Planetarijum

U Beogradu su baš odvratne, uvek je jul najgori
Evo kad razmislim ni ja ga ni po čemu lepom ne pamtim
Meni je 12 u strijelcu ( kao i vrh 1 polja ) ali citav Strijelac mi prodje u o optimizmu i pripremama za novogodisnje praznike,a nakon njih i za rodjendan, jer jelte nakon Strijelca dolazi Jarac :D
Moguce da tebi Juli ne odgovara i zbog Mjeseca u Jarcu, jer ti vlada upravo 12 poljem ;)
i meni je 12 u Strelcu

Inace zdravstveno, za ljude sa mnogo planeta u Jarcu je dobro sve to sto je u simbolici Raka i Lava. Staviti ih na toplo i vlazno i na Sunce :D
Volim strasno vodu ( posebno more), jer mi je Venera u Ribama, ali ako nema vode u blizini vrucinu ne podnosim, osjecam se ko Jeti, kao da se topim :D
To je princip " suprotnog efekta", da se covjek izlozi energiji suprotnom od svoje, mada meni energija LAva savrseno odgovara ( SAturn i Mjesec su mi u Lavu) pa na more uvijek idem u avgustu :D
Inace ljudi( nije pravilo) najcesce umiru u znacima koji su u kvadratu ili opoziciji u odnosu na njihovo Sunce ( zivot).Eno npr Nikola Tesla , bio Rak, umro cini mi se 7 januara, znam jos mnogo primjera.Ne odgovaraju antipodni znaci jedni drugima bas kao sto se misli, mogu da se nadopunjuju ali postoje tu neke nepremostive razlike.Naravno sinastriju ne cini samo polozaj dva Sunca, pa moze svako sa svakim.

Mars na Asc, to daje Skorpijsku notu.
MAma mi ima MArs tacno na Acu u JArcu( inace Bik), ali je vise ovnovski tip, jako direktna, brutalno iskrena, dominatna osoba, kada prica galami( nesvjesno, do duse Merkur joj u Ovnu), hoce dici ljude na pobunu ( vodila sindikat), i izgleda 20tak godina mladja.

Kad vec spomenuh Mars u JArcu, uzdam se u Strijelca Kirka DAglasa kojem je tamo MArs, cini mi se da je u decembru napunio 102 godine :worth:

ja sam završila nižu muzičku ali nisam bog zna kakav talenat
Al mnogo volim da pevam
I onda čujem svoj glas i ubijem se u pojam
A nekima se sviđa:pop:
Cak sam morala iu horu da pevam
Zavrsio sam i ja nizu muzicku, 6 godina uzalud potrosio, otac me silom tjero da sviram saxofon i klarinet :dash: Inace sam apsolutni sluhista, i jako lijepo sam pjevao dok nisam mutirao, kao dijete, izvlacio 3 oktave, onda dobih nekakav bariton, jedva izvucem oktavu i po :D

Back