SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Svi znamo šta je prava sreća. Sreća je kad dobiješ 7 na lotou, e tu sreću imaju jako retki ljudi. Mada uglavnom samo nju i imaju. Sve ostalo što se stavlja pod termin sreća je subjektivni utisak... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

када сам говорио о срећи мислио сам на животну срећу, а не добитак на лутрији. Генерално, већина људи има сличне мотиве и концепте среће. За већину је среће последица успеха у пословном и приватном животу. Ако немаш те успехе које су шансе да ћеш бити срећан?Ne mislim na to. Mislim na ono što sam rekla malopre, da je sreća osećaj i emocija a da je srećna okolnost nešto drugo.
Колико је таквих који су срећни голи и боси? Ово је Планетаријум, неме офтопик тема.Onda da objasnimo ovima koji su srećni i goli i bosi da u stvari nisu srećni i da im to emocije osciliraju![]()

Može. Evo barem tri... Prva je individualna sreća, zavisi isključivo od emotivnog impulsa koji pojedinac dozivljava usled tri faktora: odgoja, razvijenosti mozga i nečega što mu je ''dato'' blood line podkategorija. Druga vrsta sreće je enitet sreće, magični pratilac koji je tu iz nepoznatih razloga. Može biti karmički ili neki ajtem/pakt koji nadsvest poseduje ili ima. Treća vrsta je kolektivna sreća ili preciznije zbir individualnih sreća...Na primer velike muzičke manifestacije, kada neko na utakmici da gol u presudnom trenutku, tog tipa okidači. Sve to vodi do jednog meni zanimljivijeg skupa a to je slava. Ta dva potencijala sreća-slava su delom u međusobnoj simbiozi. Međutim slava je veći skupi koji sreća samo delom preseca ne retko u svojim zbirovima. Play for glorySreća može na bar tri načina da se definiše
I svi su tačni

Elle, u kom znaku ti je natalni meseceh i ja da se ne složim s vama
prava sreća se gradi, ono što padne s neba je prolazno
?Колико је таквих који су срећни голи и боси? Ово је Планетаријум, неме офтопик тема.![]()

Колико људи има који су срећни невезано за околности? Ја знам више људи који су срећни напросто зато што им се у животу ништа лоше није догодило.'goli i bosi' metaforički, poenta je da su srećni nevezano za okolnosti![]()

a deo s tarotom koji je odgovor na temu je ostao
ljudima npr. Holivuda kao dobar dan. Kao što zaista imaš gomilu običnih ili ispodprosečnih u svakom smislu ljudi koji prosto zrače mirnoćom i zadovoljstvom, koji su skromni i normalni, iskreni i operisani od zajedljivosti i pakosti tipičnih za nesrećne i nezadovoljne ljude.Управо те поруке нема на теми о тароту. Фотографски сам је запамтио, у три реда је. више је нема. И још пар порука је нестало.ama bre
pisali smo na temi o tarotu, zaboravih koja je, dodaću posle kad je nađem, pa smo skliznuli u chattaj chat je prebačen ovde
a deo s tarotom koji je odgovor na temu je ostao
то није исто што и "голи и боси". Нормални услови су су предуслов, а многи их немају. Тако да срећа по мом мишљењу само делимично зависи од нас самих...ja ne znam na kakvu ti sreću misliš, ja mislim na ono kad su ljudi iznutra srećni i zadovoljni. U preko 90% slučajeva kod ljudi koji žive u prosečnim ili normalnim okolnostima, njihova (ne)sreća nema veze s tim što im se dešava.
Ти су посебни случајеви.pa sad, nije baš da sam mislila na siromašne u Africi koji žive u nehumanim uslovima, nego na ovaj "naš" deo sveta.
Šta je sa onima koji imaju mnogo više od proseka pa su i dalje nesrećni? A to važi za gotovo celu zapadnu kulturu.

iako kapiram na šta ciljaš