Pitanje za protivnike ulaska Srbije u UE

Prosto ne mogu da verujem da se ovako nesto nalazi u Srbiji!!! kao iz bajke, misticno!!!

photo.php

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=104712459595498&set=a.104712366262174.7526.100001702326048

Odgovor je sledeci. . .nece nam biti bolje sve dok ta Evropa ne zatrazi od nas da se pridruzimo. . .umesto da radimo na nasoj privredi,da jacamo u svakom pogledu da nam cilj bude napredak zbog nas samih mi samo pricamo kako tamo bolje zive . . idemo i mi , hocemo i mi to. . .ne funkcionise to tako. NECEMO U EVROPU DA BI BILI BEDNICI I PROSJACI A I ONI NAS NECE JER SHVATAJU DA BI MI USTVARI UPRAVO TO I BILI. . .A uostalom sama Evropa je izneverila ideju Evrope. . ideju bratstva i solidarnosti. . .SVE SU UPROPASTILI. . .

Svima je poznato da je ogroman deo Srba na radu u zemljama Zapadne Evrope...

Otisli ljudi za BOLJIM ZIVOTOM i BOLJIM STANDARDOM.

I sada, kada ta Evropa treba da dodje u Srbiju - neki se bune?!?

GDE JE TU LOGIKA, ko je tu lud?

I kome to smeta?

Zna li se uopste STA SE HOCE ?

Зна се шта се неће. Нећемо њихове параде мужеложника, секте, дрогу, и нећемо да нам они одређуйу како ћемо живѣти, нити колики нам краставци смейу расти у баштах. Хоћемо да се нашом земљом управља из наше земље и од стране наших људи, а не од србомрзних странаца.
Не трѣбайу нам њихове новоизмишљене лажне и изопачене врѣдности, ми имамо свойе, старе и провѣрене.
А то што пойедини наши људи тамо раде йе њихова лична ствар.

Poslednja izmena:
Зна се шта се неће. Нећемо њихове параде мужеложника, секте, дрогу, и нећемо да нам они одређуйу како ћемо живѣти, нити колики нам краставци смейу расти у баштах. Хоћемо да се нашом земљом управља из наше земље и од стране наших људи, а не од србомрзних странаца.
Не трѣбайу нам њихове новоизмишљене лажне и изопачене врѣдности, ми имамо свойе, старе и провѣрене.
А то што пойедини наши људи тамо раде йе њихова лична ствар.

Onda se odreknite svega sto je njihovo: automobila, kompjutera, mobilnih....

Koristite samo svoje, proverene stvari i zivite u srenjem veku!

Kompijutere prave TAIWANCI i KINEZI uglavnom, mobilne su izmislili Izraelci a
automobila bih se vrlo rado odrekao jer ga nemam niti me interesuje niti mi
treba......a u ostalom izmislili su ga Ameri ili Englezi sto opet nekako znaci
da se i njega trebamo odreci....neznam sta je bio DZ.Ford Amer ili Englez.....

[/B]

Post godine z:shock:udriglavu:::zima2: ma da,mi smo nebeski narod,malo nam jos fali da se kolektivno preselimo u nebo ,pogotovu pored ovakvih "patriota" kao sto ste vi :zroll::zima2:

Ako je ovo post godine onda je on sam dokaz vase maloumnosti.

Nit sam ja "patriota",nit si ti validan da uopste koristis tu rec.:roll:

I niko nije spominjao nebo i nebeski narod,mogao si da dodas i prasice,mada ne kapiras da to nikome nije smesno osim domorocima u tvom krajuz:D

I ne postojimo nikakvi mi,ja sam Srbin a ti seljak iz Shumadiju,apsolutno nebitno koje si nacionalnosti:hahaha1:

Blajbingeru, ako si postavio pitanje, budi spreman na i na odgovore/dalja pitanja koji ti se neće svideti i koji će biti u sukobu sa tvojim stavom. Budi toliko moralan da na njih odgovoriš.
Ето, прозвао си Блајбингера а ја мислим да је он збрисао са сопствене теме..
И да се више неће враћати..

Ako je ovo post godine onda je on sam dokaz vase maloumnosti.

Nit sam ja "patriota",nit si ti validan da uopste koristis tu rec.:roll:

I niko nije spominjao nebo i nebeski narod,mogao si da dodas i prasice,mada ne kapiras da to nikome nije smesno osim domorocima u tvom krajuz:D

I ne postojimo nikakvi mi,ja sam Srbin a ti seljak iz Shumadiju,apsolutno nebitno koje si nacionalnosti:hahaha1:

To je dokaz tvoje neogranicene gluposti..z:lol:...sto si dokazivao sa svim tvojim dosadasnjim nikovima,ovo je samo jos jedan dokaz vise da si glup ko racku,samo niko da ti to saopsti ,kao ni Djekni...a "seljaku" iz Sumadiju mozes samo da...znas vec sta,jer klinci kao ti jedino gde su bili u "inostranstvu" je mozda Guca,a tako rado pisete o toj EU ,dok je ovaj "seljak" obisao pola Evrope dok si ti jos bio u mud.ima ili si jos uvek piskijo u pelene z:shock:z:lol:

Svima je poznato da je ogroman deo Srba na radu u zemljama Zapadne Evrope...

Otisli ljudi za BOLJIM ZIVOTOM i BOLJIM STANDARDOM.

I sada, kada ta Evropa treba da dodje u Srbiju - neki se bune?!?

GDE JE TU LOGIKA, ko je tu lud?

I kome to smeta?

Zna li se uopste STA SE HOCE ?

Sam si sebi odgovorio. Otisli su u zapadnu Evropu da se obogate. Sto nisu otisli u Grcku, ili Rumuniju? Ili Bugarsku?

Zato sto je EU dobra samo za ekonomski jake drzave. Za Nemacku, Francusku, Veliku Britaniju. Dok zemlje sa slabom ekonomijom imaju ili male ili nikakve koristi od ulaska u EU (uglavnom su na gubitku - cene su evropske ali plate nisu -> ljudi manje kupuju -> ekonomija slabi sve vise -> manje para u budzetu -> podizu se porezi -> ljudi strajkuju -> i na kraju, drzava skroz propadne).

Po meni, treba se pridruziti Sangajskoj organizaciji za saradnju, naravno prvo kao posmatrac, a zatim i kao punopravni clan, i tu bi imali dosta beneficija, od zajednickih vojnih vezbi do ekonomskih veza.

To je dokaz tvoje neogranicene gluposti..z:lol:...sto si dokazivao sa svim tvojim dosadasnjim nikovima,ovo je samo jos jedan dokaz vise da si glup ko racku,samo niko da ti to saopsti ,kao ni Djekni...a "seljaku" iz Sumadiju mozes samo da...znas vec sta,jer klinci kao ti jedino gde su bili u "inostranstvu" je mozda Guca,a tako rado pisete o toj EU ,dok je ovaj "seljak" obisao pola Evrope dok si ti jos bio u mud.ima ili si jos uvek piskijo u pelene z:shock:z:lol:

Ne moje-vase,ali vi nesto logicno da shvatite je nemoguca misijaz:plez:

Nisi ti obisao svoje selo kako dolikuje a kamo li nesto drugo:hahaha1:

I nisi ti nikakav "seljak",no ljakse :mrgreen:

Невоља йе што за улазак у Европски Савез важи начело "све или ништа". Поред мноштва добрих ствари морайу се, на жалост, прийемом прихватити и разноразне гадости и изопачености, мрзке и Богу и свим пристойним људим (попут величања и наметања мужеложништва и других срозавања основних људских врѣдности), наметане свима средствима земљам чланицам од стране властодржаца водећих земаља Запада. За нас йе найбоље остати ван Е. Савеза, и од њих узети само оно што йе добро, а не као што мисли Блайбингер, узети све или ништа. Тако и они раде, узимайу од нас само оно што им трѣба и што желе, на примѣр наше бубреге и по потрѣби друге дѣлове тѣла. Све то не значи да трѣбамо бити у лоших односах са ЕСом. Напротив, трѣбамо са њима сарађивати гдѣ год йе то у зайедничкой користи. Ко дѣли мишљење вођства ЕСа и разне изопачености, настраности и зла сматра врлином, увек може напустити Србийу и отићи у земље чийе му врѣдности више одговарайу.

Постойи йош йедна крупна невоља, слабо или никако уочена нашима људима, койе огромна већина наших грађана нийе свѣстна. Улазак у Европски Савез значи и отворене границе, што ће неминовно довести до великога таласа досељавања Албанаца, што са Косова што из Албанийе (нийе разумно очекивати да ћемо ући у ЕС прѣ њих, нити да ће се у нашу земљу досељавати људи са севера и запада Европе). Койу годину или десетлѣће каснийе ће се већ виђени догађайи са Косова поновити у других крайевах Србийе, гдѣ ће, чим постотак дошавших Арнаута прѣђе неку опасну границу, неминовно избити нови "ослободилачки покрети против србских поробљивача", са свима већ виђенима пратећима злочинима и чишћењем мѣстнога србскога становништва. На шта ће Европски Савез, као и до сада, гледати са одобравањем.

Poslednja izmena:
Невоља йе што за улазак у Европски Савез важи начело "све или ништа". Поред мноштва добрих ствари морайу се, на жалост, прийемом прихватити и разноразне гадости и изопачености, мрзке и Богу и свим пристойним људим (попут величања и наметања мужеложништва и других срозавања основних људских врѣдности), наметане свима средствима земљам чланицам од стране властодржаца водећих земаља Запада. За нас йе найбоље остати ван Е. Савеза, и од њих узети само оно што йе добро, а не као што мисли Блайбингер, узети све или ништа. Тако и они раде, узимайу од нас само оно што им трѣба и што желе, на примѣр наше бубреге и по потрѣби друге дѣлове тѣла. Све то не значи да трѣбамо бити у лоших односах са ЕСом. Напротив, трѣбамо са њима сарађивати гдѣ год йе то у зайедничкой користи. Ко дѣли мишљење вођства ЕСа и разне изопачености, настраности и зла сматра врлином, увек може напустити Србийу и отићи у земље чийе му врѣдности више одговарайу.

Постойи йош йедна крупна невоља, слабо или никако уочена нашима људима, койе огромна већина наших грађана нийе свѣстна. Улазак у Европски Савез значи и отворене границе, што ће неминовно довести до великога таласа досељавања Албанаца, што са Косова што из Албанийе (нийе разумно очекивати да ћемо ући у ЕС прѣ њих, нити да ће се у нашу земљу досељавати људи са севера и запада Европе). Койу годину или десетлѣће каснийе ће се већ виђени догађайи са Косова поновити у других крайевах Србийе, гдѣ ће, чим постотак дошавших Арнаута прѣђе неку опасну границу, неминовно избити нови "ослободилачки покрети против србских поробљивача", са свима већ виђенима пратећима злочинима и чишћењем мѣстнога србскога становништва. На шта ће Европски Савез, као и до сада, гледати са одобравањем.

...то...

Ako si mu reko... Baraba je to...:D

Back