Planetarijum

Горе је кад неко није јак са живцима, разумом, па доноси исхитрене, брзоплете, да не кажем - тупаве одлуке.

treba da doneses odluku napr. u emotivnoj vezi i sta da radis... razum govori jedno, emocija drugo, a ti bi trece... onda uzmes i pustis drugoj strani astral weeks i cekas... ako valja dovaljace se, ako ne valja hbg...barem znas na cemu si :lol:

Разум је компатибилан са чистим осећањима, осећањем љубави, зато права љубав подразумева стабилност, оданост, пожртвовање, али не и сулуде и исхитрене поступке који би нашкодили неком. Када се неком из исхитрености, импулсивности, тренутног осећаја беса, незадовољености, причини штета, тешко да се то може оквалификовати као гест добронамерности или љубави.

Poslednja izmena od moderatora:
Разум је компатибилан са чистим осећањима, осећањем љубави, зато права љубав подразумева стабилност, оданост, пожртвовање, али не и сулуде и исхитрене поступке који би нашкодили неком. Када се неком из исхитрености, импулсивности, тренутног осећаја беса, незадовољености, причини штета, тешко да се то може оквалификовати као гест добронамерности или љубави.

posto je vrla modiskinja izbrisala nesto sto je samo njoj znano a sto su bile duhovite opaske vezane za mene, sto mi je uzgred bilo drago jer znam da sam u tudjim snovima ili snovidjenjima sta god, zasto da ti na ovo ne odgovorim... egoizam nije nikad vezan za jednu stranu, uvek postoje dvoje kao u braku...kada je neko povredjen, uvek neka se prvo zapita zasto je povredjen a do tada je po njemu sve funkcionisalo kako je on zeleo... cim se covek nadje u situaciji da nije po njegovom, da neko ne tolerise napr. tudje igrice ili pizdarije i ko zna kakve ludosti, navlacenja, neiskrenosti, muljaze i reaguje kako kazes razumski :lol: a ne kako treba osecajno :ok: jer kada ti neko drag sere po glavi tebe toliko ne pogodi gowno koje ti prlja kosu vec dupe koje ti na glavu sere, e onda reagujes u skladu sa emocijom a ne sa razumom jer da je sa razumom taj ili ta bi ostala bez zuba... posto regujes emotivno onda ide pedala sto je blagost u odnosu na ono sto je mozda ta osoba zasluzila za trenutnu prdoklacinu

razumom reagujes samo kad te boli patka za nekog ko hoce da te maguje opljacka ubije ili povredi a prvi put ga vidis...pa reagujes shodno situaciji malo jacom snagom nego sto on napada... ovde kad su poznanici reagujes na nacin da poznaniku ili prijatelju pokazes da ti je dosta pranja kose jer nisi miskovic da stalno kupujes sampone da bi mu mirisao kako on ili ona zeli....

nadam se da sam bio vise nego jasan :lol:

- - - - - - - - - -

a jos ako toj osobi posle oprostis...e za to treba snaga ravna najvecoj hidrocentrali na svetu.... neki ljudi nikad nece razumeti medjuljudske odnose samo zato jer nisu spremni na zrtvovanje... kakav si znak, kakav ti je id, takav si...a kad si takav naopak i ostecena roba :lol:onda ne kukaj o necemu sto nisi nikad bio jer nisi umeo samo zato jer si nesposoban za to...vreme inace sve pojede....

wooden-snake-yali-shi.jpg

- - - - - - - - - -

Ova školjka se zove Uvo Sv Antona
Imam je

abalone-tripod.jpg

Back