ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Upravo to je izraz moje PLITKOUMNOSTI I NEINTELIGENCIJE koju cesto isticem, jer je najteze smisliti jednostavnu stvar a jos teze prezentovati komplikovanu na jednostavan nacin.
Na jednostavan nacin umem da se obracam samo na Engleskomjer ga dosta slabo poznajem.
PROCITAJ PAZLJIVO CELUUUU!!! PORUKU A onda eventualno komentarisi kako je nerazumljiva, ili sam ja isuvise "PLITAK" da me ti ne razumes. Ovde su samo neki odgovori tipa nije tacno sve je do posmatraca, zgodno telo je bitno, idileci se, konfuzan si,.. A KADA NAVEDEM KONKRETNE PRIMERE CINJENICE ...TAJAC!!!..
Da bih skontala poentu teme, budi fin i odgovori mi na par pitanja. Može?
1.) Ako sam dobro razumela, smatraš da lepa devojka nije lepa ako ima ultra zgodno telo i prosečno lepo lice? Da?
2.) Zanima te kako neko ko je po mnogim kriterijumima "gojazan" (visok 180cm i ima 130kg), ima devojku koja je lepa?
3.) Tražiš visoku, zgodnu, lepoliku mršavicu sa problematičnom kožom lica?
Ako su odgovori na sva tri pitanja "da", moj komentar je:
1.) Zilion puta rabljena "lepota je u oku posmatrača" izreka, ovde se savršeno uklapa. Tvoj estetski kriterijum podrazumeva lepo lice. Nekom drugom muškarcu je bitniji obim grudi ili čvrstina guze. I to je dobro. Zamisli da svi muškarci žele samo lepoliku curu, šta bi onda one koje to nisu?
2.) Kod estradnih zvezda i zvezdica, nije bitno koliko muškarac ima kilograma već koliko važeće valute na računu. Može ličiti na Peru Žderu ili Super Hika, ako poseduje kamione, avione i ostala "pomoćna sredstva", lepiće se za njega lepotice svih uzrasta.
3.) Postoji pdf Poznanstva, tj. On traži nju, i tamo možeš okačiti oglas. Sigurna sam da će ti se javiti curetak koji poseduje navedene kvalitete. Srećno.