gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Obozavam Diane 35, od njih su mi grudi porasle za dva broja...Ali mi je DR zabranio da pijem te tablete jer unistavaju prirodni hormonski status....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potreban mi je odgovor na sledece:
Dr mi je na UZ-u primetila da mi je desni jajnik policistican. Radila mi je UZ zbog moguće trudnoće, ali ja sam rizičan odnos imala nedelju dana pre pregleda. Zanima me da li je moguće tako rano primetiti trudnoću na UZ-u i da li terapija koju mi je dr prepisala zbog jajnika (orgametril, 2x1, 7 dana) može naškoditi plodu ukoliko je moguće da sam u drugom stanju..
I jos jedno pitanje - da li te ciste mogu nestati uz ovu terapiju, jer nikad ranije nisam imala problem sa cistama? Pila sam logest 2 godine i odkad sam prestala (pre 5 meseci) pojavile mi se neke sitne akne na licu i sad je dijagnostifikovan jedan policistican jajnik... Da li je moguće da su to samo prolazne posledice uzimanja logesta?
Izvinjavam se zbog opsirnosti i hvala mnogo unapred!
Dr mi je na UZ-u primetila da mi je desni jajnik policistican. Radila mi je UZ zbog moguće trudnoće, ali ja sam rizičan odnos imala nedelju dana pre pregleda. Zanima me da li je moguće tako rano primetiti trudnoću na UZ-u i da li terapija koju mi je dr prepisala zbog jajnika (orgametril, 2x1, 7 dana) može naškoditi plodu ukoliko je moguće da sam u drugom stanju..
I jos jedno pitanje - da li te ciste mogu nestati uz ovu terapiju, jer nikad ranije nisam imala problem sa cistama? Pila sam logest 2 godine i odkad sam prestala (pre 5 meseci) pojavile mi se neke sitne akne na licu i sad je dijagnostifikovan jedan policistican jajnik... Da li je moguće da su to samo prolazne posledice uzimanja logesta?
I ja tako mislim, a kod dr idem tek posle terapije pa cu videti... Najvise me uplasio taj policistican jajnik, al nadam se da je samo privremeni poremecaj hormona..
Hvala puno, pozdrav
Pozzz..Mene zanima moze li ureaplasma urealyticum da dovede do III a grupe papa testa???Hvala
pa uglavnom bi terapija trebalo da ti sredi to, tako da nemaš zašto da se sekiraš.
dovešće ti hormone u normalu.
jedino što sam negde pročitala je da stvaraju neko stanje depresije kod nekih žena,
bes i sl.(kao produženi pms) kao nuspojave pa da se ne iznenadiš ako ti nije rečeno.
ali obzirom da ćeš ti da to piješ nedelju dana, nemaš zašta da brineš,
a sve se posle toga vraća u normalu
a za moguću trudnoću razmišljala sam nešto i ne verujem da i da je došlo da će da opstane
jer ti treba da dobiješ menstruaciju par dana posle uzimanja terapije
najbolje da pitaš dr bar telefonom da budeš sigurna.
pozdrav, sve najbolje!
Ne mozes da znas tacno kada su ti plodni dani kada ti menstruacija nije redovna.
Za macinu travu sam cula da moze da skodi.Prestani ti sa cajevima dok ne utvrdis da li si trudna ili nisi.
Kako znas da ti kasni ako su neredovne,mislim kako znas kad ces da dobijes?
Zato ne smes da se oslonis na plodne dane.
A caj ne deluje na sve jednako,iz iskustva.![]()