- Poruka
- 93.918
Meni tako svaki dan[emoji813]
- - - - - - - - - -
ti nesta danas nisi jaci sa vijugama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni tako svaki dan[emoji813]
- - - - - - - - - -
ti nesta danas nisi jaci sa vijugama![]()

eeeeeMoje njesvi sve najbolje u narednoj godini![]()

Moje njesvi sve najbolje u narednoj godini![]()

Разум је компатибилан са чистим осећањима, осећањем љубави, зато права љубав подразумева стабилност, оданост, пожртвовање, али не и сулуде и исхитрене поступке који би нашкодили неком. Када се неком из исхитрености, импулсивности, тренутног осећаја беса, незадовољености, причини штета, тешко да се то може оквалификовати као гест добронамерности или љубави.
a ne kako treba osecajno
jer kada ti neko drag sere po glavi tebe toliko ne pogodi gowno koje ti prlja kosu vec dupe koje ti na glavu sere, e onda reagujes u skladu sa emocijom a ne sa razumom jer da je sa razumom taj ili ta bi ostala bez zuba... posto regujes emotivno onda ide pedala sto je blagost u odnosu na ono sto je mozda ta osoba zasluzila za trenutnu prdoklacinu
onda ne kukaj o necemu sto nisi nikad bio jer nisi umeo samo zato jer si nesposoban za to...vreme inace sve pojede....
eeeee
Lepo te je i ovde videti![]()

i ja sam DrvoHvala, ne moram ni da ti pričam da je i tebe lepo videti - bilo gde
N3Wz i ja sam drvo![]()

Ja mislio da si zmijai ja sam Drvo![]()

Ja mislio da si zmija![]()
Mislim da je kod mene zemljaDrvo je ELEMENT
Kinezi ih imaju 5 i različiti su od tradicionalne zapadnjače podele
Drvo, Vatra, Metal, Voda i Zemlja
Svaki znak je pod vladavinom određenog Elementa
Te sam ja Drvena Zmija

Zdravo OlyJa sam Vodeni Majmun [emoji38]
Ovo mi se poklapa i sa natalom, Asc mi je u znaku koji predstavlja majmuna, a vladar u vodi![]()

Cao Vodeni Majmune, ja sam Drveni Zeka
Bolje drven nego od cokolade.![]()
![]()

Zvuce kao neki nickovi za neku astro "pricaonicu"
Cao Snowko.[emoji3]