pošaljite mi kaznu na Berane'. Mislim da bi proveo neko vreme u zatvoru, a onda bi se uz pomoć države vratio u Berane", rekao je Đilas.
Ma kakvo placanje karte,kad vrati taj firerovic firmu narodu onda ce svi da placaju ovako ja mu je ne izvadio nikad pa neka dodju oni ****** da ma biju.
Da li bi placao da je neko drugi gradonacelnik. ? Pazi ako koristis neku uslugu ,npr.el. struju normalno to placas.,neko kopa ugalj da to proizvede.
Lopovima necu nista da placam jer oni meni nista ne daju vec samo uzimaju,a kamo srece da od struje novac ide onom jadnicku sto kopa ugalj,on jedva ima garsonjeru a loprurdine u eps-u imaju vile avione i kamione pune love,nije niko zaradio taj novac kao ja koji radi za dnevnicu od 20 evra vec je opljackao i pokrao gde god se moglo.Da li bi placao da je neko drugi gradonacelnik. ? Pazi ako koristis neku uslugu ,npr.el. struju normalno to placas.,neko kopa ugalj da to proizvede.
Lopovima necu nista da placam jer oni meni nista ne daju vec samo uzimaju,a kamo srece da od struje novac ide onom jadnicku sto kopa ugalj,on jedva ima garsonjeru a loprurdine u eps-u imaju vile avione i kamione pune love,nije niko zaradio taj novac kao ja koji radi za dnevnicu od 20 evra vec je opljackao i pokrao gde god se moglo.
E pa vidis tvoja dnevnica je nekome satnica u nekoj normalnoj zemlji. Sami smo krivi ,sto pogresno biramo
pa ako se pokaze da smo izabrali pogresne treba ih sutnuti odmah posle 4 dana a ne cekati 4 godine....onda bi oni koji dodju posle njih razmislili da li im se isplati da kradu
Tudje bi htio , a svoje ne das ?Nema to veze sa mentalitetom, jednostavno si budala.
Neko ko finansira Đitlera, a još se time i hvali, je definitivno budala.

Tudje bi htio , a svoje ne das ?![]()