MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Moja Venera je na 4 Riba, u 2 kuci.Zato mi junske RAcice savrseno odgovaraju, tamo negdje do 2 jula .Npr Margot RobbieNa kojem su vam stepenu te planete u Ribama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja Venera je na 4 Riba, u 2 kuci.Zato mi junske RAcice savrseno odgovaraju, tamo negdje do 2 jula .Npr Margot RobbieNa kojem su vam stepenu te planete u Ribama?
Ipak daleko od stepena egzaltacije. Pevao bi ko slavujMoja Venera je na 4 Riba, u 2 kuci.Zato mi junske RAcice savrseno odgovaraju, tamo negdje do 2 jula .Npr Margot Robbie![]()
VAn Gogh nije pjevac, nego slikarIpak daleko od stepena egzaltacije. Pevao bi ko slavujda ti je na 27 Riba.
Ne moze da omane za umetnost kraj Riba, specijalno oko tacke egzaltacije.
Pocetak tu i tamo.
Van Gogh:
Mars na 26 Riba na Mc. Mars dispozitor Sunca u Ovnu.
Za sva astro dostojanstva planeta u znakovima vrijede ista pravila, ne moze se tu sjediste razlikovati od egzaltacije, egzila ili padaRekoh za umetnost.
Ne vaze egzaltacije i padovi za ceo znak, iako im nije tu lose nikako, ali ono pravo, egzaltirano i nadmocno se dobija tek na odgovarajucim stepenovima.
Ovo vazi i za pad, nazalost.
Kontam sta govoris, ali npr 15 stepen Lava je nazvan " kraljevskim", zato sto Sunce tada najjace " sija" ( sredina znaka), sto ne znaci da Sunce u globalu nije vladar LAvaAman, znam to bre
Rekoh nazalost da vazi i za pad, kao sto planeta na stepenu egzaltacije je neuporedivo bolja od ove koja je u istom znaku ali daleko od tog stepena egzaltacije.
Tako i za pad vazi da je duplo gora na stepenu pada, za razliku od one koja je u istom znaku ali daleko od tog stepena.
Welcome. Ovo je kafana, slobodne teme.E cao, to sam ja.
Kao jade neka izlazim i ulazim u teme ....
O cemu u ovoj temi radi?![]()
Vidi, izgon je pozicija planete koja se nalazi u antipodnom( suprotnom ) znaku u odnosu na znak u kojem ista planeta ima svoje sjediste, pa ako pad i egzaltacija imaju svoje " kljucne tacke " , onda bi trebalo da iste imaju i sjediste te izgonOpet nema veze, postoji jasna linija izmedju znakova, makar bili na 29'59.
Prouci malo recimo stepen 2 Bika, gde je egzaltiran Mesec, koliko tim ljudima padaju stvari sa neba. Druga prica skroz u odnosu na 20 i nesto Bika.
ZAvisi i dar za pjevanje od mnogih faktora , a ne samo od VenereHomoseksualnost zavisi od mnogo faktora.
Napisah pre neki dan na nekoj temi gde mi je sta![]()
Ja sam kod nekih homica primjetio napete aspekte Urana sa Venerom i Marsom, ili Uran u 8mom itd Kod nekih drugih konjukciju MArsa i Venere, takvi vremenom predju na razlicite izbore, poput Ricky Martina, valjda od obijestiZa homoseksualnost u muskim kartama, Merkur konjukcija Venera apsolutno prednjaci. Onda mnogo kvadrata izmedju seksualno-emotivnih planeta(Mesec, Mars, Venera) u promenljivim znacima.
Mesec kvadrat Venera zenomrsci najcesce, nesto im uvek smeta kod zene.
Nisam ni rekla da pevanje zavisi samo od Venere.
Za boju glasa kakvu neko ima se gledaju cak 4 stvari, 3 glavne su Venera, Merkur, druga kuca. Onaj koji ima manjeg udela tj. 4ti je Mesec(vise aspekti nego znak)
mesec 10, saturn 11Na kojem su vam stepenu te planete u Ribama?
Kuku meni pročitala sam TRLJANJEPozivamo vas da glasate na temu “Trajanje” na Fotografiji
https://forum.krstarica.com/threads/glasanje-na-temu-trajanje.890899/#post-37926688