- Poruka
- 131.208
Snow šta bi ovog puta nema cveća? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Snow šta bi ovog puta nema cveća?![]()
imam alergiju, neka čupka latice kad odem

Za Vragolastu imam nesto drugo :Snow šta bi ovog puta nema cveća?![]()
Nema sada latica vecima još toga, ali niko ne dobija sve, jel tako, tanatos?
- - - - - - - - - -
imam alergiju, neka čupka latice kad odem

Macka?ispalim još jednu i odoh
beba mi je okupana, zaspala na mom jastuku, miriše kao plišana igračka.![]()

Tu cekam nju da se izjasniSnow sad si opet zabrljao, ne voli da se ljubi. Najbolje ne postavljaj nikakve smajlije.

ne smeta to meni... ako treba da potvrdim sve sulude ideje kao proizvode tuđeg ranjenog ega, sujete, muškosti ili nedajbože dijagnoze... iz sve snage ću pomoći.
zna se se kome se i koliko priča.
nekad pričam ono što žele da čuju.![]()
Зависи. Ако постоји неко у кога имаш пуно поверење, онда по, реципроцитету и логици, тај неко добија целу причу, зар не?ima još toga, ali niko ne dobija sve, jel tako, tanatos?
Sada sam malo zbunjen.ne vredi, snow, i bič da nabaviš, ne bi znao šta bi s njim... [emoji38]
zato ću da ćutim i i strpim ponešto.![]()

Budi nežna prema Snow-u.ne vredi, snow, i bič da nabaviš, ne bi znao šta bi s njim...
zato ću da ćutim i i strpim ponešto.![]()

Tu cekam nju da se izjasni![]()

И ја сам пас и ја нисам тип који верује, па ме опет уједу.pas, nisam tip koji veruje...![]()
Sada sam malo zbunjen.![]()

Mozda bi mi i prijaloBudi nežna prema Snow-u. [emoji38]
Ne bi ti prijalo kad bi se izjasnila, veruj mi.![]()

Moja zbunjenost nije uzrokovana smajlijimaLepo ti kažem da ne postavljaš te smajlije.![]()

Зависи. Ако постоји неко у кога имаш пуно поверење, онда по, реципроцитету и логици, тај неко добија целу причу, зар не?
А ако се ради о откривању истине која би нашкодила непријатељском окружењу, и онда би могла да изађе цела прича.
А сулуде идеје нису вредне ни потврђивања ни одбацивања.

Sada sam malo zbunjen.![]()

Aha, sad mi je jasnobič kao emocija? [emoji38]
kao što je kika emocija?

Онда би тај неко морао бити или чист, изузетно добар или подједнако зао као ти демони са којима си водила битку како би разумео твоју причу, или изнео његову, уклопио је са твојом и проширио видике (твоје, његове,,,,) и добио пуну слику, имао Истину.da, ali posle decenije borbe sa mojim demonima.
nisam proračunata, moj je sistem uništavanja neprijatelja kroz cepanje lično njega na atome... bez ličnih stvari, poverljivih, to mi je princip.
ne zbog njih, zbog sebe... umem da budem gadna i na druge načine.
sulude ideje hrane patologiju... greota ljude držati gladnima. tu je istina irelevantna.
Aha, sad mi je jasno
Bar mislim [emoji38]

nemam bona
to je bila prckova pesma, zna agata
inače, ovaj mali guzoljubac i što voli da se trpa svuda, van halen i nekako... bolje neka pripazi da mu ne uleti kad se bude najmanje nadao.
i kada odrasli završe s pričom, dozvoljeno mu je da postavlja glupe komentare.
do sada sam i odbijala na glupost.
- - - - - - - - - -
nemoj... moj savet.
iako ništa niko sa strane ne može da pokvari, ipak, iz iskustva, nemoj...
možda vam jednom ispričam i moju priču.![]()
Uzivaj i lepo spavaj vragolasta[emoji38]
odoh, sad će mp3 da krene sa esejima, neka mi ostane nešto i za ujutru da se nasmejem.![]()

Онда би тај неко морао бити или чист, изузетно добар или подједнако зао као ти демони са којима си водила битку како би разумео твоју причу, или изнео његову, уклопио је са твојом и проширио видике (твоје, његове,,,,).
Зар не мислиш да би храњењем нечије патологије, била на истој скали као и они које храниш?

ko je mali guzoljubac?