Planetarijum

izuzetno realan, principijelan i da ima još gore demone, ali da ih je izdresirao... približnije tako.

ponekad samo iz tog razloga dižem ruke.
ali sam češće mazohista, pa kad rušim njih rušim i deo sebe.
meni će rep ionako ponovo da izraste. :lol:
zavisi je li vredno... u šta ti diraju i koliko te zaduže.
ove forumske riče nisu vredne, ali kad smo već tu, što da nam bude dosadno... :lol:

- - - - - - - - - -

tvoj sin.
nije uvek iritantno ljubazan, ume da bude i simpatičan.
meni su guzeljupci oni koji maltretiraju slabije i neagresivne a kad nalete na goru trolčinu od njih koja će da ih proganja mesecima, ne da im ljube dupe nego kraul u njemu plivaju
Moj sin nije takav
On je ljubazan sa svima
I ti nisi takva
Ti svima hebeš mater
Ali sam se nagledala kukavica ovde....fuj
Za iste reči nekom krv popiju a kad ih trol još gore potkači cvile i kmeče i dublje rone.....

- - - - - - - - - -

Kako si veceras? :flert:
dobro

- - - - - - - - - -

Džavolice diraš joj sina, sad si gotova. :p
ne brini ti za mene i Džavolicu
:tambalamba::tambalamba::tambalamba:

izuzetno realan, principijelan i da ima još gore demone, ali da ih je izdresirao... približnije tako.

ponekad samo iz tog razloga dižem ruke.
ali sam češće mazohista, pa kad rušim njih rušim i deo sebe.
meni će rep ionako ponovo da izraste. :lol:
zavisi je li vredno... u šta ti diraju i koliko te zaduže.
ove forumske riče nisu vredne, ali kad smo već tu, što da nam bude dosadno... :lol:
Не причам о форумским причама, причам о стварима из твог живота. Стварима које се тичу тебе, оних које волиш, које мрзиш, какав став заузимаш, какав ћеш имати приступ да оствариш оно што си зацртала. А не треба све посматрати кроз призму дресирања, репова, оданости, живот није субмисиван однос.

Poslednja izmena:
Не причам о форумским причама, причам о стварима из твог живота. Стварима који се тичу тебе, оних које волиш, које мрзиш, какав став заузимаш, какав ћеш имати приступ да оствариш оно што си зацртала. А не треба све посматрати кроз призму дресирања, репова, оданости, живот није субмисиван однос.

ne mrzim ni one koji su to zaslužili.
i ovo nije priča za forum...

meni su guzeljupci oni koji maltretiraju slabije i neagresivne a kad nalete na goru trolčinu od njih koja će da ih proganja mesecima, ne da im ljube dupe nego kraul u njemu plivaju
Moj sin nije takav
On je ljubazan sa svima
I ti nisi takva
Ti svima hebeš mater
Ali sam se nagledala kukavica ovde....fuj
Za iste reči nekom krv popiju a kad ih trol još gore potkači cvile i kmeče i dublje rone.....

ti sad pričaš o slini sa karakterom pederčine. :lol:

ti sad pričaš o slini sa karakterom pederčine. :lol:
jel te žulja dupence trenutno?z:lol:
Pogiboh od smehaz:lol:

Da opet ne bi krenule paranoje, ne, nema veze sa pričom koju ovde trenutno vodiš....

Meni je generalno bvz što kad si cool svi ti hebu mater a kad pokažeš zube ne izlaze iz bulje
Ne treba mi respekt koji sam silom i zastrašivanjem iznudila
Da, znam, to je zakon prirode.....

jel te žulja dupence trenutno?z:lol:
Pogiboh od smehaz:lol:

Da opet ne bi krenule paranoje, ne, nema veze sa pričom koju ovde trenutno vodiš....

Meni je generalno bvz što kad si cool svi ti hebu mater a kad pokažeš zube ne izlaze iz bulje
Ne treba mi respekt koji sam silom i zastrašivanjem iznudila
Da, znam, to je zakon prirode.....

ovde respekt?
imamo problem ako ovde tražimo respekt.... :lol:

meni je to sasvim očekivano, pa ko ume da prihvati moje zube, nema problem... to mi je fetiš pri upoznavanju, jbg. :lol:

Окрени-обрни, поента форума се крије у опсесији. Увек је неко опседнут неким, увек неко створи фикс идеје о неком. А онда ту почињу свакакве приче.

ovde respekt?
imamo problem ako ovde tražimo respekt.... :lol:

meni je to sasvim očekivano, pa ko ume da prihvati moje zube, nema problem... to mi je fetiš pri upoznavanju, jbg. :lol:
ne respekt u smislu klanjanja nego normalan civilizovan odnos
Kao što npr ako mi je na ulici neko ružan ili neprijatnog izgleda, neću prići da mu serem da je rugoba ili bolid ili već šta
A ovde se ljudi okuraže pa krene izlivanje frustracija ko kad bi nokšir kroz prozor prosipali pa kog dole zašljisne
Iako je ovo virtuala tretiram ljude isto
Ne idem po temama i ne serem neistomišljenicima jer sam izdrkana pa mi ceo svet kriv

Окрени-обрни, поента форума се крије у опсесији. Увек је неко опседнут неким, увек неко створи фикс идеје о неком. А онда ту почињу свакакве приче.

To si u pravu, imao sam priliku da osetim mržnju i opsesiju sa mnom od strane jedne osobe.
Čudno je to, pogotovo što nisam uradio ništa za šta sam bio optužen. :lol:

To si u pravu, imao sam priliku da osetim mržnju i opsesiju sa mnom od strane jedne osobe.
Čudno je to, pogotovo što nisam uradio ništa za šta sam bio optužen. :lol:
ko se bije taj se voli...
Ih koliko sam ja to tek puta doživela....
Najbolji mi je bio potpuno nepoznat bolid ( nike klon) kom sam slučajno na Politici dala repku
Naheba mi cele familije zbog repke bez teksta....a reč u životu nismo progovorili niti piše na istim PDF- ovima
Još ja nikad nisam sem u kafani ni pisala na Politici da bi me mrzeo zbog nekog mog stava

ko se bije taj se voli...
Ih koliko sam ja to tek puta doživela....
Najbolji mi je bio potpuno nepoznat bolid ( nike klon) kom sam slučajno na Politici dala repku
Naheba mi cele familije zbog repke bez teksta....a reč u životu nismo progovorili niti piše na istim PDF- ovima
Još ja nikad nisam sem u kafani ni pisala na Politici da bi me mrzeo zbog nekog mog stava

Ma ja nisam imao nekih konflikta ovde, dobro bilo je sitnih svađa, ništa strašno.
Ali ovo je prava opsesija koja traje valjda već godinu i po.
Ne mogu da razumem toliku količinu mržnje prema nekome ko ti ništa nije uradio,
i to na forumu.

Ma ja nisam imao nekih konflikta ovde, dobro bilo je sitnih svađa, ništa strašno.
Ali ovo je prava opsesija koja traje valjda već godinu i po.
Ne mogu da razumem toliku količinu mržnje prema nekome ko ti ništa nije uradio,
i to na forumu.
ja ti kažem da se loži na tebe a ne ume drugačije jer je još u embrionalnoj fazi fasovala besnilo, nekako ga je preživela ali su posledice vidljive
Ko kad pećinar žvajzne toljagom pećinarku kad joj se udvara

Back