PITANJE ZA DEVOJKE???

Upravo to je izraz moje PLITKOUMNOSTI I NEINTELIGENCIJE koju cesto isticem, jer je najteze smisliti jednostavnu stvar a jos teze prezentovati komplikovanu na jednostavan nacin.
Na jednostavan nacin umem da se obracam samo na Engleskomjer ga dosta slabo poznajem.
PROCITAJ PAZLJIVO CELUUUU!!! PORUKU A onda eventualno komentarisi kako je nerazumljiva, ili sam ja isuvise "PLITAK" da me ti ne razumes. Ovde su samo neki odgovori tipa nije tacno sve je do posmatraca, zgodno telo je bitno, idileci se, konfuzan si,.. A KADA NAVEDEM KONKRETNE PRIMERE CINJENICE ...TAJAC!!!..

Da bih skontala poentu teme, budi fin i odgovori mi na par pitanja. Može?

1.) Ako sam dobro razumela, smatraš da lepa devojka nije lepa ako ima ultra zgodno telo i prosečno lepo lice? Da?
2.) Zanima te kako neko ko je po mnogim kriterijumima "gojazan" (visok 180cm i ima 130kg), ima devojku koja je lepa?
3.) Tražiš visoku, zgodnu, lepoliku mršavicu sa problematičnom kožom lica?

Ako su odgovori na sva tri pitanja "da", moj komentar je:
1.) Zilion puta rabljena "lepota je u oku posmatrača" izreka, ovde se savršeno uklapa. Tvoj estetski kriterijum podrazumeva lepo lice. Nekom drugom muškarcu je bitniji obim grudi ili čvrstina guze. I to je dobro. Zamisli da svi muškarci žele samo lepoliku curu, šta bi onda one koje to nisu?
2.) Kod estradnih zvezda i zvezdica, nije bitno koliko muškarac ima kilograma već koliko važeće valute na računu. Može ličiti na Peru Žderu ili Super Hika, ako poseduje kamione, avione i ostala "pomoćna sredstva", lepiće se za njega lepotice svih uzrasta.
3.) Postoji pdf Poznanstva, tj. On traži nju, i tamo možeš okačiti oglas. Sigurna sam da će ti se javiti curetak koji poseduje navedene kvalitete. Srećno.

kao prvo, estetska dermatologija moze bukvalno preko noci od, kraterima unistenog lica, da ti podari novu, sjajnu, glatku, bebecu kozu. niko da kaze da si akne ikad imo!
ne trazi neku iskompleksiranu sapatnicu koja ce se daviti u aknama i ostacima istih i sopstvenoj odvratnosti
i tetositi te kako si lep i kako su akne ok
nego resavaj problem koze, to bar danas nije problem

preporucujem hemijski piling jace koncentracije, najbolje fenolom.

PAAAA MENE BASSSS ALI BASSS ZABOLE XXXUVO DALI CE ONA IMATIII ILI NECE IMATI AKNE I OZILJKEEEE!!!, SVE MI JE JEDNO AKO SE OCI SJAJE!!!. SADA ME MALO ZEZIS, DA BIH SE NERVIRAO, AL' DOBRO. VOLIM DEVOJKE KOJE NISU BAS PRETERANO SAMOUVERENE, naravno nevolim krajnosti ali ipak vise volim kada je devojka pomalo nesigurna u sebe, to me psihicki privlaci i vise mi je sexi tada a verujem da sam i ja kada sam takav vise sexi takvim devojkama.

**** MI SE ZA SEX, PUSTIM SEBI NEKI XXX KLIP SA NETA ODRADIM SE I MIRNA BACKA. A KADA TREBA ZAGRLITI NESTO ZENSKO TU NE POMAZU LJUBAVNI FILMOVI ILI SERIJE A I JEDNE I DRUGE PREZIREM IZ DNA DUSE. Ne zelim biti uporan, zelim samo da me ljudi u BUS-u i devojke bar ne sve ne gledaju sa cudjenjem kada se zelim upoznatoi sa nekom zenskom osobom na nekom javnom mestu ili preko FACEBOOK-a i slicno. A ne komentari tipa: TRAZIS DEVOJKU PREKO FACE-A????? TI MORA DA SI????? AJ CAO!!!! NE INTERESUJU ME TAKVI!!. NISI mi odgovorila za BROJNE slucajeve debelih muskaraca i super zgodnih im zenskih partnerki.

jesam - PARE

a ti stvarno ako kreneš sa stavom kao na ovoj temi i ja bih te iskulirala i javno a ne preko neta.

meni je mn.simpatično bilo jedan dečko što mi je slao interesantne porukice preko fejsa.
ali da je krenuo kao ti na ovoj temi, ne da mi ne bi bio simpatičan nego bih ga blokirala odmah.

1.) Ako sam dobro razumela, smatraš da lepa devojka nije lepa ako ima ultra zgodno telo i prosečno lepo lice? Da?
2.) Zanima te kako neko ko je po mnogim kriterijumima "gojazan" (visok 180cm i ima 130kg), ima devojku koja je lepa?

1.) Zilion puta rabljena "lepota je u oku posmatrača" izreka, ovde se savršeno uklapa. Tvoj estetski kriterijum podrazumeva lepo lice. Nekom drugom muškarcu je bitniji obim grudi ili čvrstina guze. I to je dobro. Zamisli da svi muškarci žele samo lepoliku curu, šta bi onda one koje to nisu?
2.) Kod estradnih zvezda i zvezdica, nije bitno koliko muškarac ima kilograma već koliko važeće valute na računu. Može ličiti na Peru Žderu ili Super Hika, ako poseduje kamione, avione i ostala "pomoćna sredstva", lepiće se za njega lepotice svih uzrasta.
3.) Postoji pdf Poznanstva, tj. On traži nju, i tamo možeš okačiti oglas. Sigurna sam da će ti se javiti curetak koji poseduje navedene kvalitete. Srećno.

PA VECINA PRIMERA KOJE MOGU NAVESTI SU CAK I SIROMASNI, jedino sto imaju to je "TITULA" JAVNE LICNOSTI, koja ima uticaja u svetu estrade, mode i skorojevickog DZET-SETA.

**** MI SE ZA SEX, PUSTIM SEBI NEKI XXX KLIP SA NETA ODRADIM SE I MIRNA BACKA. A KADA TREBA ZAGRLITI NESTO ZENSKO TU NE POMAZU LJUBAVNI FILMOVI ILI SERIJE A I JEDNE I DRUGE PREZIREM IZ DNA DUSE. Ne zelim biti uporan, zelim samo da me ljudi u BUS-u i devojke bar ne sve ne gledaju sa cudjenjem kada se zelim upoznatoi sa nekom zenskom osobom na nekom javnom mestu ili preko FACEBOOK-a i slicno. A ne komentari tipa: TRAZIS DEVOJKU PREKO FACE-A????? TI MORA DA SI????? AJ CAO!!!! NE INTERESUJU ME TAKVI!!. NISI mi odgovorila za BROJNE slucajeve debelih muskaraca i super zgodnih im zenskih partnerki.

Zasto sve mora biti tako napadno:
- startovati devojku u busu
- isticati na face-u da tražis devojku...
Možda mi ljudi jesmo dvolični, pa se navodno grozimo stvari koje negde u sebi inače podržavamo...ali ako odmah nasrneš startom na devojku u bus-u, ona će verovatno da se povuče. Ako pokušaš sa jednostavnim ćaskanjem (iako niko više ne koristi tu reč da bi označio neobaveznu priču izmedju dvoje ljudi), može da upali. Pa nisu devojke aždaje! Jeee

Zasto sve mora biti tako napadno:
- startovati devojku u busu
- isticati na face-u da tražis devojku...
Možda mi ljudi jesmo dvolični, pa se navodno grozimo stvari koje negde u sebi inače podržavamo...ali ako odmah nasrneš startom na devojku u bus-u, ona će verovatno da se povuče. Ako pokušaš sa jednostavnim ćaskanjem (iako niko više ne koristi tu reč da bi označio neobaveznu priču izmedju dvoje ljudi), može da upali. Pa nisu devojke aždaje! Jeee

Pa upravo i pocinjem neobaveznim caskanjem tipa: Koliko ima sati?, znas li gde se nalazi to i to...itd itd....i sta budeeeee...:MOLIMM????, NEZNAM GDE SE NALAZI!!!, NEZNAM KOLIKO IMA SATI A IMA SAT NA RUCI ILI DRZI MOBILNI TELEFON....Eto mozda samo gresim sto najcesce prvo gledam u tu devojku(ne uvek) jer trazim neki znak odobrenja da pridjem i upoznam se, ali na zalost tu stupa vec receno glupo pravilo: AKO NISI VRH, NE PRILAZI MI PA MAKAR BILA I VESTICA NA METLI.....A sto se FACEBOOK-a tice vrlo korisna stvar pomocu koje bi se mogao drasticno povecati natalitet u Srbiji samo kada bi se pokrenula kampanja protiv glupog NEPISANOG pravila koje kaze: AKO TRAZIS DEVOJKU ILI DECKA PREKO FACEBOOK-a MORA ILI DA SI PSIHICKI NEURAVNOTEZEN-POREMECEN ILI SI NEKA RUGOBA KOJU NIKO NECE i zato MI NE PADA NAPAMET ZA ZAPOCINJEM BILO KOJI VID KONVERZACIJE SA TOBOM, A NAROCITO JOS AKO TE NE POZNAJEM IZ SVAKODNEVNOG ZIVOTA TJ NISI MI NEKI VEC POZNATI PRIJATELJ ILI POZNANIK...Pa valjda majko moja i tog prijatelja moras jednom PRVI PUT DA UPOZNAS i on ti je bio NEPOZNAT pre nego si ga upoznala. SVI hoce ONO NAJBOLJE I NAJKVALITETNIJE za sebe, BAR U POCETKU I SREDINI. I ako joj fali malo mase u grudima i jos vise mase u zadnjici, ALI!!!... ako se uzme u obzir izraz i lepota lica, ..bar u seriji (MUCKE...TROTER) meni je Cassandra Rodney-eva devojka bas VRH VRHOVA cak i ako se uzme u obzir sve i lepota lica i tela. Utice extremno uzbudjujuce i bujajuce i na moje donje reproduktivne organe i na srcku. Dakle ne prilazim ja svim LEPOLIKIM devojkama koje vidim ispred sebe, a takvih je PODOSTA ako se uzmu u obzir i ove NASMINKANE I PRESMINKANE, vec samo onim ciji mi se IZRAZ LICA SVIDJA, tj ostavlja vrlo pozitivan utisak na mene. Moram priznati da tu odredjenu nesto manju ulogu ima i oblacenje i pokreti itd. Ali izraz i gestovi kao i lepota lica su presudni!!!. A ona-Cassandra... u jednoj epizodi kaze Rodney-u da je sa njim samo zato jer je niko drugi od muskaraca nije hteo BAR od onih koje je ona htela, znaci u seriji igra ulogu relativno neprivlacne ili prosecne devojke a meni je jedna od NAJLEPSIH,... cak i medju tri koje sam ikada video cak i da je ne poznajem kao osobu. IPitam se kako U SERIJI izgledaju te koje svi hoce, bar sto se spoljasnje lepote tice I sad kada bih ja il bilo ko drugi prisao negde recimo u BUS-u toj i takvoj CASSANDRY takodje bi me ignorisala ili bi mi mozda jednom odgovorila na prvo pitanje i udaljila se..

ODGOVORI SU SLEDECI:
1)ako je LICE SIMPATICNO onda je i ona simpaticna bez obzira na telo, a ako bu lice bilo PRELEPO a telo simpaticno onda je PRELEPA...prva liga sto bi se reklo.
2) ovi primeri koje ja znam u 80% slucajeva ne da nisu bogati vec su siromasni ili prosecni ali su medijske licnosti i uglavnom u vezi sa nepoznatim devojkama
3) bio sam na milion takvih, NI JEDNA ne odgovara opisu JER SE NI JEDNA nije javila na oglas

IMAM JA KONTRA PITANJA ZA TEBE!!!!

3.) (U VEZI SA TVOJIM PITANJEM BR.3))...... Zasto se na oglasima na TV chat-u U 99,9% SLUCAJEVA javljaju MUSKARCI koji traze devojke i OSTAVLJAJU BROJ MOBILNOG. Tipa: imam xx godina i upoznaO bih takvu i takvu br. tel. 062 892 73... , ZASTO NEMA ZENA ako su one VECINA U OVOJ DRZAVI tj. POSTOJI DEFICIT MUSKARACA U ODNOSU NA BROJ ZENA. Isto tako se meni ni jedna nije javila na oglase ON TRAZI NJU, aj' da se javilo 10 i da se nisam nasao ni sa jednom na istoj talasnoj duzini, nego ni jedna, a o OGLASIMA NA TV-U necu ni da pricam, to je tek 0-a.

2.)TIPICAN PRIMER JE OSOBA KOJA SEBE ZOVE GLUMCEM A USTVARI JE TV VODITELJ NA RUZICASTOJ BUGARSKOJ TELEVIZIJI PINK.. Ima 130+ kilograma i 1,80cm, 39-40 godina, .....itd itd da ne navodim vise. Na NET-u je bila neka slika njegove nove devojke medjutim to je bila izvestacena slika neke ruznjikave mlade plave manekenke, pa me nije ni cudilo sto je ona sa njim. Ali kada sam slucajno naleteo na PRAVE slike njegove nove devojke hteo sam da se slogiram, jer devojka izgleda PRELEPO, ma da se PREVISE SMINKA pa dovodim u pitanje njenu lepotu, uzgred ima 26 godina i nema dece za razliku od njega koji vec ima jedno. Posto ja nikada, ali nikada nebih mogao biti sa tako debelom i jos uz to ne bas LICO-KRASNOM devojkom a narocito ako bih kao muski ekvivalent izgledao tako dobro kao doticna 26-o godisnja lepotica, lepotica bar sa 1kg sminke na ocima. Ima mnogo takvih primera medju javnim licnostima. U stvarnom svetu PRELEPE devojke ITEKAKO vidjam sa debelim muskarcima ali ovi za razliku od 40-o godisnjeg navedenog primera imaju JAKO LEPO LICE, otuda potenciram pitanje postojanja privlacnosti muskoga tela.

1) Samo komentar. U slucaju koji si ti navela u prvom pitanju takva devojka jeste LEPA ali nije da tako kazem VRH.

Poslednja izmena:
dokle će da se ponavlja postavljač teme?
dakle, ne gledaju svi ljudi isključivo fizički izgled i prestani tako da razmišljaš.
postoji milion osobina zbog kojih se neko nekome dopada.

to što ti imaš problem i komplekse samo tebi škodi,a potiče iz tvoje potrebe da klasifikuješ ljude.
dakle, poenta je da prestaneš da budeš očajan jer niko ne voli očajne ljude.

a zašto žene ne stavljaju oglase na tv ili zašto ne postoje muške prostitutke?
pa jednostavno zato što žena kad zna šta hoće ona to i uzme ali besplatno, a vi muški i nije baš da znate da kažete ne. ;)

dokle će da se ponavlja postavljač teme?
dakle, ne gledaju svi ljudi isključivo fizički izgled i prestani tako da razmišljaš.
postoji milion osobina zbog kojih se neko nekome dopada.

to što ti imaš problem i komplekse samo tebi škodi,a potiče iz tvoje potrebe da klasifikuješ ljude.
dakle, poenta je da prestaneš da budeš očajan jer niko ne voli očajne ljude.

a zašto žene ne stavljaju oglase na tv ili zašto ne postoje muške prostitutke?
pa jednostavno zato što žena kad zna šta hoće ona to i uzme ali besplatno, a vi muški i nije baš da znate da kažete ne. ;)

Pa izvini ali nije tako, to mozda vazi za pojedine ukljucujuci i mene ali za veliku vecinu ne vazi da neznaju da kazu NE. A sto se tice ocaja KO KAZE DA SAM JA OCAJAN, meni su simpaticne pomalo iskompleksirane i nesigurne devojke i zato se trudim da budem takav cak i kada se tako ne osecam, a stvar jeste u aknama jer me sada devojke odbijaju na ulici i gde god se pojavim a pre par godina kada ih nisam imao nije bilo tako, pa se moglo od onoga sto upoznam izabrati nesto kako jedna forumasica kaze KVALITETNO, a sada od biranja samo sviranje u frulu bez rupa.!?. Vidi se da izmisljas napamet odgovor, tvoja koleginica na ovom forumu kaze da DEBLJINA nije bitna kao ni AKNE, prethodnih pet pre nje da je DEBLJINA RUZNA i da nebi mogle biti sa debelim muskarcima,....i sta reci posle toga, evo sada ti kazes da nije samo izgled ono na osnovu cega se bira osoba... PA NIJEEE!!!, naravno da nije, ali kada izgledas kao PRELEPA DIVLJA MACKA, imas 26 godina, vitka si i zgodna, NECES VALJDA BITI SA u licu prosecnim i 130+ kilograma debelim 180cm visokim muskarcem koji jos uz to ima 40 godina i jedno dete za sobom. AKO zene znaju sta hoce i to i dobiju kao sto kaze jedno zenska osoba u jednoj od poruka gore, ONDA OVA DEFINITIVNO ili nije zensko ILI NEZNA STA HOCE ili ZNA STA HOCE ALI NE ZELI TO UZETI...citaj ZEZA SE ili je SKRENULA NACISTO.

Poslednja izmena:
Pa izvini ali nije tako, to mozda vazi za pojedine ukljucujuci i mene ali za veliku vecinu ne vazi da neznaju da kazu NE. A sto se tice ocaja KO KAZE DA SAM JA OCAJAN, meni su simpaticne pomalo iskompleksirane i nesigurne devojke i zato se trudim da budem takav cak i kada se tako ne osecam, a stvar jeste u aknama jer me sada devojke odbijaju na ulici i gde god se pojavim a pre par godina nije bilo tako pa se moglo od onoga sto upoznam izabrati nesto kako jedna forumasica kaze KVALITETNO, a sada od biranja samo sviranje u frulu bez rupa.!?

to je baš jadno. iskreno govoreći.

to je baš jadno. iskreno govoreći.

Pa sta je jadno???, to sto mi se svidjaju npr. Ivana Zigon, Jelena Zigon, Ivona Pantelic(RTS), devojka koja igra CASSANDRU u seriji MUCKE, Anabela Basalo, donekle Jelena Zezelj iz VB-a na BUGARSKOJ TV, i mnogo drugih: kulturnih, finih, pomalo rezervisanih, pomalo nesigurnih, neznih, donekle i srdacnih, senzualnih,....itd devojaka odnosna ovde ima i zena njihovih ekvivalenata u NEjavnom-obicnom zivotu.

tebi dečko treba hitno stručna pomoć ako u tim godinama misliš da se na ovom svetu sve što leti jede.

znači ili prestani sebe da mučiš drugim ljudima ili si uplati smeštaj za duševnu bolnicu, malo ti fali da skreneš.

poenta je da se svakome svidja različito pa i toj natprosečnoj mački.
sad idi lepo sredi svoje lice kod kozmetičara ili nastavi sa kompleksima i dalje.

Pa sta je jadno???, to sto mi se svidjaju npr. Ivana Zigon, Jelena Zigon, Ivona Pantelic(RTS), devojka koja igra CASSANDRU u seriji MUCKE, Anabela Basalo, donekle Jelena Zezelj iz VB-a na BUGARSKOJ TV, i mnogo drugih: kulturnih, finih, pomalo rezervisanih, pomalo nesigurnih, neznih, donekle i srdacnih, senzualnih,....itd devojaka odnosna ovde ima i zena njihovih ekvivalenata u NEjavnom-obicnom zivotu.

jadno je što voliš nesigurne i iskompleksirane. bar meni.
tvoja stvar je ko si ti i kakve voliš.

Meni je kod muskaraca bitnije da je zgodan, nego da je lep. Jos bitnije su neke druge stvari, tako da se, primera radi, lozim na coveka koji se zove Igi Pop:eek:

Imam drugara jos iz osnovne skole, koji ima izuzetno lepo lice i tih nekih 130kg. Ne bih dala da tu vrecastu telesinu popne na mene, ni za vrecu krusaka :bljak:

tebi dečko treba hitno stručna pomoć ako u tim godinama misliš da se na ovom svetu sve što leti jede.

znači ili prestani sebe da mučiš drugim ljudima ili si uplati smeštaj za duševnu bolnicu, malo ti fali da skreneš.

sad idi lepo sredi svoje lice kod kozmetičara ili nastavi sa kompleksima i dalje.

Pa dobro, NIKADA nisam rekao da se NE SLAZEM da se svima svidja razlicito, i nije to sustina moga pitanja. Prema tvome odgovoru da se zakljuciti da DEBLJINA MUSKARCA ne utice u nekoj ZNACAJNOJ meri na njegovu fizicku privlacnost, jer da je tako onda....ako iskljucimo one koje to rade iz zezanja i one koje su za razliku od mene vec skrenule.....90% tih NADPROSECNIH MACAKA nebi bilo sa tim DEBELIM tipovima vec bi nasle sebi ekvivalentne vitke ili fino popunjene tipove. Ocito ne kapiras da ja ovakva pitanja ne postavljam zbog svojih nekakvih KOMPLEXA vec iz drugog uzroka frustracije,... jer me nervira to!,... sto KOLIKO SE GOD TRUDIO i dalje ni oko cega STO SE TICE ZENSKE SEXUALNOSTI i dalje nisam siguran, dok ZENE o muskoj znaju gotovo sve. Prvo mi kazes ti i jos jedna zenska osoba na ovom forumu, da je ova 26-o godisnjakinja sa ovim debelim tipom zbog para, sada mi kazes da se svakome svidja razliciti tip muskarca, odakle sledi da i debeo muskarac ulazi u kombinacije kod vitkih i lepih devojaka. Iz svega mogu zakljuciti dva potencijalna zakljucka koja su u tzv. "ILI" odnosu:
1. debljina tj telo nije BAS TOLIKO BITNO
ili
2. KOMPLETAN FIZICKI IZGLED nije uopste bitan

s tim sto ovaj drugi ima mnogo manju verovatnocu postojanosti, jer ga je vec dosta zenskih clanova foruma opovrglo???.

ma ionako me zabole da se objašnjavam s tobom više.
sve što ti kažem ne shvatiš kako treba i opet se ponavljaš.
nije bitan samo fizički izgled-SVE JE BITNO!
Može neko da bude ultra lep i ultra kreten pa da ga zato izbegavaju.

"ako u tim godinama MISLIS DA SE SVE STO LETI JEDE"...NE RAZUMEM???
Ko tu leti a ko treba da jede. To su javne licnosti, koje su olicenje profila zenske OSOBE kakva se meni svidja,a volim i iste takve osobe iz svakodnevnog zivota...bile one prezenterke vesti na RTS, glumice ili poljoprivredne proizvodjacice....Nemam BRE!!!, AMAN!!! ja nikakvih komplexa, samo mi nije jasno ako licim na nesto?,...zasto onda neka(SVAKA) zenska osoba npr na stanici javnog prevoza KATEGORICNO NE ZELI DA SE UPOZNA SAMNOM, ne zeli cak ni kracu konverzaciju, pre par godina sam uspevao da stupim u razgovor sa 60% osoba koje mi se dopadnu a prvi put ih vidim na nekim javnim mestima, razumem kada neko progovori par recenica sa tobom pa shvato odmah da nisi njegov tip osobe itd. Kada bi meni prisla neka zenska osoba nadprosecnog izgleda i pokazala neke znake interesovanja za mene, bez razmisljanja bih stupio u razgovor sa njom, bar dok ne shvatim da mi se ne svidja kao osoba posto sam vec utvrdio da mi se fizcki svidja. Dakle vodim se zdravom logikom i sopstvenim razmisljanjem kako bih ja postupio u takvoj sitvaciji. Ocigledno je da tu postoje neka nepisana pravila drustva, ili sam ja toliko ogrubeo da NE LICIM NI NASTA u bukvalnom smislu te reci, ili se akne u zenskom razumu kategorisu kao automatski apsolutni generator ruznoce lica bez obzira na izraz ociju i crta lica koje muska osoba poseduje. I ja imam svoj tip zena, ali imam i neke estetske kriterijume a jedan od njih je da ne mogu biti sa PRE gojaznom osobom koja je jos uz to prosecnog lica, cak i da sam 10 puta ruzniji nego sto jesam, pa se prema tome vodim i u slucaju ove 26-o godisnjakinje.

rekoh ti da te napirlitane obožavaju pare i da si naivan ako misliš da nisu sa njima zbog para.
drugo. verovatno i jesu problem te akne čim žene beže od tebe.
a možda je i do tvog stava.
opiši ukratko kako pridješ ženi na nekom javnom mestu, šta joj kažeš?

ma ionako me zabole da se objašnjavam s tobom više.
sve što ti kažem ne shvatiš kako treba i opet se ponavljaš.
nije bitan samo fizički izgled-SVE JE BITNO!
Može neko da bude ultra lep i ultra kreten pa da ga zato izbegavaju.

nisam ULTRA LEP ali jesam privlacan bar tako mislim?, i nisam KRETEN a narocito ne ULTRA KRETEN a izbegavaju me???
i sta kog vraga sad da radim:think:

Meni je kod muskaraca bitnije da je zgodan, nego da je lep. Jos bitnije su neke druge stvari, tako da se, primera radi, lozim na coveka koji se zove Igi Pop:eek:

Imam drugara jos iz osnovne skole, koji ima izuzetno lepo lice i tih nekih 130kg. Ne bih dala da tu vrecastu telesinu popne na mene, ni za vrecu krusaka :bljak:

TI NISI ZENSKO PREMA TOME NE VAZIS SE. Zensko ne moze da CITIRAM "leleMOODA":think::rtfm:

Back