gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovakav sneg sam videla samo u fotoshopovom efektu

fali samo ratluk i vi

gdeee steee
lepa kafica, lepo vremefali samo ratluk i vi
![]()
![]()
mada je sigurno zdraviji 
škorpionski fazon, ubistva, psihijatrija, vizije, halucinacije, spiritističke seanse, ... kokain 

ko FrojdNije vegan kao kupovni, ima beef gelatinmada je sigurno zdraviji
Uzgred umesto kafenisanja uz forum i ratluk gledala sam Frojda na Netflixu, prvu epizodu, odlična
Tebi bi se agatha sigurno svidelo a i skoro svima odavleškorpionski fazon, ubistva, psihijatrija, vizije, halucinacije, spiritističke seanse, ... kokain
a vi kako te![]()

znamkupovni i jeste goveđi
ako hoćeš biljni moraš da naglasiš, ne znam ni da li ima svuda da se kupi
ovo nije originalni recept, inače ne ide želatin uopšte, on ide u žele bombone![]()
gledala sam Frojda na Netflixu, prvu epizodu, odlična
Tebi bi se agatha sigurno svidelo a i skoro svima odavleškorpionski fazon, ubistva, psihijatrija, vizije, halucinacije, spiritističke seanse, ... kokain
a vi kako te![]()
етих...E ja gledala pola prve epizode, jedva sam izdrzalanisam ni do kraja mogla
Bas mi je delovalo kao da bi mi se svidela, ali nista.
jer sam taj prvi deo pregurala kao početak spremanja ispita, 10 minuta nazovi pažnje i 30 šećkanja i kuvanja kafe

Daj linkNije vegan kao kupovni, ima beef gelatinmada je sigurno zdraviji
Uzgred umesto kafenisanja uz forum i ratluk gledala sam Frojda na Netflixu, prvu epizodu, odlična
a vi kako te![]()
Dobra alternativa bi bilo kandirano voce.znam
Ovo nije ratluk nego žele
Nisam znala da je kupovni goveđi
Masa ljudi ga jede kad posti
Moj siroti drug vegetarijanac ga je tamanio
Preterana samouverenost/samosvojnost.Koja je definicija nadobudne ili nadobudnog?

To često jedemDobra alternativa bi bilo kandirano voce.
znam jednog glumca, dodje i donese viski i odvalimo pricu, a on kaze pa zar neces da ga otvoris..i ja kao dobar domacin otvorim i stignem da popijem samo malo cokanjce...Pojede i svoj i tvoj ratluk i optuzi te da si malo spremio![]()