pjesma uz koju ste odrasli?

Znas,Stulic sad da dodje (na zalost,ili na srecu),zaradio bi toliku kintu,da nista ne mora da radi ceo zivot.jer je to covek zasluzio.

A bregovic....

Pa jeli seljacki pevati "mito bekrijo"? Jeli pesma "Balkane" narodna? A pesma "Nije zalud kuja draga srcu mom" imitacija isto narodnog? A album onaj dje je ona cisto turska pesma... a plagirati etno "Mujo kuje konja po mesecu" i koristiti u skoro svakoj pesmi te note isto tako nije seljacki? Jeli?

ma da...Covek otisao svojom voljom,ima dostojanstva.

Mozda nije dobar na gitari,ali tesktovi su odlicni.Nije sve providno,kao kod Dugmeta...

Pa sta ako je obradio Mito bekrijo?

A ovo nije "zalud draga kuja srcu mom" je deo pesme Usne vrele visnje.Sta joj fali?

SVE, ja NARODNE pesme (a to je narodna pesma) volim poneke, ali tu ne: Fali joj po tvom misljenju to sto je narodna, dok joj po mom misljenju fale neke druge stvari. Ja ti kazem sta joj fali po tvom misljenju - "to sto je cobanska.

Pa nista , a sta ako je bregovic napravio remek delo 'pozurite konji moji' sam? (
)

Ako cemo tako najveci tiraz ikad kod nas je postignut sa pesmama koje je Goran pisao (Zdravko colic, prvi album ili drugi ne secam se) kao i najveci koncert (po broju ljudi). Neoboren do sad.

Sto znaci da su bili jako komercijalni.Sve je to zabava za raju-Zdravko Colic ako hoces zabavnu muziku, Lepa Brena ako si za narodnu muziku i konacno Bijelo Dugme ako si za neku kombinaciju svega i svacega smućkanog tako da privuce sto veci broj ljudi

Joj,strashno... Ja kad sam bila mala sam slushala sve neke seljoberije: Ceca,Brena,Dragana Mirokovitj... Sad ih ne bi slushala ni da mi plate! Fala Bogu,moja pametna mama mi je bacila sve te kasete,i pokazala mi shta je prava muzika... Posle toga sam slushala najvishe magazin,zdravka,hari mata hari itd itd... :)

Shmrtz... SHta josh da kazem... Hvala ti mama!!! XD
I zalazem se za mir u svetu!

p.s. Ok,malo se gubim... xD

Trudio sam se da slusam sto raznovrsniju muziku da ne bi postao jos jedan od 90 odsto turbo folk retarda ...
Uglavnom je to bio rok , nesto malo elektronika i ambijent . Dok sam bio mali obozavao sam ACDC i Thunderstruck , to je nekako moja pesma mladosti :-)

Back