Pitanje za ginekologa

• Začetnik teme Začetnik teme Zabrinuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kasnilo mi jedeset dana, radila sam test pokazao mi je pozitivno. Na ultrazvuku nije moglo da se vidi da li sam trudna. Od juce imam krvarenje, i bol u donjem delu stomaka. Takodje mi se desilo sinoc i danas da mi je ispalo nesto kao sluz neka, krvavo. Sta to znaci ?
Hvala unapred !

37 god imam....:):):):)

- - - - - - - - - -

e
37 god imam....:):):):)

Evo da vam se javim drage moje. Juce sam bila opet kod ginekologa. Pijem orgametril tablete i vec posle 3 tabletice je krvarenje prestalo. Radjena mi je kolposkopija, kaze meni moja doktorka da je grlic okej...vidi se samo neki oziljak i rece kako se to latinski zove, ali da nije nista ni bitno ni hitno, Eto oziljak i to kaze od hormona, nema polipa, bradavica ni ostalih cudal. A onda me je pitala dal zelim da ostanem trudna jer je sve okej po onome sto je videla. A rezultate pape i vb dobijam u cetvrtak. Da nastavim i dalje sa tableticama, pa kad dobijem da vidimo dal ce se sve vratiti u normalu ili cu morati i dalje da ih pijem....eto toliko od mene.....I hvala puno sto ste bile tu. Jer stvarno nije bilo sve jedno......

PS. Za klimaks se ne setih da je pitam u cetvrtak cu!!!!!!

Poslednja izmena:
Nadam se da si joj precutala to za trudnocu nisi joj duzna odgovoriti,a zasto?Zato sto cenim da ta tvoja samo daje lekove koje se kupuju i isto je kao ova moja po sistemu "ako si trudan zivi,ako neces decu crkni".Ne znam za tebe ja cu sa mojom popricati oko toga,mislim da je ovo cista diskriminacija.Ovo je samo moje misljenje.

Nadam se da si joj precutala to za trudnocu nisi joj duzna odgovoriti,a zasto?Zato sto cenim da ta tvoja samo daje lekove koje se kupuju i isto je kao ova moja po sistemu "ako si trudan zivi,ako neces decu crkni".Ne znam za tebe ja cu sa mojom popricati oko toga,mislim da je ovo cista diskriminacija.Ovo je samo moje misljenje.

Nisam razmisljala u tom pravcu niti me zanima. Decu cu imati onog momenta kad budem imala s kim da ga pravim, normalnim muskarcem, ma muskarcem ne piz.....bippppp.... Ovako na glupa pitanja tog tipa nasih lekara ne obracam paznju....sto predlazem i tebi!!!!!!:manikir:

Ja zato idem kod muskog ginekologa, zene su sve isfrustrirane i neljubazne...a muski mi sve lepo objasne i ne osudjuju me nikad :mrgreen:

Iiiiiiii sada cu 90% preci kod muskarca :D Ova i nema decu,i bas zato sam mislila da je profi,posto joj znam supruga on je psiholog vrh vrhova pa sam mislila da je i ona slicna,ali dobro kako god sad.

Majke mi :lol: ja sam sa 18 prvi put otisla kod ginekologa zenskog sa drugaricom i sva onako uplasena
zena me isprepadala derala se na mene neljubazna uzas! Trauma ! I posle par puta kod zenskih i onda odlucila kod muskih i fenonelani su :)

Videcemo pokusacu,jbt valjda kao pacijent imam svoja prava i svoje misljenje ne moze me jedna doktorka spustati zato sto je doktor i zato sto generalizuje da ako su sve uplasene i ja sam,ono ok nije prijatno ali boli me pi*ka sto me pregleda i ostalo sta sve ide,cim pre cu da odem i prebacim karton i sve sto ide.Ja sam zbog visegodisnjem staza sa epilepsijom naucila da se borim i jbm im mater i sve,i ima da se izborim i sa ovim sto i drugima preporucujem,toplo preporucujem!Bezobrazluk je sta rade,cula sam svasta i strasno je koliko su goveda!

Evo da vam se javim drage moje. Juce sam bila opet kod ginekologa. Pijem orgametril tablete i vec posle 3 tabletice je krvarenje prestalo. Radjena mi je kolposkopija, kaze meni moja doktorka da je grlic okej...vidi se samo neki oziljak i rece kako se to latinski zove, ali da nije nista ni bitno ni hitno, Eto oziljak i to kaze od hormona, nema polipa, bradavica ni ostalih cudal. A onda me je pitala dal zelim da ostanem trudna jer je sve okej po onome sto je videla. A rezultate pape i vb dobijam u cetvrtak. Da nastavim i dalje sa tableticama, pa kad dobijem da vidimo dal ce se sve vratiti u normalu ili cu morati i dalje da ih pijem....eto toliko od mene.....I hvala puno sto ste bile tu. Jer stvarno nije bilo sve jedno......

PS. Za klimaks se ne setih da je pitam u cetvrtak cu!!!!!!

e pa super :zag:

- - - - - - - - - -

ne skaci odmah
zvako zasto ima zato
pitala ju je zbog ovog hormonskog disbalansa
pitala ju je zbog te promene na grlicu
mnogo je tu stvari, i nema veze sa tim crkni ako neces....

... pa skreni joj pažnju, možda su 'ladni instrumenti...

Bem ti budalu :zcepanje: Pa vestice sve sto si navela vezano je za trudnocu tj mogucnost iste,i smatram(i zabole me ako cu ovom izjavom ispasti neobrazovana seljancura,ali ja na sebe ne dam)da to u lecenju nema veze,i sve se svodi na forsiranje trudnica i trudnoce a ostale se sklanjaju u stranu.Sta sutra na papi imam malo "vecu" grupu jel ja treba sad da trpim i zivim sa time,ili da odem i urade mi (kao sto ova nije ovaj put) bris koja je bakterija i daju mi odredjene vaginalete?Ja sam se sama lecila,i da mi nije bilo prijateljice ne znam da li bih jos to zalecila.Ja se premestam kod muskarca odlucila sam i bas sam potrazila papir onaj sto su mi dali kad sam birala ginekologa i potpisivala,imam pravo po onim stavkama.Toliko nam ispiraju mozak da se redovno kontrolisemo a kad odes ili ces da imas ok tretman AKO si trudna ili nemas tretman.Boze me sacuvaj.

Mislim to je isto kao kad bi mi zubar rekao ej hoces da opravimo zub koji te boli ili neces?Hoces da sredimo paradentitis ili neces?To sto zapustanje istog moze da dovede do pitaj boga kojih komplikacija nema veze,bitno je ako taj ili ta proceni da je to "lose" za mene to se nece raditi **bo komplikacije moguce,nije to nista.Mislim stvarno je cista diskriminacija.

zapravo vas niko ništa ne forsira, problem je kad neko ne mari za sebe i svoje zdravlje (ne kažem da ti ne mariš) pa dodje sutradan da leči sterilitet i nije joj prosto jasno kako je do toga moglo da dodje i naravno isto tu spadaju i oni koji ne žele da se pridržavaju saveta doktora pa gube trudnoće i šta sve ne, naravno zbog toga mora da su doktori loši i glupi, prinaučena bagra.. :aha:

inače grupa na papi nije isto što i grupa sekreta, mogla bi malo da pretražiš internet na tu temu,zbog sebe, to bar nije teško.

Znam da je nesto tako,ne umem da objasnim i ponovim,ja se samo vodim onime da je pacijent broj jedan pa makar bio umobolan ili ne znam kakav mora se pregledati ne kod ginekologa vec svugde.Kapiram ja tebe skroz.Rekla sam i ranije i ponovicu od sad prvo online iscitam sve pa onda na pregled.Hvala ti na pomoci.

Bem ti budalu :zcepanje: Pa vestice sve sto si navela vezano je za trudnocu tj mogucnost iste,i smatram(i zabole me ako cu ovom izjavom ispasti neobrazovana seljancura,ali ja na sebe ne dam)da to u lecenju nema veze,i sve se svodi na forsiranje trudnica i trudnoce a ostale se sklanjaju u stranu.Sta sutra na papi imam malo "vecu" grupu jel ja treba sad da trpim i zivim sa time,ili da odem i urade mi (kao sto ova nije ovaj put) bris koja je bakterija i daju mi odredjene vaginalete?Ja sam se sama lecila,i da mi nije bilo prijateljice ne znam da li bih jos to zalecila.Ja se premestam kod muskarca odlucila sam i bas sam potrazila papir onaj sto su mi dali kad sam birala ginekologa i potpisivala,imam pravo po onim stavkama.Toliko nam ispiraju mozak da se redovno kontrolisemo a kad odes ili ces da imas ok tretman AKO si trudna ili nemas tretman.Boze me sacuvaj.

papa nema veze sa bakteriskim brisom :aha:
drugo itekako ima veze lecenje odredjenih promena na grlicu sa time da li ces radjati ili neces...al to je jedna mnogo dugacka, kompleksna prica i necu sad da idem na tu stranu treba posle zena da se istripuje stvasta zbog te male promene...bice kako joj bude to ce sa gin da sredi... njena stvar
ali gresis, mnogo toga zavisi da li ces radjati ili ne, da li si u tim godinama....
zato kzem ne skaci odmah ima mnogo toga veze, pogotovo u njenim godinama...sve ima veze...

- - - - - - - - - -

Mislim to je isto kao kad bi mi zubar rekao ej hoces da opravimo zub koji te boli ili neces?Hoces da sredimo paradentitis ili neces?To sto zapustanje istog moze da dovede do pitaj boga kojih komplikacija nema veze,bitno je ako taj ili ta proceni da je to "lose" za mene to se nece raditi **bo komplikacije moguce,nije to nista.Mislim stvarno je cista diskriminacija.

o boze zeno ne radi se o tome da li ces neki problem da lecis nego KAKO ces da ga lecis....shvati...probaj sokratovu foru znam da nista ne znam...

Znam da je nesto tako,ne umem da objasnim i ponovim,ja se samo vodim onime da je pacijent broj jedan pa makar bio umobolan ili ne znam kakav mora se pregledati ne kod ginekologa vec svugde.Kapiram ja tebe skroz.Rekla sam i ranije i ponovicu od sad prvo online iscitam sve pa onda na pregled.Hvala ti na pomoci.

ako ne znas razliku izmedju grupe sekreta i grupe pape onda nemoj da skakuces i dajes ovde savete koji nemaju veze sa vezom i da odmah paljbu osujes po njenoj dr, jer ne znas da li je negde pogresila ili nije, ocigledno ne znas....
nije sramota ne znati, al nemoj sad zato sto tebi neke stvari nisu jasne i ne znas ih da joj govoris da joj je gin losa rospija i td...
zena ju je lepo pitala i sve ima svoje razloge.....

Back