zadnjih pola godine saturn mi tranzitira shestom a uran desetom, i ja ne mogu da se sastavim, kako josh nisam bankrotirala nemam pojma, bice da je ipak faktor srece...

dok mi je saturn bio u strelcu ishlo mi je vishe nego dobro, josh jedna potvrda da kod mene sve radi naopachke...
danke trotzdem...
danas me glava strahovito boli, tako da cu na brzinu samo da kazem sta je najbitnije.
Saturn u VI je smanjenje posla ili nagli prestanak rada ili
suzavanje posla u kontekstu svega sto se tice poslovnih odnosa. To mu je glavna fora. Pogotovo zbog toga sto se radi o Jarcu koji je dodatno osiromasuje. Saturn VI su unutrasnje kosti, dok je Saturn 1 spoljasnjie ulepsavanje (zubi recimo). Ovakav Saturn daje
nervozu, izuzetno pojacanu nervozu, nazvao bih
crnu nervozu koja moze da kida i zivcira druge oko sebe sve dok se
nema korektan posao koji se mora i moze obavljati sto profesionalnije je moguce. Princip Saturna u VI nije
biti svoj gazda, vec se najbolje ogleda ukoliko je
na usluzi nekome. Sto je bolja usluga
ka nekome, tim su i bolji
plodovi.
Uran bi tek trebalo da pokaze pravo lice u smislu
reinovacije sto u licnom zivotu, sto na poslovnom planu. Aktivacija Urana u 11 kuci, recimo, kada bude tranzitirao, ce da
pokaze vrhunac sakupljanja astroloskog znanja, a tada ce mahom da krenu i neke price o preseljavanju i pokusajima da se pronadju alternativna resenja u zivotu za probleme koji ce tek doci kasnije.
Uran efektivno naglasava nervozu, ali njemu svojstvenu, od koje se jos manje moze pobeci no sto je to slucaj sa Saturnom.
Sa dobre strane, ono sto sada Saturn
osiromasi, Jupiter ce vec sledece godine da zakrpi! Jupiter sledece godine upada u tvoju VI, kada treba zapoceti solidan posao, a onda upada i u VII kada ce se kontakti sa ljudima
poboljsati. Dok Saturn bude tranzitirao VIII, Jupiter ce pomagati da se nesto od stete
reflektuje ili umanji. Ta dva tranzita treba izbalansirati tokom godinu do dve godine.
Ono sto bih u tvom chartu naglasio kao najbitnije jeste na zdravstvenom planu i odnos Pluca/Srca
pogotovo u kontekstu cigareta. To je bas naglaseno i unapred govorim da se treba novcano pripremiti za
taj deo zivota kada Saturn bude tranzitirao preko natalnog Sunca/Saturna jer ovo je stent i intervencija preko ruke u led-ledenoj prostoriji.
Ukoliko su cigarete i dalje prominentne u zivotu, ja naglasavam - smanjiti unos. Pogotovo sada dok je Saturn u VI, a Pluton u Jarcu. Saturn u VI se pogotovo moze iskoristiti da se unos smanji ili
kompletno odstrani! O tome bi valjalo porazmisliti.
Helena, svako dobro zelim!
- - - - - - - - - -

pa lep je
tema dana: smajli koji vas predstavlja
ja bolje da se ne izjašnjavam
@ Tema :

uvek bio i ostao.