Planetarijum

znas ti da sam nekad prije pomislio da je on stvarno tvoj sin..jer se ta vaša fora u konverzaciji jedno vrijeme provlačila spontano...tako da je meni neupućenom novajliji stvarno dalo takav utisak .Tek kasnije sam skapirao da je to ipak samo fora.

<3

Nemam dece al kad bih imala volela bih ćerku ko Diu i sina Halena
A imamo i sličnosti ko da su mi stvarno deca
Inače Elle vam je isto tetka jer sa njom imam odnos ko sa mlađom sestrom-samo je ona normalnija kud i kamo

Sad sam došla sa žurke
Muž me je molio da pijem jer se neverovatno prodobrim kad cvrcnem a zadnjih nekoliko godina popijem piće jednom do dva put godišnje

E sad sam ga poslušala i popila 4 dunjevače
A rakiju nikad ne pijem
Al ova neka specijalna-mnogo dobra-ufffffff
Hikz:lol:

А шта је са тим фамозним црним дететом? Каква се ту крије мистерија? z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemam dece al kad bih imala volela bih ćerku ko Diu i sina Halena
A imamo i sličnosti ko da su mi stvarno deca
Inače Elle vam je isto tetka jer sa njom imam odnos ko sa mlađom sestrom-samo je ona normalnija kud i kamo
Јбт, овде су сви повезани ко црева и сви су из Београда.
Једини који су овде дођоши и који нису повезани бабиним линијама су Бодри, Сновко и ја.

Dobar dan.

------

@N3wz treba uraditi rewrite značenja, no svetli crveno tako da je svakako neka agresija u pitanju. :D

To necemo mi za zivota uspeti da zaista definisemo Xena/Eris. Ali mozemo da probamo.

Poenta je da ne treba odustajati od takvih stvari jer je to defetizam, manjak optimizma, manjak zelje za napretkom, manjak prakticno svega sto je nacinilo astrologiju danas takvom kakva je.

Bitno je da se posmatra uticaj, prati, zapisuje... Ali ja nisam vezan za tu planetu ili planetoid ili sl. I zato ja time ne zelim da se bavim. Uvek imas tu crtu licnosti jer ne moze ni svaki astrolog da definise neku planetu adekvatno, vec samo da objasni kako planetu dozivljavaju. Sve je sugestivno.

Meni je ta planeta recimo odbojna, skucena, skucenih shvatanja, maleficna, kao retos neki koji se gura.

Moze se posmatrati mitoloski dok se ne pronadju bolje definicije, ali princip je jednostavan - podzemlje, anarhija, iliti ako zelimo da definisemo konkretno onda je poput onih gluposti kada lilit dajemo na znacaju kao o nekakvoj "zenstvenoj" energiji. Ovo radi po slicnom principu, ali je u pitanju retos. Dibidus. Nubara zesca. z:mrgreen: Tipican feeder. z:mrgreen:

Mitoloski se vezuje za onu vrstu zene koja je dala zlatnu jabuku za najlepsu boginju. Ona vrsta zene zbog koje je nastao trojanski rat. Ona vrsta zene koja mrzi druge zene, njihovu potrebu da se ulepsavaju, sminkaju, lickaju itd. Ona vrsta zene koja bi u svemu da je musko, da se pokaze glavnom, da bude glavna cega god se dohvati, koja hoce da cepa drva z:mrgreen: , koja bi da sama lozi vatru. A pri najmanjem neuspehu da odmah okrivi muski rod. To ti je moje vidjenje planete Eris/Xena.

Zahebo si se
Ni Dia ni Halen nisu iz Beograda
A oni su mi deca

- - - - - - - - - -

A Elle ima dvojno "građanstvo"
Opet si se zaheboz:lol:
Зар те Диа не ословљава са ''тетка'' и ти њу са - ''теткино дете'', тако нешто? :confused:

Јесу, из Београда су, припадају Београду, ту живе, раде, студирају, читав живот им се врти око Београда, немој бити превише буквална и ограничена, схватај ствари екстензивно.

E Smrtko......mani me presipanja iz šupljeg u prazno
Nije šija nego vrat
Ni Dia ni Halen ne studiraju u Beogradu a ni ne žive

A ko da je to uopšte bitno
Ko je odakle
Meni nije......

Poslednja izmena:

nemam bona
to je bila prckova pesma, zna agata

inače, ovaj mali guzoljubac i što voli da se trpa svuda, van halen i nekako... bolje neka pripazi da mu ne uleti kad se bude najmanje nadao.
i kada odrasli završe s pričom, dozvoljeno mu je da postavlja glupe komentare.
do sada sam i odbijala na glupost.

- - - - - - - - - -

nemoj... moj savet.
iako ništa niko sa strane ne može da pokvari, ipak, iz iskustva, nemoj...

možda vam jednom ispričam i moju priču. :lol:

možda vam jednom ispričam i moju priču. :lol:
И ја ћу. У интегралу, пуној верзији, ово трачарење, преко ПП и телефонских разговора је ништа, пичкин дин, минорност, ником ништа не откривам док се не поклопе казаљке на 12ом подеоку. z:mrgreen:

И ја ћу. У интегралу, пуној верзији, ово трачарење, преко ПП и телефонских разговора је ништа, пичкин дин, минорност, ником ништа не откривам док се не поклопе казаљке на 12ом подеоку. z:mrgreen:

a ja ću samo u lajvu.
kome ja oću i koliko hoću... ne da čita i tumači kako hoće svaki psiho. :lol:

- - - - - - - - - -

ali 90% ljudi ovde ima priču... manju ili veću

a ja ću samo u lajvu.
kome ja oću i koliko hoću... ne da čita i tumači kako hoće svaki psiho. :lol:

- - - - - - - - - -

ali 90% ljudi ovde ima priču... manju ili veću
И ја ћу у лајву. Једној особи сам у лајву добар делић, мање или веће приче открио, има још тога.
А све што кажеш и у реалу се на неки начин прошири и овде. Чудо је како се приче шире. Гласине. Измишљотине. Нешто што у изворном облику откријеш се као партија глувих телефона изопачи и поприми сасвим друго значење када нпр. то прочиташ овде. z:mrgreen:

Van Halen 1995 je forumski entitet nastao nakon jednog eksperimenta koji je pošao naopako. z:mrgreen:
Agatha je jedno veče poželela forumskog sina. Trebao je, po mom datumu registracije, biti Blizanac u horoskopu, međutim, dok je mešala kazan, slučajno je oborila sa police teglu punu škorpija.
Kako je tečnost poprimila plutonske karakteristike, odluči da spasi što se spasiti može i veštičjim činima mi prebaci neke planete u Strelcu i odgodi moje rođenje da budem u podznaku Strelac, a Sunce je ostalo škorpionsko.

I tako nastade biće, koje je, zbog toga što je u tom trenutku bio na tv-u spot grupe Van Halen, Agi nazvala Van Halen 1995. z:mrgreen:

Od onda, moje poreklo je i meni misterija i stalno dobijam nove podatke o svom poreklu.
Tako, na primer, izgleda da su mi forumska braća Snow i Bau. Forumska rođaka mi je Diazepam, a Lust forumska skvo. :per:

- - - - - - - - - -

:tambalamba: :mrgreen:

Ne lupaj u bubanj vec odgovaraj :batina:

Pozdrav svima :pivce:

И ја ћу у лајву. Једној особи сам у лајву добар делић, мање или веће приче открио, има још тога.
А све што кажеш и у реалу се на неки начин прошири и овде. Чудо је како се приче шире. Гласине. Измишљотине. Нешто што у изворном облику откријеш се као партија глувих телефона изопачи и поприми сасвим друго значење када нпр. то прочиташ овде. z:mrgreen:

ne smeta to meni... ako treba da potvrdim sve sulude ideje kao proizvode tuđeg ranjenog ega, sujete, muškosti ili nedajbože dijagnoze... iz sve snage ću pomoći. :p
zna se se kome se i koliko priča.
nekad pričam ono što žele da čuju. :lol:

Back