njicata
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Pomislice November child da je uhodim, ali vrlo lepo sroceno. Svaka cast!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomislice November child da je uhodim, ali vrlo lepo sroceno. Svaka cast!

ah, kakva ljutnjaEvo Beki da i ja kažem svoje mišljenje, ako se Etotako neće ljutiti.
Svi različito razmišljamo isključivo slušajući svoj instinkt.
Meni je moj instinkt govorio ono što sam ti već rekla:
dovoljno velik i samostalan dečak (imao je 2 godine) da se socijalizuje, bude sa svojim vršnjacima, odvoji se od mame, tate, babe, dede i svih ostalih kojima je centar sveta da bi shvatio da postoji i drugačiji svet.
Lakše je kad su manji, i nama i njima, jer to ih čeka pre ili kasnije.
Veće dete ima veće traume i daleko se teže prilagođava društvu i odvaja od majčine suknje.
To je moje mišljenje i samo hoću da kažem Beki da ne razmišljaš samo ti tako i da to što činiš za svoje dete nije ništa loše i ne čini te lošom majkom.

a sto mu ne objasnis da je to dobro ZA NJEGA

Nisam ja nigde procitala, nego viri iz redova... evo i u tvojoj izjavi da moja sreca nije "adekvatan razlog za moje dete". Ah, sasvim sam lepo napisala da mi je to rekla jedna zena na zurci pre neki dan.ocigledno se ne razumemo
ne vidim gde si procitala da zena vise ne postoji za sebe kad postane mama
i naravno da je dete srecno kad je mama srecna ali to nije adekvatan razlog za dete

jel ti to mene pitas? jel ti mene zezas ili si ozbiljna?a sto ti ne dozvoljavas svom detetu da ima jos nekog osim tebe
ah, kakva ljutnja
ja se ljutim kada se stvara ambijent savrsenosti, mene to smara
ne zelim o sebi da mislim u tim terminima i onda mi smeta kada drugi namecu takve dimenzije nasim zivotima... mislim, bezveze teret, zivot je i ovako dovoljno tezak
Deca u jednom periodu dobijju veliku zelju da se druze... i onda lakse progutaju odvajanje, nekako samo otklize u isto..
Postanu svesni, mozes sa njima razgovarati... ja sam na primer pre neki dan objasnila mom sinu zasto vise ne mogu da ga dojim, da mu vise nije potrebno i da ce sve ostalo ostati isto, samo vise nece sisati... i malo je plakao, ali je razumeo da je to za moje dobro, tako sam mu rekla. Ako bude i problema sa skolicom u oktobru isto cu da mu kazem... da je tako dobro za mamu, posto on vise brine o mami, nego o sebi to ce valjda upaliti... i na kraju, cista je istina![]()
..vexy, predshkolsko je obavezno zakonom..
..tj, dete nece primiti u shkolu bez potvrde da je zavrshilo pripremni razred, tj predshkolsko..