Planetarijum

Moja Venera je na 4 Riba, u 2 kuci.Zato mi junske RAcice savrseno odgovaraju, tamo negdje do 2 jula .Npr Margot Robbie :D
Ipak daleko od stepena egzaltacije. Pevao bi ko slavuj :lol: da ti je na 27 Riba.
Ne moze da omane za umetnost kraj Riba, specijalno oko tacke egzaltacije.
Pocetak tu i tamo.
Van Gogh:
Mars na 26 Riba na Mc. Mars dispozitor Sunca u Ovnu.

Ipak daleko od stepena egzaltacije. Pevao bi ko slavuj :lol: da ti je na 27 Riba.
Ne moze da omane za umetnost kraj Riba, specijalno oko tacke egzaltacije.
Pocetak tu i tamo.
Van Gogh:
Mars na 26 Riba na Mc. Mars dispozitor Sunca u Ovnu.
VAn Gogh nije pjevac, nego slikar :p
Egzaltirana planeta vazi za cijeli znak, pa isto kao sto je Sunce u sjedistu u Lavu najjace na 15 Lava, ipak vazi za cijeli znak ;)

Sta fali ovim " glasicima" sto im Venera nije bas tacno na stepenu egzaltacije ;)

Ili ova

Rekoh za umetnost.
Ne vaze egzaltacije i padovi za ceo znak, iako im nije tu lose nikako, ali ono pravo, egzaltirano i nadmocno se dobija tek na odgovarajucim stepenovima.
Ovo vazi i za pad, nazalost.
Za sva astro dostojanstva planeta u znakovima vrijede ista pravila, ne moze se tu sjediste razlikovati od egzaltacije, egzila ili pada ;)

dostojanstvo planeta

Aman, znam to bre :D
Rekoh nazalost da vazi i za pad, kao sto planeta na stepenu egzaltacije je neuporedivo bolja od ove koja je u istom znaku ali daleko od tog stepena egzaltacije.
Tako i za pad vazi da je duplo gora na stepenu pada, za razliku od one koja je u istom znaku ali daleko od tog stepena.

Aman, znam to bre :D
Rekoh nazalost da vazi i za pad, kao sto planeta na stepenu egzaltacije je neuporedivo bolja od ove koja je u istom znaku ali daleko od tog stepena egzaltacije.
Tako i za pad vazi da je duplo gora na stepenu pada, za razliku od one koja je u istom znaku ali daleko od tog stepena.
Kontam sta govoris, ali npr 15 stepen Lava je nazvan " kraljevskim", zato sto Sunce tada najjace " sija" ( sredina znaka), sto ne znaci da Sunce u globalu nije vladar LAva ;)
Zamisli meni Saturn na 15 Lava kao dispozitor Sunca ( recepcija) :D

Malo mi nije logicno da je egzaltirana planeta najjaca iskljucivo ako je na stepenu egzaltacije, po tome bi Venera na 0 stepenu Ovna bila bliza 27 stepenu Riba ( gdje je Venera egzaltirana) od npr moje Venere koja je na 4 Riba( samim tim bi bila jaca),a Venera u Ovnu u izgonu ;) Jer zodijak je kruznog oblika a ne romboisticnog :D

Opet nema veze, postoji jasna linija izmedju znakova, makar bili na 29'59.
Prouci malo recimo stepen 2 Bika, gde je egzaltiran Mesec, koliko tim ljudima padaju stvari sa neba. Druga prica skroz u odnosu na 20 i nesto Bika.

Opet nema veze, postoji jasna linija izmedju znakova, makar bili na 29'59.
Prouci malo recimo stepen 2 Bika, gde je egzaltiran Mesec, koliko tim ljudima padaju stvari sa neba. Druga prica skroz u odnosu na 20 i nesto Bika.
Vidi, izgon je pozicija planete koja se nalazi u antipodnom( suprotnom ) znaku u odnosu na znak u kojem ista planeta ima svoje sjediste, pa ako pad i egzaltacija imaju svoje " kljucne tacke " , onda bi trebalo da iste imaju i sjediste te izgon ;)

Evo Elthon John ima Mjesec na 3 Bika,a znamo da su prvi stepeni Bika opisani kao potencijalni homosexualni :D
https://www.astrotheme.com/astrology/Elton_John
Tu negdje je i pojkojna Natalie Wood imala Mjesec, trgicno zavrsila, kao i Jim Morison ;)

Nego daj svoju kartu, da vidim skim razgovaram :D

Za homoseksualnost u muskim kartama, Merkur konjukcija Venera apsolutno prednjaci. Onda mnogo kvadrata izmedju seksualno-emotivnih planeta(Mesec, Mars, Venera) u promenljivim znacima.
Mesec kvadrat Venera zenomrsci najcesce, nesto im uvek smeta kod zene.
Nisam ni rekla da pevanje zavisi samo od Venere.
Za boju glasa kakvu neko ima se gledaju cak 4 stvari, 3 glavne su Venera, Merkur, druga kuca. Onaj koji ima manjeg udela tj. 4ti je Mesec(vise aspekti nego znak)

Za homoseksualnost u muskim kartama, Merkur konjukcija Venera apsolutno prednjaci. Onda mnogo kvadrata izmedju seksualno-emotivnih planeta(Mesec, Mars, Venera) u promenljivim znacima.
Mesec kvadrat Venera zenomrsci najcesce, nesto im uvek smeta kod zene.
Nisam ni rekla da pevanje zavisi samo od Venere.
Za boju glasa kakvu neko ima se gledaju cak 4 stvari, 3 glavne su Venera, Merkur, druga kuca. Onaj koji ima manjeg udela tj. 4ti je Mesec(vise aspekti nego znak)
Ja sam kod nekih homica primjetio napete aspekte Urana sa Venerom i Marsom, ili Uran u 8mom itd Kod nekih drugih konjukciju MArsa i Venere, takvi vremenom predju na razlicite izbore, poput Ricky Martina, valjda od obijesti :D

Agi...jesi slucajno gledala ovaj novi horor -triler "Us" ? :) Ja nedavno...nadajući se da pokusavaju postici kvalitet proslogodisnjeg hereditary...medjutim...vidjeh da nisu :lol:...Bilo mi je samo zanimljivo to sto su se bavili tom problematikom kloniranih ljudi...koji se ponasaju kao zombi..buduci da su naucnici nasli nacin da kloniraju tijelo..ali ne i dušu.

Back