Pitanje za ginekologa

• Začetnik teme Začetnik teme Zabrinuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
canesten i geonistin
Pa znaš i sama da je najbolje otići kod gin i dobiti na papiru crno na belo jesu li samo gljivice, ili ima još nešto - pa spram papira i lečenje.
A ako inače kuburiš sa gljivicama i sigurna si da je samo to u pitanju, onda znaš da na duge staze vaginalete baš i ne pomažu, već promena ishrane, beli luk na razne načine, kantarion, čajevac itd itd.

Postovana Dr,

Imam problem koji mnogo lose utice na moje cjelokupno zdravlje jer se nerviram mnogo sbobzirom da sam planirala trudnocu.
Naime kada sam bila u aprilu kod ginekologa papa je pokazao III grupu i koilocitozu,odradila sam tipizacijui pokazalo je da sam pozitivna na HPV virus (42,43,44 -lezijama asocirani tipovi ; 31,32,33-srednji rizik) zatim sam koristila macmiror vag.krem i na kontroli je pokazalo II grupu. Medjutim u avgustu posle menstruacije mi pocne oskudno krvarenje sukrvicavo-braonkasto, ja podjem kod dr ona kaze da imam mali polipcic (polipus endometr.susp ; cervicitis chr.)i opet IIIa grupa . Mozete li mi reci sta mi se to desava ??? Nikako da se izlijecim a sad i taj polip. Sta mi vi predlazete, dr je predlozila bipsiju al ja sam htjela ovih dana i do drugog dr da odem .

mislim da moze
evo ti dve tri strane nazad okacih par linkova
evi ti neki sajtovi pa procitaj, cisto inforamtivno
ja sam se slabo oko toga informisala jer sam to otpisala za sebe...
http://www.stetoskop.info/Kontracepcija-1331-s1-content.htm

spirala i mirena http://www.ordinacija.hr/zdravlje/ordinacija-by-vita/kontracepcija-sve-o-ugradnji-spirale/

dijafragma i cervikalna kapica http://www.svezazene.com/261-Mehanicke_metode_kontracepcije_za_cene/
http://covermagazin.com/metode_kontracepcije-dijafragme.htm

ti guglaj jos, ja imam los net ne mogu sad da jurim koji je sajt bolji, najbolji...

Mene zanima da li Antidepresivi imaju uticaja na zacece? Planiram da postanem majka i vec sam krenula da ga uz nadzor svog psihijatra polako iskljucujem.
Takodje, radim razne analize vezane za odredjivanje ovulacije i zanima me iako sam cula da upotreba AD ne moze da utice na zacece.
Unapred hvala na odgovoru:)

Zamola bih da mi odgovorite u vezi moje cerkice koja je 10 godina i vec duze vreme i svaki put kada zavrski da piski , obuce se i oseti da joj cure kapljice. Sta da radim, da li terba da je odvedem kod doktora, kog i sta to moze da bude.Inace u toku dana ne ide cesto cak naprotiv, sve vreme u skoli ne ide u WC. I nema problema da se uzdrzava. Nocu takodje ne ide u WC do pred zore.
Hvala unapred
Tijana

Sta se desava kada prekinete da pijete kontraceptivne pilule posle sedam dana, bilo mi je jako lose od njih. Gusenje, drhvaativa. Jel sam napravila haos u telu, hoce li biti posledica? Imam neke tragove krvi u sekretu. Dal je to reakcija sto sam prestala da ih pijem.....

Postovani, imam pitanje za Vas i molim Vas da mi u sto skorije vrijeme odgovorite. Radi se o sledecem, posto moj suprug i ja vec godinu dana pokusavamo da ostvarimo trudnocu prosli mjesec mi je dotorka izvadila ANTI MULLERIAN bio je 1.39 i INHIBIN B koji je bio 52. Propisan mi je Utrogestan 100, prosli mjesec mi je ciklus krenuo 7 dan od uzimanja Utrogestana, tj. nakon 20 dana od pretkodnog ciklusa. Ovaj mjesec sam popila cijelu kutiju i ciklusa jos nema, s tim sto osjecam vec 6 dana malu nelagodnost u donjem dijelu stomaka i donjeg dijela ledja kao za vrijeme ciklusa, bol u grudima i sl. Tih sest dana mi po 2-5 kapljica curi svijelo smedja tecnost, skoro neprimjetna. Posto se suprug i ja spremamo za odmor, recite mi da li postoji mogucnost trudnoce i koliko treba cekati nakon poslednje tablete Utrogestana da mi eventualni ciklus krenuo?
Hvala najljepse

Zamola bih da mi odgovorite u vezi moje cerkice koja je 10 godina i vec duze vreme i svaki put kada zavrski da piski , obuce se i oseti da joj cure kapljice. Sta da radim, da li terba da je odvedem kod doktora, kog i sta to moze da bude.Inace u toku dana ne ide cesto cak naprotiv, sve vreme u skoli ne ide u WC. I nema problema da se uzdrzava. Nocu takodje ne ide u WC do pred zore.
Hvala unapred
Tijana

Da se dobro obrise posle mokrenja?

Vag. sekret III stepen - upalne celije

Potreban mi je savjet. Podigla sam juce nalaz vag. i cerv.brisa koji je uredan, a vag.sekret je III stepen, dominira normalna bakterijska flora uz prisustvo upalnih celija ( >=200 leukocita po vidnom polju). Posto je gotovo identican nalaz bio i u martu,kada sam radila PAPA test koji je bio II grupa, stepen cistoce III - upalne celije. Tada mi je data terapija polygynax 12 dana, a prije PAPA testa zbog povecanog sekreta sam dobila vaginalete Neopenotran. No, i nakon terapije u ovih nekoliko mjeseci osjecala sam povremeno peckanje i svrab, pa sam uradila sve analize opet. Molim za savjet da li je potrebna terapija, buduci da je moja gin. na odmoru i neko vrijeme necu biti u mogucnosti da je kontaktiram.
Hvala unaprijed!

Ljudi hitno mi treba odgovor, zato pomozite!
stvar je ovakva..proslo je vec oko 5 dana, Moj drug je tokom seksa osetio kao da je imao ejakulaciju, ali nije siguran da li jeste ili nije, jer ju je imao nakon 5 min. Sto se tice devojke ona je u najplodnim danima. kakve su sanse da se ne zatrudni, jer sam citao da je u vrlo malom broju slucajeva moguce imati ejakulaciju a ne osetiti? I dali bi trebalo ipak uzeti tablete za dan posle i kakvo bi dejstvo bilo?
HITNO!!!!

Back