Planetarijum

Отац Антоније доста лоше говори о јоги, астрологији, другим религијама, сексуалним оријентацијама...има тај типичан традиционалистички и површни приступ стварности.
to je sasvim u skladu sa njegovom religijom
Bilo bi jeretički da govori drugačije
Mene čudi da se ti čudiš:D

Мислим да знам о чему је реч, овога пута ћу морати себе да психологизирам. наиме, када сам га први пут видео са црним наочарима како пушта звукове поседнуте девојке ( ако неко жели, поставићу овде ) деловао ми је тако кул. Некако ми је и глас кул. Такође, почетак овог видеа који сам поставио је оставио слику једног ок духовњака. Међутим, како је одмицао све више је показивао своје право лице, али авај - у међувремену сам се већ емотивно идентификовао донекле са њим. Кад заготивиш неког а он те онда 'изда' настаје негативна реакција. Кад такве ствари прича др Мирољуб боле ме уво.

Poslednja izmena:
Отац Антоније доста лоше говори о јоги, астрологији, другим религијама

A sta mislis trumane odakle ljudima sva ta onostrana znanja koja nas i danas intrigiraju i koriste

29x6krb.gif

a salim se malo XD

Jutro!

Kolumbijska kafa.........

-------

@Helena : Hehehehe

Pa kuce 2/8/11 : ) eeeeeventualno 5 ako zelis da okusas srecu.

Tranzit Saturna preko 8me kuce umanjuje, a nagli gubici mogu da se ogledaju preko loseg Urana koji tranzitira kucom 2, recimo.
Opet, to sve zavisi od banke do banke, od vrste posla do vrste posla, potencijalnih posrednika itd. Uspeh ulaganja zavisi od toga odakle dolazi profit i koja je najcesca klijentela, recimo. Nije isto da li najvise dolaze ljudi koji puno putuju ili, pak, ljudi iz lokalnog kraja.
Tako da bi najbolje bilo pitanje - koji je cilj postignuca i onda se prema cilju orijentisati, a do cilja pronaci najbolje aspekte i probati sa takvim pozicioniranjem.
Mislim da kod tebe nema tih problema sada jer su ti direktne opozicije Saturna prosle tokom tranzita u Strelcu, ali trebalo bi biti obazriv sa bankama dok ti Saturn bude tranzitirao kucom 8, recimo. To bi trebalo tek da bude. Ulaganja u inostrano su isto veliko pitanje sa tranzitom Saturna kroz 9.

E, sad, od slatkih pita, ja najvise volim s visnjama. :super:

hm, na srecu se bash i ne oslanjam mada malo, malo, pa upotrebim ono "imam vishe srece no pameti"...
zadnjih pola godine saturn mi tranzitira shestom a uran desetom, i ja ne mogu da se sastavim, kako josh nisam bankrotirala nemam pojma, bice da je ipak faktor srece...:p
dok mi je saturn bio u strelcu ishlo mi je vishe nego dobro, josh jedna potvrda da kod mene sve radi naopachke...:neutral:

danke trotzdem...:ok:

zadnjih pola godine saturn mi tranzitira shestom a uran desetom, i ja ne mogu da se sastavim, kako josh nisam bankrotirala nemam pojma, bice da je ipak faktor srece...:p
dok mi je saturn bio u strelcu ishlo mi je vishe nego dobro, josh jedna potvrda da kod mene sve radi naopachke...:neutral:

danke trotzdem...:ok:

danas me glava strahovito boli, tako da cu na brzinu samo da kazem sta je najbitnije.

Saturn u VI je smanjenje posla ili nagli prestanak rada ili suzavanje posla u kontekstu svega sto se tice poslovnih odnosa. To mu je glavna fora. Pogotovo zbog toga sto se radi o Jarcu koji je dodatno osiromasuje. Saturn VI su unutrasnje kosti, dok je Saturn 1 spoljasnjie ulepsavanje (zubi recimo). Ovakav Saturn daje nervozu, izuzetno pojacanu nervozu, nazvao bih crnu nervozu koja moze da kida i zivcira druge oko sebe sve dok se nema korektan posao koji se mora i moze obavljati sto profesionalnije je moguce. Princip Saturna u VI nije biti svoj gazda, vec se najbolje ogleda ukoliko je na usluzi nekome. Sto je bolja usluga ka nekome, tim su i bolji plodovi.

Uran bi tek trebalo da pokaze pravo lice u smislu reinovacije sto u licnom zivotu, sto na poslovnom planu. Aktivacija Urana u 11 kuci, recimo, kada bude tranzitirao, ce da pokaze vrhunac sakupljanja astroloskog znanja, a tada ce mahom da krenu i neke price o preseljavanju i pokusajima da se pronadju alternativna resenja u zivotu za probleme koji ce tek doci kasnije.
Uran efektivno naglasava nervozu, ali njemu svojstvenu, od koje se jos manje moze pobeci no sto je to slucaj sa Saturnom.

Sa dobre strane, ono sto sada Saturn osiromasi, Jupiter ce vec sledece godine da zakrpi! Jupiter sledece godine upada u tvoju VI, kada treba zapoceti solidan posao, a onda upada i u VII kada ce se kontakti sa ljudima poboljsati. Dok Saturn bude tranzitirao VIII, Jupiter ce pomagati da se nesto od stete reflektuje ili umanji. Ta dva tranzita treba izbalansirati tokom godinu do dve godine.

Ono sto bih u tvom chartu naglasio kao najbitnije jeste na zdravstvenom planu i odnos Pluca/Srca pogotovo u kontekstu cigareta. To je bas naglaseno i unapred govorim da se treba novcano pripremiti za taj deo zivota kada Saturn bude tranzitirao preko natalnog Sunca/Saturna jer ovo je stent i intervencija preko ruke u led-ledenoj prostoriji.

Ukoliko su cigarete i dalje prominentne u zivotu, ja naglasavam - smanjiti unos. Pogotovo sada dok je Saturn u VI, a Pluton u Jarcu. Saturn u VI se pogotovo moze iskoristiti da se unos smanji ili kompletno odstrani! O tome bi valjalo porazmisliti.

Helena, svako dobro zelim! :ok:

- - - - - - - - - -

:zcepanje: pa lep je :lol:

tema dana: smajli koji vas predstavlja :mrgreen:
ja bolje da se ne izjašnjavam :zcepanje:

@ Tema : :mrgreen: uvek bio i ostao.

@N3wz

Ma ja sam slucaj za sebe, ali pretera ga brate.
Evo primer ti dajem, sa Therionom nemam nikakav odnos, ali uzivao sam citajuci njegove skorasnje analize i covek balansira. Ima osecaj za ravnotezu.
Ti jbt oslepljeno zapeo i rezultat je prazan forum sa samo tvojim postovima, na planetarijumu-imaginarijumu-zadruga zadusnice i mrtvilo...
Nemam nista protiv tebe, da me ne shvatis pogresno, samo kazem sta mislim, ako smem.

Sve je u redu mladjani druze. Ti si meni posebno drag jer otvoreno kazes sta mislis. To cenim.

Ali, sta da se porazmisli - Therionil, tj. Tanatos je jedna osoba, a ja sam druga. Moje vreme kada sam pisao na taj nacin je odavno proslo s obzirom da sam uveliko u drugim obavezama, tako da bi bilo okej ako mozes da ispratis moj speed i ostale cilime :mrgreen: jer ne mogu da posvetim toliko vremena detaljisanju. Smatram da si u pravu, nivo mog pisanja je drasticno opao, no to ne moze da osujeti, ni na koji nacin, nivo profesionalnih horoskopskih analiza koje sam za zivota odradio. O tome ne pisem jer nije mi poenta hvaliti se, a vrlo lako bih mogao da navedem imena ljudi koji su trenutno na estradi, recimo, kojima sam radio natalne karte. Mozda bi se i zacudio da cujes ko sve "veruje u horoskop" : ) No to bi bilo potpuno neprofesionalno, a vreme provedeno ovde se, ipak, vise usmerava na razmenu informacija jer svaki astrolog je svakom astrologu i ucitelj/ica, a i ucenik/ca. Vremenom ces to shvatiti, ako vec nisi.

I tebi svako dobro zelim! :ok:

Hvala, pričaćemo mi o astrologji kada JA budem dovoljno zreo.:heart:
Imaš ti mnogo toga pametnog da kažeš, kada se provuče kroz sito.
Izvini za prostački nastup. All good :ok:

p.s

lol.gif
ovaj smajli mi je cool, a od zimskih ovaj
viannen_31.gif
mali172.gif

Poslednja izmena:
Pozdrav, Snow i ostali :))
Tek sad isčitah komentare, pa kako mi nije namera da se nastavljamo unedogled , sad ću da '' okrenem igricu '' u pravcu nemoj Džedaja da mi sikirate, ionako ga boli glava. Jeste u pravu kad kaže da je doprineo itekako tematski ovom forumu, njemu je forum po sebi očigledno važan i to ćemo poštovati jer iza svakog nika, naloga, profila, kako god je uvek živo biće, kome je to neko ispoljavanje i način na koji će ga manifestovati - bitno a ostalima govori o njemu samom i svima nama , ma kog da uzmemo za primer, u pravcu jednog novog iskustva u raznolikim ispoljavanjima psiholoških profila ličnosti. Um astrologa ne sme biti rigidan , no otvoren za sve te manifeste. Pa i trolove, za koji me Dzedaj pogrešno drzao takvim , a meni došlo žao zbog pomanjkanja mu vere u mene ;)
Drugi put kad bude proklamovao slobodu govora, samo da ne potegne prijavu i neće biti problema, nit potrebe za bilo kakvim drama queen/king scenarijima a tek blokom, jer je to valjda kod zrelih ljudi deplase..

Drugo, kad smo kod tema i otvaranja istih kao merilo , ne znam ti ni ja čega, što mora nesto da mora, opušteno , kad dodje inspiracija ili, evo, ćaskamo neobavezno, pa gde nas odvede priča..:)

Back