- Poruka
- 42.701
Ne vidim razliku. Govorim u svoje ime. Tela se ne sećam ali ako je imao lepo telo onda je baš dobar frajer.Да си написала веома мужеван, одмах би се сложили. Али лепоте ту нема.
U svakom slučaju ne spada u temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim razliku. Govorim u svoje ime. Tela se ne sećam ali ako je imao lepo telo onda je baš dobar frajer.Да си написала веома мужеван, одмах би се сложили. Али лепоте ту нема.
Био је сјајно грађен пошто је у младости био боксер. Слажем се, крај приче о њему.Ne vidim razliku. Govorim u svoje ime. Tela se ne sećam ali ako je imao lepo telo onda je baš dobar frajer.
U svakom slučaju ne spada u temu
pa ovom pametnom nije prioritet vila, jahta, 10 000 evra plata.......................vec kvalitet zivota. Svi znamo kolkiko "kosta" bogatstvo i sta sve gubimo da bismo dosli do njega. Svi primeri bogatih , "uspesnih" osoba na svetu govore o kakvim se negativnom personama radi kako u intimnom zivotu tako i u drustvenom.Имам два потпитања.
1. Како овај ружан, глуп и лош зарађује паре
2. А овај леп, добар и паметан, нема могућности да има паре...је л' то значи да је леп, добар и паметан али нема ни руке ни ноге? Мсм...како у загради пише "без могућности да их има"? Ваљда, ако је здрав и прав, па још и леп, добар и паметан, ваљда је нормално да ће да има неки посао где ће да зарађује, тј. да има пара. Или је то неки лењ човек, само леп, добар и паметан?
Pa možda nije zdrav pa ne može, ali ako nije zdrav ne znači da ga ne treba voleti. Haha Onda bi bila diskriminacija. Možda ima visok pritisak ili povišenu glukozu. HeheИмам два потпитања.
2. А овај леп, добар и паметан, нема могућности да има паре...је л' то значи да је леп, добар и паметан али нема ни руке ни ноге? Мсм...како у загради пише "без могућности да их има"? Ваљда, ако је здрав и прав, па још и леп, добар и паметан, ваљда је нормално да ће да има неки посао где ће да зарађује, тј. да има пара. Или је то неки лењ човек, само леп, добар и паметан?
Kako je to mooguce?Vidi ako je u pitanju neprolazna lepota, ne pitam za cenu uopste.
![]()
Pa muškarac stari kao vino. Sve je lepši što je stariji. HeheKako je to mooguce?
Cenim prave vrednosti.Kako je to mooguce?
Dobar,pametan,lep...bez dvoumljenja.Da li bi izabrale ružnog, glupog i lošeg sa parama ili lepog, pametnog i dobrog bez para(bez mogućnosti da ih ima)?
A taj lepi da bude lep 50 godina, od 25 do 75 godina, bez prolazne lepote.![]()
Имам два потпитања.
Bukvalno nijedan relevantan kriterijum za izbor partnera nije naveden.Da li bi izabrale ružnog, glupog i lošeg sa parama ili lepog, pametnog i dobrog bez para(bez mogućnosti da ih ima)?
A taj lepi da bude lep 50 godina, od 25 do 75 godina, bez prolazne lepote.![]()
Što je to čudno, u današnje vreme većina onih koji imaju pare nisu ni pametni ni dobri.
zdrava logikaLep, pametan i dobar naravno
Pobogu šta će mi ružan glup i loš ?????
Lako ću ja zaraditi, već zarađujem. Ovo može biti doživotni sex toy šta ti je![]()
tacnoPitanje je smešno.
Kao prvo, “ne biraš ti”, već srce.
Ukoliko “biraš” onda govorimo o nekim drugim stvarima.
И тако дођосмо до питања о годинама, шта сте гледале када сте имале 20так, а шта сада у ... мудријим годинамаMožda zato što koleginice nisu sponzoruše već uživaju u naprolaznim vrednostima?
И тако дођосмо до питања о годинама, шта сте гледале када сте имале 20так, а шта сада у ... мудријим годинама![]()
Evo ja imam lepu i mudru glavu ali sam se ugojio. Je l' možda može tako?Ja sam se pokvarila. U 20tim sam gledala
mudre glave, sad lepo telo. Šta ćeš
Uvek sam zarađivala za sebe.
Okreni se i vidi širi krug žena od onih nesposobnih koje očekuju drugi da ih zbrine
Šta ti bi da ovu temu postaviš u pola 3 ujutru?!Evo ja imam lepu i mudru glavu ali sam se ugojio. Je l' možda može tako?![]()
A šta ako nije lenj ali ga opet svašta nešto sprečava da radi, a nije ni bolestan.Мени мало смета израз "има паре". То је прилично пасивно стање.
Људи углавном "зарађују паре". То је активно стање.
Дакле, имати паре, то може да буде да су му паре пале с неба, тј. наследство, лото и сл. како горе рече колега.
Опет, то је реткост. Углавном, људи морају да зарађују паре да би их имали. Некада, то су неке мутне радње. Али у највећем броју случајева, људи зарађују паре јер раде нешто. Дакле, онај ружан, глуп и лош, по правилу, зарађује паре. Што значи да је вредан, радан, организован, штедљив, добар у математици, те има и пуно позитивних особина.
А онај лепи, добри и паметни, ако нема паре, значи да не ради. Ок, можда постоји неки објективан разлог. Али, и то је реткост. По правилу, ако је леп, паметан и добар, претпоставка је да је здрав и прав. Ако је здрав и прав, онда би требало да може да ради, па може и да има паре. Ако нема пара, значи да ништа не ради. А то даље значи да је лењ, што је јако одбојна особина коју памет, лепота и доброта тешко могу да надокнаде.
А шта је био твој одговор?pitanje za spomenar iz četvrtog osnovne
Fali mi neka žena u krevetu u to vreme pa zato. Hehe Je l' voliš ti nekog ko nije ružan, nije loš, nije ni glup, ali nije ni zaposlen...Šta ti bi da ovi temu postaviš u pola 3 ujutru?!![]()
Čim je to rekla, znači da je zanimljivo pitanje.А шта је био твој одговор?