MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
KAko radis svojom svjescu, kada " slobodna volja" kako kazes ne postoji ? A tvoja " svijest" je sam Bog koji te vodi ka putevima prosvjetljenja, koji ti kazu kako zvijezde nemaju nikakvog " utjecaja" na covjekaneradim ja svojom svešću no to moja svest radi za mene,rekoh već
objasnih ti šta je ''ja'',ako nisi razumo reci slobodno,probaću i iz drugog ugla mada vidim da nema vajde al nema veze zabavno mi zasad,kad me smori odustaću
ne nego da pokušam nešto korisno da vas naučim i prosvetlim
a i smešno mi i zabavno nekad da čitam vaša astro lupetanja (konjunkcija u indukciji sazvežđa bika u domenu jarca ascendenta kontemplacije i slična lupezganja) i sprdam se s tim
pa već ti je palo slatkišu pa si totalno omašijo i obruko se
neverujem da je do toga kolega..naime,mislim da se zapravo radi o tome da je marsova venera uzrokovala indukciju jupiterove kuće da prdne tokom letnjeg ekvinocija i time opstruira jarčevu kiflicu koja nameće sunce kroz saturnovu smegmu a potom dodje strelac i kaže u jeee
a ribe u fazonu ma daj matori šta tie to trebalo
a potom vodojlija i bliznaci povrate u transcendent hiperventilacije uranovog sazvežđa discendenta
![]()

Je li u pitanju heroin, kokain ili LSD, ili jedniostavno nedostatak paznje u zivotu

Tvoja svijest to radi za tebe, ali to nije tvoja nego bozanska svijest, posto ti njome zapravo ne upravljas, xn +( Z18 -9) x cos - y, sta ima kod tebe inace ?