Planetarijum

Ne propada, pa ima 12 kuca a nema toliko planeta, nemoguce je da sve budu pune.
Prazna kuca samo znaci da se manje bavimo tom oblascu koju predstavlja ta kuca u zivotu. A i svaka kuca ima svog vladara, bez da ima ili nema planeta u njoj.
Postavi kartu na temi za analiziranje natalnih karata, neko ce se naci da protumaci.

MRZNJA - STOP! :think:

Ironija je nekome reci da ne gleda Zadrugu, a onda se Zadrugom baviti...? :mrgreen:

:hahaha: Zastrasujuce je koliko bi ljudi mogli da uspeju u zivotu samo da se vode zlatnim pravilom koje se odnosi na vodjenje racuna o sebi pre nego li o tome ko sta radi.

"Ne smem da pisem, ovaj/onaj mii kriv, kme kme kme" :rotf:

"Ovaj kaze nesto sto mi se ne svidja, kme kme kme"

"Ja cu da kritikujem i niko ne sme mene da kritikuje, kme kme kme" :klap:

:cool: MA, KAKO DA NE!:

Dokle vise da takve trpimo ovde? :cool:

Recimo, nikada ne bih bilo koga optuzivao na PDF Politika da tamo ne smem da pisem jer ce me ne daj boze napasti, iskljucivo je na meni da snagom svog uma i sopstvenim naporom iskazem svoje misljenje i da ga argumentovano prikazem. Apsolutno me ne dotice ko je kakav i cime se bavi dokle god mogu da razumem o cemu pise. Sta te briga ko sam ja, koncentrisi se na temu o kojoj pises. Ja sam nebitan i prolazan, ti pokazi tvoje znanje i odbrani ga. Ne mozes da ides okolo i da demantujes od drugih ljubaznost. Na forumu si, imas 18+ godina? Niko nije duzan da te pazi i mazi.

Necu ici okolo da pravim predrasude o drugima, a pogotovo necu biti ta vrsta osobe koja pokusava da nastupa klanski, iza kulisa da prdim o drugima, i da koristi reputacioni sistem ili PM da druge vredja jer ne moze da im se na bilo koji drugi nacin suprotstavi, a da ne ispadne jedno veliko jaje.

Taj mentalitet, tu narav, to "Baba tracara" ne kapiram, jednostavno mi je nejasno da neko moze da sedi po ceo dan i da prica o tome ko sta radi i ko je sta rekao. Jbt, prodje zivot u TRACEVIMA! :sad2:

Evo, ja recimo volim video igre. I sada treba da jurim, blatim i vredjam nekoga ko kaze da su video igre sranje? Ne, sta me se to dotice. :rotf:

Neko ne voli da cita knjige, recimo, sta sada, treba da crnim na forumu tu osobu govoreci drugima da je retard jer kaze da ne voli neku knjigu koju ja volim? :lol:

Apsolutno RASPANJE ENERGIJE na glupost!

Vec sam prosao to i ne dopada mi se takav pristup ni prema drugima, a ni kada ga drugi imaju prema meni. Zato danas ne govorim sa nekim ljudima koji se samo prave dobri na povrsini i zele da skupljaju drustvene poene tako sto pokusavaju da druge spuste ili na neki nacin osujete. Nema, kraj, kaput. Get over it. Deal with it. :cool:

I ta vrsta neke blage pasivne agresije koja se prozima... sta je to? :lol:
Tako se ne postaje niti velik, niti jak u zivotu. Vec svojerucnom akcijom, postepenom, stalozenom i efektnom, ustanovljeno na konkretnim stvarima koje se ticu ljudske realnosti.

---------------------------

Kako poboljsati PDF? Jednostavno, pisanjem. Ali ne bilo kakvim pisanjem, vec pisanjem koje je u skladu PDF-a. Rece Helena bas juce, nece da pise o bureku i u pravu je. :lol:

Svako ko zeli da kaze da je ovaj PDF prazan zbog drugih, neka prvo razmisli koliko je astroloskih tema otvorio/la, pa onda da razmisli zbog cega je PDF relativno prazan/, umesto da se bavi klanskom stigmatizacijom, propalom demagogijom i suludim optuzbama koje mogu da prodju samo u crtanom filmu ili zacaranom krugu prijatelja.. A mozda ni tu.
Heeeej, pa takve stvari su maliciozne, zamaraju, ubijaju, postoje lepse stvari da se rade u zivotu! Mrznja prema drugima je NEZDRAVA, ubija sive celije, heeeeeeeeeeej! :lol:

Zamislite da odem na PDF video Igre i da kazem "Znate sta, vi igrate samo Indie igre i zato je PDF prazan jer pored vasih Indie igara niko ne moze da nesto kaze" :lol:
Ili zamislite da odem na PDF muzika i kazem "Znate sta, necu da ovde pisem jer ljudi najcesce ne postavljaju metal muziku koja mene interesuje" :lol: . Kao, PDF metal nije bio aktiviran, napravi se par postova, pomogne se, pa iako se dobije sijaset uvreda posle nicim zasluzenih, nastavi se povremeno :lol: Prema nekome mozes biti dobar, fin, uljudan i kulturan samo do odredjene granice, posle toga je vrag odneo i shalu i zajebanciju. Niko nije duzan da trpi necije emotivne outburste niti da bude lutkica na kojoj ce neko da leci sopstvene komplekse.

I zato bas i postoji moderacija da takve stvari suzbije.

Ako mi je do pisanja o astrologiji - pisacu. :ok:

Evo, vidim, ljudi kako-kad pod naletom inspiracije ostave nesto fino u temi muzika koju slusam ili u temi Umetnost inspirisana astrologijom. I cesto puta se dogodi da posaljem repkicu ili da primim.

Dakle, nemojte druge da krivite, aktivirajte se, Radite nesto da poboljsate PDF osim sto pijuckate kaficu i sirite traceve na koje niko normalan nece ni pasti, a ni u koje nece poverovati. A onda ce da dodju ljudi koji nisu u emotivnom rastrojstvu pa ce moci nesto korisno i da napisu pod uslovom da to i zele.

Dakle, MRZNJA STOP!
Aktivacija - START!

Ko mene ne podnosi ima opciju ignore i dovidjenja, k'o da je bitno sta ja pisem. :hahaha: Ko hoce da protiv mene ratuje, evo PM pa neka ratuje.

I, realno gledano, PDF Astrologija je poprilicno prazan jer na njemu se premalo pise o astrologiji, jednostavno nema dovoljno interesovanja. Sto ne znaci da treba da se na ulazu stavljaju baloni i da se prave cirkuske atrakcije kako bi neko svratio na par minuta i napisao par reci. Koliko tema sam samo ja otvorio, koje su bile tu i tokom mog boravka, a i (dvogodisnjeg?) odlaska, jednostavno je slabo interesovanje za astroloske teme, a to je i razlog zbog kog nema astrologa. Neki astrolozi su elitisti. Jbg, ima i toga. Nece ni oni da gledaju burek :lol:

I zato bez takvih demagogija i sirenja lazi da neko nekoga sprecava da pise. I ovo NIJE NOVA PRICA. Ista demagogija je ovako radjena i ranije kada sam ja tek dosao na forum, ali ista. :evil:
"ovaj demon, onaj demoj, ovaj lud, ovaj nenormalan" - ajde bezi u persun! Ljudi sasvim normalni i, najbitnije, svoji. na njih ne moze da se utice pa su zato "demoni", kako da ne. :lol:

Ko ne zeli da pise to je iskljucivo njihova odluka, a vadjenje na to da ne pisu zbog nekoga su velika glupost.

Evo primer Van Halen - uvek sve lepo napise, pita, kaze i nikada nije imao niti jedan problem ni sa kim. Niti ga interesuje ko sta radi, niti ga zanima. Fino uziva, povremeno dodje.

Bapske price su jos jedan vid sarlatanstva.

Over and out, nadam se. :lol:

Ma radićemo šta hoćemo ajde sad i ti...Ti ćeš da mi pričaš šta ćemo i kako ćemo...Sa tim kilometarskim kopiranim polupraznim ćilim-tepih postovima, a osnovno bre ne znaš.
Čitam i ja astro literaturu i ono što naučim naučio sam. Ti bre ne znaš osnove. Čitaj više i ke%# manje.
Svako dobro dobro dva! :mrgreen:

Слушам оца Арсенија...на почетку видеа деловао је као занимљив, кул лик. Онда кренуо стандардан фазон за припаднике сваке конфесије - моја религија је најбоља, то то и то је грех, то то и то је болест...мислио сам да ипак има више у њему. Који је ваш интуитиван утисак о овом лику? Дошао сам до сазнања о његовом постојању тако што је у једном видео пустио видео поседнуте девојке пошто се он бави егзорцизмом.

Слушам оца Арсенија...на почетку видеа деловао је као занимљив, кул лик. Онда кренуо стандардан фазон за припаднике сваке конфесије - моја религија је најбоља, то то и то је грех, то то и то је болест...мислио сам да ипак има више у њему. Који је ваш интуитиван утисак о овом лику? Дошао сам до сазнања о његовом постојању тако што је у једном видео пустио видео поседнуте девојке пошто се он бави егзорцизмом.

ja ga znam kao Acu Plavog
Bio mnogo zgodan i izlazio je na Demiju, koliko se sećam bavio se dizajnom
Tad je bio sasvim okej lik
Od kad se zapopio ne zanima me:zcepanje:

Претпостављам да људи имају потребу да приграбе неко учење и верују у њега...то им даје сигурност. Сад мало психологизирам, али заиста ме занима одакле та искључивост и увереност да само његов смер зна истину.
А које је он годиште? То сам се баш запитао јер делује младолико.

@N3wz

Ma ja sam slucaj za sebe, ali pretera ga brate.
Evo primer ti dajem, sa Therionom nemam nikakav odnos, ali uzivao sam citajuci njegove skorasnje analize i covek balansira. Ima osecaj za ravnotezu.
Ti jbt oslepljeno zapeo i rezultat je prazan forum sa samo tvojim postovima, na planetarijumu-imaginarijumu-zadruga zadusnice i mrtvilo...
Nemam nista protiv tebe, da me ne shvatis pogresno, samo kazem sta mislim, ako smem.

Претпостављам да људи имају потребу да приграбе неко учење и верују у њега...то им даје сигурност. Сад мало психологизирам, али заиста ме занима одакле та искључивост и увереност да само његов смер зна истину.
А које је он годиште? То сам се баш запитао јер делује младолико.
stariji je i od mene:zcepanje:
Pa vodi zdrav život, naravno da je mladolik a i lep je ko lutka
Inače je Devica

Svaki monah je isključiv
Meni je to potpuno normalno
Gine svoju veru

stariji je i od mene:zcepanje:
Pa vodi zdrav život, naravno da je mladolik a i lep je ko lutka
Inače je Devica

Svaki monah je isključiv
Meni je to potpuno normalno
Gine svoju veru

Kad gledam ove njegove fotke s neta dok je zamonasen...vidim da je on jedan od onih asteničnih osoba ( a to nije slucaj sa svim monasima)...kojima je u psihologiji dominatan mehanizam odbrane tzv. potiskivanje.Dakle sve one neprihvatljive i nedozvoljene tendencije se pod dejstvom ovog "mehanizma" smjestaju tj potiskuju u nesvjesno.Medjutim one tu ostaju aktivne i teze da se uvijek vrate u svjesno ..pa odbrana iziskuje mnogo energije...da bi se od odrzala ta njegova snaga koja drzi taj potisnuti sadrzaj u nesvjesno -tzv kontrainvesticija. Medjutim ta energija se stalno trosi...i te nastaje takva jedna asteničnost...inače je kod ona kod neurotičnih osoba isto tako tipicna. Uglavnom to sve tako liči na ova dva izazovnija zemljana znaka (djevicu i jarca)..odnosno jedne od nacina kako ove arhetipe kanalisemo u sebi. :)

Poslednja izmena:
Kad gledam ove njegove fotke s neta dok je zamonasen...vidim da je on jedan od onih asteničnih osoba ( a to nije slucaj sa svim monasima)...kojima je u psihologiji dominatan mehanizam odbrane tzv. potiskivanje.Dakle sve one neprihvatljive i nedozvoljene tendencije se pod dejstvom ovog "mehanizma" smjestaju tj potiskuju u nesvjesno.Medjutim one tu ostaju aktivne i teze da se uvijek vrate u svjesno ..pa odbrana iziskuje mnogo energije...da bi se od odrzala ta njegova snaga koja drzi taj potisnuti sadrzaj u nesvjesno -tzv kontrainvesticija. Medjutim ta energija se stalno trosi...i te nastaje takva jedna asteničnost...inače je kod ona kod neurotičnih osoba isto tako tipicna. Uglavnom to sve tako liči na ova dva izazovnija zemljana znaka (djevicu i jarca)..odnosno jedne od nacina kako ove arhetipe kanalisemo u sebi. :)
stvarno ne znam koji su njegovi motivi bili da se zamonaši
Pretpostavljam da mu je ceo rock'n' roll fazon u ekipi u kojoj smo se kretali zaličio na pakao
Na žalost, nije daleko od istine
Od većine tog drustva malo nas je preživelo

On je npr bio dobar drug sa Milanom Mladenovićem, takođe Devicom, i takođe jednim izuzetno finim i pametnim čovekom

Давај превод!

stvarno ne znam koji su njegovi motivi bili da se zamonaši
Pretpostavljam da mu je ceo rock'n' roll fazon u ekipi u kojoj smo se kretali zaličio na pakao
Na žalost, nije daleko od istine
Od većine tog drustva malo nas je preživelo

Ali to zvuci tako cool agi...XD

pa ono..ne znam..ali cinjenica jeste da je njemu sunce(budnost) u djevici (puritanstvo)...i ocigledno da je u jednom momentu sopstvenog i tudjeg osjecaja "zaprljanosti" sa takvim nacinom zivota (ocito da je mjesec hranio onim sto ga nije moglo zasitiiti jer je njemu junk food XD ,simptomatski ga je pogadjalo sve to sto se negativno odrazavalo ) on osjetio potrebu da to svoje sunce (budno stanje) u djevici (pročišćenje) osvjesti i osnaži (ili bar to pokuša) na taj neki duhovniji izvanmaterijalni nacin i samim tim mjesec(dusu) grije necim sto ga istinski zasićuje...i to tako tipicno za virgo(nedoraslost,čišćenje,sluzenje) koja se ogleda na ribice(duhovno savrsenstvo)...i sa tim stalno podsvjesno bori.

On je npr bio dobar drug sa Milanom Mladenovićem, takođe Devicom, i takođe jednim izuzetno finim i pametnim čovekom

A jel? joj milan je divan umjetnik bio...i cjelo to drustvo cini mi se.

@Truman

Pa taj utisak hronicne iscrpljenosti organizma,tj. njegove vitalnosti...koja moze a i ne mora nuzno biti povezano ni sa nekom bolescu, pothranjenoscu ni sa nespavanje ni mrsavoscu (ko je prirodno mrsav on ne izgleda iznureno jer ima dovoljno vitalne energije) ....nego i sa psihickim samoiscrpljivanjem ,stresom i sl. Svi mi nekada mozemo djelovati astenicno....pogotovo s godinama..kada vitalnost organizma (i regeneracija) prirodno opada..pa se tesko oporavljamo od svih udaraca.

Poslednja izmena:
Отац Антоније доста лоше говори о јоги, астрологији, другим религијама, сексуалним оријентацијама...има тај типичан традиционалистички и површни приступ стварности.

Back