Planetarijum

ne smeta to meni... ako treba da potvrdim sve sulude ideje kao proizvode tuđeg ranjenog ega, sujete, muškosti ili nedajbože dijagnoze... iz sve snage ću pomoći. :p
zna se se kome se i koliko priča.
nekad pričam ono što žele da čuju. :lol:
ima još toga, ali niko ne dobija sve, jel tako, tanatos?
Зависи. Ако постоји неко у кога имаш пуно поверење, онда по, реципроцитету и логици, тај неко добија целу причу, зар не?
А ако се ради о откривању истине која би нашкодила непријатељском окружењу, и онда би могла да изађе цела прича.
А сулуде идеје нису вредне ни потврђивања ни одбацивања.

Зависи. Ако постоји неко у кога имаш пуно поверење, онда по, реципроцитету и логици, тај неко добија целу причу, зар не?
А ако се ради о откривању истине која би нашкодила непријатељском окружењу, и онда би могла да изађе цела прича.
А сулуде идеје нису вредне ни потврђивања ни одбацивања.

da, ali posle decenije borbe sa mojim demonima.
nisam proračunata, moj je sistem uništavanja neprijatelja kroz cepanje lično njega na atome... bez ličnih stvari, poverljivih, to mi je princip.
ne zbog njih, zbog sebe... umem da budem gadna i na druge načine.
sulude ideje hrane patologiju... greota ljude držati gladnima. tu je istina irelevantna.

da, ali posle decenije borbe sa mojim demonima.
nisam proračunata, moj je sistem uništavanja neprijatelja kroz cepanje lično njega na atome... bez ličnih stvari, poverljivih, to mi je princip.
ne zbog njih, zbog sebe... umem da budem gadna i na druge načine.
sulude ideje hrane patologiju... greota ljude držati gladnima. tu je istina irelevantna.
Онда би тај неко морао бити или чист, изузетно добар или подједнако зао као ти демони са којима си водила битку како би разумео твоју причу, или изнео његову, уклопио је са твојом и проширио видике (твоје, његове,,,,) и добио пуну слику, имао Истину.

Зар не мислиш да би храњењем нечије патологије, била на истој скали као и они које храниш?

nemam bona
to je bila prckova pesma, zna agata

inače, ovaj mali guzoljubac i što voli da se trpa svuda, van halen i nekako... bolje neka pripazi da mu ne uleti kad se bude najmanje nadao.
i kada odrasli završe s pričom, dozvoljeno mu je da postavlja glupe komentare.
do sada sam i odbijala na glupost.

- - - - - - - - - -

nemoj... moj savet.
iako ništa niko sa strane ne može da pokvari, ipak, iz iskustva, nemoj...

možda vam jednom ispričam i moju priču. :lol:

ko je mali guzoljubac?

Онда би тај неко морао бити или чист, изузетно добар или подједнако зао као ти демони са којима си водила битку како би разумео твоју причу, или изнео његову, уклопио је са твојом и проширио видике (твоје, његове,,,,).

Зар не мислиш да би храњењем нечије патологије, била на истој скали као и они које храниш?

izuzetno realan, principijelan i da ima još gore demone, ali da ih je izdresirao... približnije tako.

ponekad samo iz tog razloga dižem ruke.
ali sam češće mazohista, pa kad rušim njih rušim i deo sebe.
meni će rep ionako ponovo da izraste. :lol:
zavisi je li vredno... u šta ti diraju i koliko te zaduže.
ove forumske riče nisu vredne, ali kad smo već tu, što da nam bude dosadno... :lol:

- - - - - - - - - -

ko je mali guzoljubac?

tvoj sin.
nije uvek iritantno ljubazan, ume da bude i simpatičan.

Back