adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.414
Ništa me nije stiglo, a nije ni njega. On je u Švici, ja u Nemačkoj, on ima ženu, ja imam ženu. On doduše više zarađuje ali je ranije i otišao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno je to što je u Swiss-u.Ništa me nije stiglo, a nije ni njega. On je u Švici, ja u Nemačkoj, on ima ženu, ja imam ženu. On doduše više zarađuje ali je ranije i otišao.
Dočim je u Nemačkoj partyDovoljno je to što je u Swiss-u.
Totalni smor od života.![]()
sad ne može da pušta vodu noćuDovoljno je to što je u Swiss-u.
Totalni smor od života.![]()
slikaj mi pločice mačkoMožete da shvatite, kako god želite.![]()
sad ne može da pušta vodu noću
Hvala dragom bogu da te je barem na tom planu ošišao.Ništa me nije stiglo, a nije ni njega. On je u Švici, ja u Nemačkoj, on ima ženu, ja imam ženu. On doduše više zarađuje ali je ranije i otišao.
mmmmmmm oću tu da gazim tabanima
prvo na dobar znojavi treningmmmmmmm oću tu da gazim tabanima
al tema nije o tome, već o karmi i kosmičkoj pravdi/nepravdiAko varam onda time govorim da mi nije dobro sa nekim u vezi; vređam nju, vređam sebe u očima one sa kojom je varam.
al tema nije o tome, već o karmi i kosmičkoj pravdi/nepravdi
Nije ,desilo mi se da je djevojka dosla da se osveti i nije mogla a gace mi na koljenima.tad je najsladje
Kakve ovo veze ima sa temom? To što nije trpela debila s kim je živela pa je stigla karma u obliku prodavca lubenica?Досадио јој муж, почео да личи на пајаца па је разјебала породицу и развела се.
Сад кад се ослободила од брачнога ли ропства има у 48-мој има да наватава све топ фрајере који продају лубенице на пијаци.
Спрдам се. Не знам шта друго да пишем на теми на којој је главни мотив освета. Љубав и освета заједно нису мој фах и само изазову мрштење.Kakve ovo veze ima sa temom? To što nije trpela debila s kim je živela pa je stigla karma u obliku prodavca lubenica?
nije osveta no pravda, ravnoteža u kosmosuСпрдам се. Не знам шта друго да пишем на теми на којој је главни мотив освета. Љубав и освета заједно нису мој фах и само изазову мрштење.
Kosmos te ubije meteorom u glavu ako varašnije osveta no pravda, ravnoteža u kosmosu
Nije sve u zivotu tako jednostavno.pravda je samo ona koju sam stvoriš jelda?
zbog toga su dinosaurusi nestaliKosmos te ubije meteorom u glavu ako varaš![]()
Не мења чињеницу да је главни мотив казна вољеног бића.nije osveta no pravda, ravnoteža u kosmosu