pjesma uz koju ste odrasli?

Ja sam bio muzicki neopredeljen do pocetka druge godine srednje skole XD A prvi metalni bendovi bili su Rammstein, Slipknot i Within Temptation. Do tad sad slusao tu-i-tamo sta god mi se zasvidja. Jedino se secam da sam oko 5-6. osnovne slusao Robi Vilijamsa XD Sta se uopste desava sa njim zadnjih godina?

Ja sam bio muzicki neopredeljen do pocetka druge godine srednje skole XD A prvi metalni bendovi bili su Rammstein, Slipknot i Within Temptation. Do tad sad slusao tu-i-tamo sta god mi se zasvidja. Jedino se secam da sam oko 5-6. osnovne slusao Robi Vilijamsa XD Sta se uopste desava sa njim zadnjih godina?

Hahaha i ja sam ga slusala ali ranije. I danas znam njegove pesme, ali ga ne slusam.
Covek je nadrogiran skroz, znaci od toga nema nista vise...

SUbjektivno je skoro sve sta je napisano u temama poput ove, skoro da se podrazumeva da svako onu muziku koju voli smatra 'dobrom' ali daleko od toga da to znaci da je stvarno kvalitetna.

Evo ja recimo mislim da su Bijelo Dugme i Azra cobanski bendovi...

Zabole me da skidam i slusam nesto za sta unapred znam da mi se ne svidja... ionako imam na racunaru cele diskografije dugmeta, ekv-a i azre (i plus parni valjak, crvena jabuga, riblja corba i mozda jos ponesto od slicnih) i cuo sam, u prolazu, vecinu pesama...

Poslednja izmena:

Back