Truman
Elita
- Poruka
- 24.026
Па има их доста који воле добру капљицу...више него у многим другим професијама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u kojim ih nema?Па има их доста који воле добру капљицу...више него у многим другим професијама.
Па у многим другим то није толико изражено. Али глумци после представе воле да оду до бифеа и ту се опусте.u kojim ih nema?
pa kazem, daj jednu gde ih nema...tabu za bife, kada je fraj pice, pice i najtrezniji, kad treba da pljune kintu nece svaki.Па у многим другим то није толико изражено. Али глумци после представе воле да оду до бифеа и ту се опусте.![]()

fala boguOd alkoholicarskih profesija prvo mi padnu napamet majstori, onda doktori(ne svi spec. i ne zene)
Bas mnogo znam alkosa doktora, kakva ironija![]()

HirurziOd alkoholicarskih profesija prvo mi padnu napamet majstori, onda doktori(ne svi spec. i ne zene)
Bas mnogo znam alkosa doktora, kakva ironija![]()
Какав др труман, ја нисам лекар. Чак ми нису ни пали на ум. Ок, признајем, лекари уз глумце су највећи алкоси.fala bogu
to sam ocekivao od dr. trumana da kaze ali vidim cuti

Znači da se plaši da neće imati sreće pa je neće ni imatiSad citam malo o toj karti obrnuto i pise da moze znaciti zavisnost.
Meni je ovo uspravno karta vladanja sobom u najopstijem smislu.
Za kocku i slicno treba biti mentalno jak, mozda karta porucuje da bi se navukao lakse nego sto mislis.
sreća je privilegija malog broja ljudiSvako ima sreće u natalu, samo treba da nađe odgovarajuću simboliku![]()
Сложио бих се са агатом, права срећа је привилегија малобројних. Ово остало је релативизација да би нам било лакше ("ма ко зна зашто је то добро").Svako ima sreće u natalu, samo treba da nađe odgovarajuću simboliku![]()
sreća je privilegija malog broja ljudi
Сложио бих се са агатом, права срећа је привилегија малобројних. Ово остало је релативизација да би нам било лакше ("ма ко зна зашто је то добро").
Гради се с резултатима онима којима је дато. Којима није могу да граде колико хоће, ветар ће да одува.prava sreća se gradi, ono što padne s neba je prolazno