Planetarijum

IMG_20200526_162508.jpg

Nije vegan kao kupovni, ima beef gelatin :zcepanje: mada je sigurno zdraviji :lol:

Uzgred umesto kafenisanja uz forum i ratluk gledala sam Frojda na Netflixu, prvu epizodu, odlična
Tebi bi se agatha sigurno svidelo a i skoro svima odavle :lol: škorpionski fazon, ubistva, psihijatrija, vizije, halucinacije, spiritističke seanse, ... kokain :mrgreen::rotf:

a vi kako te :lol:

Nije vegan kao kupovni, ima beef gelatin :zcepanje: mada je sigurno zdraviji :lol:

Uzgred umesto kafenisanja uz forum i ratluk gledala sam Frojda na Netflixu, prvu epizodu, odlična
Tebi bi se agatha sigurno svidelo a i skoro svima odavle :lol: škorpionski fazon, ubistva, psihijatrija, vizije, halucinacije, spiritističke seanse, ... kokain :mrgreen::rotf:

ko Frojd :rotf:

E ja gledala pola prve epizode, jedva sam izdrzala :D nisam ni do kraja mogla
Bas mi je delovalo kao da bi mi se svidela, ali nista.

drugi deo je bio bar meni ultra zanimljiv, negde oko polovine sam već prestala da gledam na sat :zcepanje: jer sam taj prvi deo pregurala kao početak spremanja ispita, 10 minuta nazovi pažnje i 30 šećkanja i kuvanja kafe :lol:

sutra opet, ja nisam od onih što bindžuju :mrgreen:

Daj link :D

Back