Cao, nova sam na forumu, htela sam samo par pitanja o kontraceptivnim pilulama:-) vec sam jedno postavila a to je da li moye doci do neyeljene trudnoce ako se svrsetak partnera ne dogodi van vagine?:-)Interesuje me i to da li koriscenje Yaz-a utice da smanjenje akni? Hvalaaa...
Da li odlazak u solarijum dodatno i kako utice na nas organizam ako uzimam kontrceptivne pilule?
?

((( kasni mi oko 30 dana , imam simptome menstraucije koji se pojave pa nestanu i tako u krug , poshto su mi stalno neredowne ,plashim se jer sa i imala odnose bez zashtite. u preiodu kas am trbala da imam menstruaciju pojawilo mi se 2 puta ono kao da cu da dobijem sa sekretom ,ali nishta od menstruacije
Otisla sam do toaleta i izbezumila sam se sva.. Inace prosli dan mi je bio jako tezak i stresan, i inace sam pod cestim pritiskom i stresom ali ovo mi se nikad nije desilo.. Treba da napomenem i da sam imala sexualni odnos sinoc, vrlo vrlo, kratko i nije cak ni prekinut snosaj bio jer kako da kazem, nisam htela vise. previse nervozna sam bila.. Molim za pomoc