Planetarijum

madona kao i čitav holivud pripada satanizmu,to je opštepoznato

Vjerujem da si shvatio kad smo kod toga da i mi ovde pripadamo satanizmu ofc..

I tamo si pitao nekog gdje ce nam dusa...pa u pakao naravno gdje drugo. :D

Tako da dobro je sto se boris za svjetlo..jer ovo sto radimo jeste prelazno i adiktivno.

100.webp

pa rekoh već da znam koji sam znak samo neznam to sa suncem,mesecima,venerama i slične budalaštine
TAmo gdje ti je Sunce u karti to je pokazatelj koji si znak, tacnije na koji nacin manifestujes svoj ego, volju itd.TAmo gdje ti je ascedent( podznak) to je pokazatelj tvog fizickog izgleda, nacina na koji te drugi ljudi vide, karaktera, manira, ulaska u zivot, prve mladosti.Sukladno cinjenici da nasu osobenost u mnogome kreira upravo misljenje okruzenja o nama , i da nam drugi vise otvaraju svijest o nasoj " vrijednosti", pa se sukladno tome " probijamo" kroz zivot, Ascedent je vazniji od Suncevog znaka, ali posto veliki broj ljudi u proslosti a i danas veze nije imao u koliko sati je rodjen, Sunce je postalo primatniji pokazatelj necije astroloske " pripadnosti", tj lakse je znati u kojem si mjesecu rodjen nego u koliko sati si rodjen.

Naravno da nisam vidovnjak
i da ne mogu znati u kojem znaku ti je Sunce i Ac, ali pocevski od tvoje osobine da svemu prilazis skepticki, da svemu trazih aslernativu, sa zeljom da izbalansiras stvari, pade mi na pamet da bi mogao da budes VAga, ili imas neku bitniju planetu , ugao tamo.
Ljudi sa slabom pozicijom Sunca( Vaga, Vodolija) imaju u sebi odredjeni stepen sujete, u smislu " ja sam najgori", ali su ostali " jos gori od mene"
Isto tako ti dolazis na temu astrologije, koja te kako kazes ni najmanje ne zanima, ali su drugi koji se zanimaju za nju jos gori i gluplji od tebe :D

Ne kontam sta trazis ovdje, ako te bas toliko astrologija ne zanima.

Imas predpostavljam slabo Sunce u karti.VAga, Vodolija? ALi ne mora biti, i jako Sunce samo na drugi nacin ,moze kroz stalno isticanje sopstenog ega, moze biti apsolutisticko u smislu da negira stvari, samo zato sto ih ne razumije :D

kakva gomila lupetarija haha e fino si me nasmejo moram ti priznati :hahaha:
govori u svoje ime,MENI npr niko ne kreira moju ''osobenost'' sem mene samog tj moje svesti,ne zanima me ni najmanje mišljenje drugih,tkd to nije nikakva činjenica iako znam da većini ljudi nažalost mišljenje o sebi kreira okolina,po tome se upravljaju,zato i teže da budu voljeni,prihvaćeni u društvu i slične patetike

znači sunce je podznak a mesec znak, zanimljivo

nisi ali si,ili se barem tako predstavljaš,stručnjak/polustručnjak za astrologiju
a kolko vidim ni to nisi,skroz si omašio :cepanje: ni znak ni podznak nisi pogodijo :rida: i nije prvi put da tako neki ''stručnjak'' komletno omaši,eo skoro su neke stručnjakinje isto omašile i glede toga koje sam godište i toga šta sam u horoskopu
a i neka koleginica pre neku godinu,isto zaludjenik za horoskope i slične gluposti,iisto omašila,u fazonu bila ''jaoo xaxa ti si baš (e sad ne sećam se šta je tačno rekla,dal duhovit,pametan,tvrdoglav,nije ni bitno) ____,mora da si RAK/JARAC :D '' ja crko osmeha,znači BUKVALNO nonstop grešite oko toga tj ne znate uopšte da prepoznate šta je ko u horoskopu a kao busate se da ste stručnjaci za astrologiju (što je samo po sebi tužno i tragikomično jer to je ko kad bi se neko hvalio time što je ''stručnjak'' za ivicu i maricu npr,ili za teletabise itd,svataš pojentu) poojma nemate :plez:

aj pokušavaj dalje,zanima me dal ćeš bar iz desetog pokušaja pogoditi :rotf:

kakva gomila lupetarija haha e fino si me nasmejo moram ti priznati :hahaha:
govori u svoje ime,MENI npr niko ne kreira moju ''osobenost'' sem mene samog tj moje svesti,ne zanima me ni najmanje mišljenje drugih,tkd to nije nikakva činjenica iako znam da većini ljudi nažalost mišljenje o sebi kreira okolina,po tome se upravljaju,zato i teže da budu voljeni,prihvaćeni u društvu i slične patetike

znači sunce je podznak a mesec znak, zanimljivo

nisi ali si,ili se barem tako predstavljaš,stručnjak/polustručnjak za astrologiju
a kolko vidim ni to nisi,skroz si omašio :cepanje: ni znak ni podznak nisi pogodijo :rida: i nije prvi put da tako neki ''stručnjak'' komletno omaši,eo skoro su neke stručnjakinje isto omašile i glede toga koje sam godište i toga šta sam u horoskopu
a i neka koleginica pre neku godinu,isto zaludjenik za horoskope i slične gluposti,iisto omašila,u fazonu bila ''jaoo xaxa ti si baš (e sad ne sećam se šta je tačno rekla,dal duhovit,pametan,tvrdoglav,nije ni bitno) ____,mora da si RAK/JARAC :D '' ja crko osmeha,znači BUKVALNO nonstop grešite oko toga tj ne znate uopšte da prepoznate šta je ko u horoskopu a kao busate se da ste stručnjaci za astrologiju (što je samo po sebi tužno i tragikomično jer to je ko kad bi se neko hvalio time što je ''stručnjak'' za ivicu i maricu npr,ili za teletabise itd,svataš pojentu) poojma nemate :plez:

aj pokušavaj dalje,zanima me dal ćeš bar iz desetog pokušaja pogoditi :rotf:
Niko ti ni najmanje ne kreira tvoju osobenost, ni sospstveno misljenje o sebi, ti to radis iskljucivo svojom svijescu,a na drugoj temi trolas kako slobodna volja nikako ne postoji, i kako je sve uticaj vaspitanja, i utjecaja okoline prema nama, tj kako ni za sta mi nismo krivi, nego nas eto okruzenje oblikuje :hahaha:

Upitah te sta radis na temi astrologija, ako te ta tematika ni na koji nacin ne zanima, malo ubijas dosadu ? :D

Ne pada mi na pamet da " pogadjam" sta si u horoskopu, jer je u astro simbolika presiroka, nacin razmisljanja ti i kroz polozaj Merkura u nekom znaku, u kojem je " svijest" , Sunce slabo, moze donijeti zamracenje " Uma", posebno ako je taj Merkur aflikovan ili je dispozicija lose postavljena. :per:

neradim ja svojom svešću no to moja svest radi za mene,rekoh već

objasnih ti šta je ''ja'',ako nisi razumo reci slobodno,probaću i iz drugog ugla mada vidim da nema vajde al nema veze zabavno mi zasad,kad me smori odustaću :aha:

ne nego da pokušam nešto korisno da vas naučim i prosvetlim
a i smešno mi i zabavno nekad da čitam vaša astro lupetanja (konjunkcija u indukciji sazvežđa bika u domenu jarca ascendenta kontemplacije i slična lupezganja :cepanje: ) i sprdam se s tim

pa već ti je palo slatkišu pa si totalno omašijo i obruko se :hahaha:

neverujem da je do toga kolega..naime,mislim da se zapravo radi o tome da je marsova venera uzrokovala indukciju jupiterove kuće da prdne tokom letnjeg ekvinocija i time opstruira jarčevu kiflicu koja nameće sunce kroz saturnovu smegmu a potom dodje strelac i kaže u jeee
a ribe u fazonu ma daj matori šta tie to trebalo
a potom vodojlija i bliznaci povrate u transcendent hiperventilacije uranovog sazvežđa discendenta

:cepanje:

Back