Dana PenDragon
Početnik
- Poruka
- 43
vazda najdraži
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Jesu
Zato sam ja napravila impozantnu zbirku u Albumima na profilu koju ti kao moj prijatelj možeš da koristiš
Za početak-evo ti jedan
![]()
ojjj...fakat...agi genije <3
ali ne znam kako da sebi u post prekopiram jednu...kad kliknem na nju nema opcija copy...a kad joj uzmem kod...isto nece ...help

danas me glava strahovito boli, tako da cu na brzinu samo da kazem sta je najbitnije.
Saturn u VI je smanjenje posla ili nagli prestanak rada ili suzavanje posla u kontekstu svega sto se tice poslovnih odnosa. To mu je glavna fora. Pogotovo zbog toga sto se radi o Jarcu koji je dodatno osiromasuje. Saturn VI su unutrasnje kosti, dok je Saturn 1 spoljasnjie ulepsavanje (zubi recimo). Ovakav Saturn daje nervozu, izuzetno pojacanu nervozu, nazvao bih crnu nervozu koja moze da kida i zivcira druge oko sebe sve dok se nema korektan posao koji se mora i moze obavljati sto profesionalnije je moguce. Princip Saturna u VI nije biti svoj gazda, vec se najbolje ogleda ukoliko je na usluzi nekome. Sto je bolja usluga ka nekome, tim su i bolji plodovi.
Uran bi tek trebalo da pokaze pravo lice u smislu reinovacije sto u licnom zivotu, sto na poslovnom planu. Aktivacija Urana u 11 kuci, recimo, kada bude tranzitirao, ce da pokaze vrhunac sakupljanja astroloskog znanja, a tada ce mahom da krenu i neke price o preseljavanju i pokusajima da se pronadju alternativna resenja u zivotu za probleme koji ce tek doci kasnije.
Uran efektivno naglasava nervozu, ali njemu svojstvenu, od koje se jos manje moze pobeci no sto je to slucaj sa Saturnom.
Sa dobre strane, ono sto sada Saturn osiromasi, Jupiter ce vec sledece godine da zakrpi! Jupiter sledece godine upada u tvoju VI, kada treba zapoceti solidan posao, a onda upada i u VII kada ce se kontakti sa ljudima poboljsati. Dok Saturn bude tranzitirao VIII, Jupiter ce pomagati da se nesto od stete reflektuje ili umanji. Ta dva tranzita treba izbalansirati tokom godinu do dve godine.
Ono sto bih u tvom chartu naglasio kao najbitnije jeste na zdravstvenom planu i odnos Pluca/Srca pogotovo u kontekstu cigareta. To je bas naglaseno i unapred govorim da se treba novcano pripremiti za taj deo zivota kada Saturn bude tranzitirao preko natalnog Sunca/Saturna jer ovo je stent i intervencija preko ruke u led-ledenoj prostoriji.
Ukoliko su cigarete i dalje prominentne u zivotu, ja naglasavam - smanjiti unos. Pogotovo sada dok je Saturn u VI, a Pluton u Jarcu. Saturn u VI se pogotovo moze iskoristiti da se unos smanji ili kompletno odstrani! O tome bi valjalo porazmisliti.
Helena, svako dobro zelim!![]()
Ima svakakvihPozdrav, Snow i ostali)
Tek sad isčitah komentare, pa kako mi nije namera da se nastavljamo unedogled , sad ću da '' okrenem igricu '' u pravcu nemoj Džedaja da mi sikirate, ionako ga boli glava. Jeste u pravu kad kaže da je doprineo itekako tematski ovom forumu, njemu je forum po sebi očigledno važan i to ćemo poštovati jer iza svakog nika, naloga, profila, kako god je uvek živo biće, kome je to neko ispoljavanje i način na koji će ga manifestovati - bitno a ostalima govori o njemu samom i svima nama , ma kog da uzmemo za primer, u pravcu jednog novog iskustva u raznolikim ispoljavanjima psiholoških profila ličnosti. Um astrologa ne sme biti rigidan , no otvoren za sve te manifeste. Pa i trolove, za koji me Dzedaj pogrešno drzao takvim , a meni došlo žao zbog pomanjkanja mu vere u mene
Drugi put kad bude proklamovao slobodu govora, samo da ne potegne prijavu i neće biti problema, nit potrebe za bilo kakvim drama queen/king scenarijima a tek blokom, jer je to valjda kod zrelih ljudi deplase..
Drugo, kad smo kod tema i otvaranja istih kao merilo , ne znam ti ni ja čega, što mora nesto da mora, opušteno , kad dodje inspiracija ili, evo, ćaskamo neobavezno, pa gde nas odvede priča..![]()

u principu poshto je saturn u mojoj 6 vec 3 godine (trenutno je u blizini dc) nije ulaskom u jarca krenulo nizbrdo vec negde u julu proshle godine kada je prelazio preko mog natalnog jupitera...
poshto mi je jupiter i sada u 6 verovatno mislish na period kada bude u jarcu tj. njegov prelazak preko natalnog jupitera i meseca, shto je tek sledece godine...
hm, ja sam ga izgleda iskoristila da povecavam unoshenje nikotina, pushim josh vishe nego ranije... hvala na dobronamernom savetu ali chisto sumnjam da cu nekad doci na ideju da ostavim cigarete...
hvala lepo...
ali na meni je da upozorim na opasnost po zdravlje koje vidim u chartu. 

N3Wz imao sam priliku da vidim Daninu poruku, uopšte nije bila uvredljiva. Imate različito mišljenje o nekim temama i to je to.
Ako ti neko kaže da se ne slaže sa tvojim mišljenjem i misli drugačije to nije uvredljivo.
Probaj preko TapatokaJa ne vidim te vaše smajliće, a meni se ovde smajlići sviđaju...Ima svakakvih

mnogi ne mogu da vide te moje smajlijeProbaj preko Tapatoka
Pozdrav svima
Za dame i![]()

Zato ja mesammnogi ne mogu da vide te moje smajlije
Stari su, i verovatno ih modernije verzije Androida ne podržavaju
U Windowsu se bez problema vide
Tebe ljubim a hebo te više tapatok![]()

Moze to i da se vratiSreća te si ukinuo onu potpisčinu![]()

Moze to i da se vrati![]()

verovao ili ne OVO mi je izašlo između ostalog, kad sam ukucala FUNNY TAPATALK
![]()

gle čuda, da mi je znati zašto![]()
Kike i stormtrooper-i su postali glavne asocijacije forumasicama na mene![]()

gle čuda, da mi je znati zašto
našla sam ti još jedan smajli
![]()