gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
I meni isto, ceo jul mogu da bacim u kantu 
Tako mi je od kad znam za sebe, mislim da je do 12og polja u Raku.

Tako mi je od kad znam za sebe, mislim da je do 12og polja u Raku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni je 12 u StrelcuMeni je 12 u strijelcu ( kao i vrh 1 polja ) ali citav Strijelac mi prodje u o optimizmu i pripremama za novogodisnje praznike,a nakon njih i za rodjendan, jer jelte nakon Strijelca dolazi Jarac
Moguce da tebi Juli ne odgovara i zbog Mjeseca u Jarcu, jer ti vlada upravo 12 poljem![]()
Sta nas briga, zato se ne zadrzavamo mnogo po Bolnicama, ne volimo da smo stalno na jednom mjestuU Beogradu su baš odvratne, uvek je jul najgori
Evo kad razmislim ni ja ga ni po čemu lepom ne pamtim
i meni je 12 u Strelcu
ti strelac a ja jaracSta nas briga, zato se ne zadrzavamo mnogo po Bolnicama, ne volimo da smo stalno na jednom mjestu![]()
Volim strasno vodu ( posebno more), jer mi je Venera u Ribama, ali ako nema vode u blizini vrucinu ne podnosim, osjecam se ko Jeti, kao da se topimInace zdravstveno, za ljude sa mnogo planeta u Jarcu je dobro sve to sto je u simbolici Raka i Lava. Staviti ih na toplo i vlazno i na Sunce![]()
nije,to TAKOĐE SVI MISLEMars na Asc, to daje Skorpijsku notu.
Eto te ko Sinatra, Elvis i M Jackson, 3 najpopularnija pjevaca 20 vijeka, svi su imali Mo u RibamaE i ja obožavam vodu- Mesec u Ribama
Posebno ostrva
Nema veze, najblizi je Asc-unije,to TAKOĐE SVI MISLE
Udaljen je 12 stepeni od Asca a ja koliko znam Asc ima mali orbis (1-2 stepena) a Mars oko 5 stepeni
ja sam završila nižu muzičku ali nisam bog zna kakav talenatEto te ko Sinatra, Elvis i M Jackson, 3 najpopularnija pjevaca 20 vijeka, svi su imali Mo u Ribama![]()
MAma mi ima MArs tacno na Acu u JArcu( inace Bik), ali je vise ovnovski tip, jako direktna, brutalno iskrena, dominatna osoba, kada prica galami( nesvjesno, do duse Merkur joj u Ovnu), hoce dici ljude na pobunu ( vodila sindikat), i izgleda 20tak godina mladja.Mars na Asc, to daje Skorpijsku notu.
Kad smo vec kod " stvrdnjavanja", jako mi je drago sto mi je MArs u " tvrdom" Saturnovom znaku, ako znas na sta mislimNema veze sa antipodima. Ako je tu mnogo planeta u Jarcu (ne recimo samo Sunce) tu je odmah problem sa stvrdnjavanjem, sto kasnije moze da vodi u neke bolesti.
I meni!!!!Astromedicina je meni mnogo zanimljiva, tu astrologija ne gresi, kao sto je moguce sa predikcijama.
MaratonacKad smo vec kod " stvrdnjavanja", jako mi je drago sto mi je MArs u " tvrdom" Saturnovom znaku, ako znas na sta mislim![]()
Zavrsio sam i ja nizu muzicku, 6 godina uzalud potrosio, otac me silom tjero da sviram saxofon i klarinetja sam završila nižu muzičku ali nisam bog zna kakav talenat
Al mnogo volim da pevam
I onda čujem svoj glas i ubijem se u pojam
A nekima se sviđa
Cak sam morala iu horu da pevam